Arama sonuçları: *

1. D

JEDEL KL160 Red Switch Klavye

Dostlar Red Switch %60 bir klavye almak istiyorum. Karşıma böyle bir klavye çıktı. Fiyatı gayet ucuz. Ürünü incelemek istedim fakat YouTube üzerinde çokta bir inceleme videosu yok. Klavyeyi bilen veya kullanan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
  2. D

SSD Almak istiyorum fakat bilgim yok

Anakartım MSI H510-MA PRO buna göre 512 GB veya 1TB SSD önerirseniz sevinirim
  3. D

Telefon ile Edit İşleri Yapabilir miyim?

Tabii ki yapabileceğimi biliyorum fakat sorum biraz farklı. Bilgisayarda OBS ile video kaydedip daha sonra CapCut ile düzenleyebilir miyim? Yapılıyorsa nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. D

Bu sistem ile OBS ile video çekebilir miyim?

Sistem: Anakart: MSİ H510M-E PRO RAM: 8*2=16 GB G.SKİLL EKRAN KARTI: Sapphire RX 580+ Nitro İşlemci: İntel İ3 10. Nesil Yapacağım videolar ağır videolar olmayacak. Rust, Minecraft, Fortnite, Valorant gibi oyunlarda hem yayıncılık hemde video yapmak istiyorum. Bu yaz sonuna BELKİ yükseltibilirim.
  5. D

RX 580 YAYIN için yeterli mi?

Arkadaşlar oynayacağım maksimum oyun Rust, PUBG vb. oyunlar. Bu oyunlar ile ilgili yayınlar yapmak istiyorum. Arkada sadece yayın platformu, Discord ve ön planda oyun çalışacak nasıl bir performans alırım veya nr kadar yükseltmem gerekir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  6. D

20K oyun amaçlı laptop önerisi

Önceliğim FPS ve animasyon türü oyunlar olduğu için ekran kartı iyi bir şey olmalı. Biliyorum 20K çok sınırlı bir bütçe. Fakat bu yaz için elimden gelen bu kadar esneme fazla yapamam. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  7. D

Düşük Sistem Mi Yüksek Sistem Mi Almalıyım?

Arkadaşlar bütçem kısıtlı olduğu için 2 yol arasında kaldım. İlkinde yaz sonuna kadar para biriktirip RX6600 veya RX6600XT bir sistem almayı düşünüyorum. İkincisinde ise hemen şimdi RX570 veya 1650 gibi bir kart alıp şu anlık rahatıma bakmayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol haritası izlemeliyim.
  8. D

İnternet kafede Steam oyunları oynanır mı?

Normalde Steam oyunlarının oynandıpını biliyorum tabii. Fakat arkadaşlar farklı bir şey düşündük. Oynamak istediğimiz oyun Rust. Bu oyunu satın almadan internet kafede oynayabilir miyi?
  9. D

Bu sistem nasil olur?

Arkadaşlar ikinci el ve sıfır parçalar ile bir bilgisayar toplamak istiyorum. İşlemci olarak R5 5500 ile R5 5600 arasında kaldım. Eğer öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. Toplayacağım sistem parçaları: •Anakart: Asus Prime B450M-K II •Ekran kartı: RX6600 •RAM: 2*8 toplam 16 GB 3200mhz Marka...
Geri