Arama sonuçları: *

• Users: Mirzababa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mirzababa

Cs2 düşük fps sorunu

Arkadaşlar sistemde 4070 super, 7600x,32gb ram 6000 mhz, m2 1 tb ssd var fakat sistemde 140 fps civarı alıyorum fakat bu sistemin 300fps civarı olacağı söyelenmişti normalmi?
  2. Mirzababa

Ram mhz si yükselince sistem geç açılıyor

Arkadaşlar bende g skill tridend z5 6000mhz DDR 5 ramlar var sistem ilk geldiğinde ramlar 4800 mhz idi ve gayet hızlı açılıyordu fakat mhz yi yükseltince pc açılırken dram ve cpu ışıkları yanıyor ve sistem çok geç açılıyor acaba sebebi nedir
  3. Mirzababa

7600x için ileriye dönük am5 anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar elimde rtx 4070 super ve 7600x var 2 m2 slotu 4 ram slotu olan ileriye dönük(ileride yükseltme yapacağım) bir anakart lazım yardımcı olursanız sevinirim(8500 tl bütce)
  4. Mirzababa

8000tl gaming monitör

Arkadaşlar bana 2k, 144hz, 1ms gostingi en az derecede olcak, ıps panel, ışık sızması yaşatmayac bir monitör lazım (ekran kartı 4070 super) 300 400 tl oynamalar olabilir
  5. Mirzababa

75.000 TL'ye Her Şey Dahil Toplama PC Önerir Misiniz?

Arkadaşlar 3 gün içerisinde bil bilgisayr alacağız (oyun ve yayın) amaçlı kullanacağım sadece 1 tür değil her türlü oyunu oynayacağım lütfen kasma olmadan her çözünürlükte rahat oyun oynatacak bir bilgisayar lazım yardımcı olursanız sevinirim (ayrıca ekran kartı galax olmasın dostlar) şimdiden...
  6. Mirzababa

75k ya her şey dahil sistem önerisi

Arkadaşlar 3 gün içerisinde bil bilgisayr alacağız (oyun ve yayın) amaçlı kullanacağım sadece 1 tür değil her türlü oyunu oynayacağım lütfen kasma olmadan her çözünürlükte rahat oyun oynatacak bir bilgisayar lazım yardımcı olursanız sevinirim (ayrıca ekran kartı gigabayt, asus, msi) dışında...
  7. Mirzababa

80.000 tl bütce ile oyun bilgisayarı

Arkadaşlar 3 gün içerisinde bil bilgisayr alacağız (oyun ve yayın) amaçlı kullanacağım sadece 1 tür değil her türlü oyunu oynayacağım lütfen kasma olmadan her çözünürlükte rahat oyun oynatacak bir bilgisayar lazım yardımcı olursanız sevinirim
  8. Mirzababa

75.000 tl bütce ile her şey dakil sistem

Arkadaşlar 3 gün içerisinde bil bilgisayr alacağız (oyun ve yayın) amaçlı kullanacağım sadece 1 tür değil her türlü oyunu oynayacağım lütfen kasma olmadan her çözünürlükte rahat oyun oynatacak bir bilgisayar lazım yardımcı olursanız sevinirim
  9. Mirzababa

❗❓Neleri seçmeliyim❓❗

arkadaşlar 3 gün sonra bir pc topyacağım işlemci amd ryzen 5 7600x(8.000tl) ekran kartı rtx 4070 super(23.000tl) bunları seçtim fakat diğer parçalarda kararsızım neleri almalıyım bütce 30.000 tl
  10. Mirzababa

Arkadaşlar MAT Bilgisayar güvenlimi

Arkadaşlar gidip sahibindendende ekran kartı bakarsanız normalde 40.000 tl olan msi suprim x modelini 32.00p tl ye satan mat bilgisayar var suzce güvenip alayımmı...
  11. Mirzababa

68.000 tl ye bu kasa alınır mı? bir sorunu varmı

Bu sistem alınır mı? arkadaşlar ekran kartı galax yerine asus olacaktır bilginize yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  12. Mirzababa

65.000 tl kasa önerisi

Arkadaşlar 65.000 tl bütce ile ryzen 7 7800x3d ile bir hazır sistem önerir misiniz? Oyun amaçlı kullanılacak ayrıca ekran kartı olarak asus, gigabyte vs. Gigi üst düzey kart markaları önerirsiniz sevinirim
  13. Mirzababa

Ekran kartı ve işlemci dışında ne seçmeliyim

Arkadaşlar 65k bütce ile İşlemci:ryzen 7 7800x3d: 14k Ekran kartı rtx 4070 ti super(asus tuf gaming) :36k Olarak bunları seçtim diğer bileşenler olarak neyi seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim Ayrıca ekran kartını değiştirebilirsiniz
  14. Mirzababa

Rtx 4070 ti super vs rx 7900xt

Arkadaşlar yakın zamanda kuzenime bir bilgisayae togplayacağız ama ekran kartı konusunda kararsızız şunlar arasında kaldım Asus tuf gaming rtx 4070 ti super = 37k Asus tuf gaming rx 7900xt= 34k Hangisini alayım? Yardımcı olursanız sevinirim
  15. Mirzababa

Rtx 4070 ti super mi rx 7900xt mi

Arkadaşlar yakın zamanda kuzenime bir bilgisayae togplayacağız ama ekran kartı konusunda kararsızız şunlar arasında kaldım Asus tuf gaming rtx 4070 ti super = 37k Asus tuf gaming rx 7900xt= 34k Hangisini alayım? Yardımcı olursanız sevinirim
  16. Mirzababa

RTX 4070 ti Super Mi Yoksa RX 7900XTX Mi Yoksa XT Mi?

17. Mirzababa

Hepsi buradada ekran kartı buldum sizce güvenilir mi

Arkadaşlar hepsi burada ucuza asus tuf gaming rtx 4070 ti super buldum sizce güvenilir mi? alınır mı?
  18. Mirzababa

Hepsi buradada ekran kartı buldum güvenilir mi?

Arkadaşlar hepsi burada ucuza asus tuf gaming rtx 4070 ti super buldum sizce güvenilir mi? alınır mı?
  19. Mirzababa

60.000 tl bütce ile kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar kuzenime 60.000 tl bütce ile bir oyun bilgisayarı lazım İstenilen özellikler:işlemcisi amd ekran kartı nvidia,2k ila 4k çözünürlükte yüksek fpsde oynatması, bilgisayarın her türlü oyunu sorunsuz oynatması,sıcaklık bakımından sorun yaşatmaması,parçaların markalarının kaliteli...
  20. Mirzababa

60.000 tl kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar kuzenime 60.000 tl bütce ile bir oyun bilgisayarı lazım İstenilen özellikler:işlemcisi amd ekran kartı nvidia,2k ila 4k çözünürlükte yüksek fpsde oynatması, bilgisayarın her türlü oyunu sorunsuz oynatması,sıcaklık bakımından sorun yaşatmaması Gerek olmayan...
Geri