Arama sonuçları: *

• Users: Rynaa7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rynaa7

LT520 Vs Thermalright Frozen Warframe

Deepcool lt520 mi yoksa frozen warframe mi aralarında 300 tl fark var birinde lcd ekran var hangisini alsam diye kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım
  2. Rynaa7

bilgisayar SIYAH EKRAN VERIYOR

Lol oynuyordum oyun dondu sorna sıyah ekran verdi ve bıos a attı bilgisayarı kapat aç yaptım yine bıos attı ne kadar kapat ac yapsam sıyah ekran sornada bios atıyor ne yapacagım yardım edin
  3. Rynaa7

Ryzen 5 7600 sıvı soğutma önerisi

240mm veya 280mm max 4-4.5 bin sıvı soğutcucu önerisi
  4. Rynaa7

Çözüldü✓ Işlemcim çok ısınıyor

dostlar işlemcim 5 7600 amd stok fan kullanıyorum lethal,phasmo, işlemçi oyunlarında yada ben öyle zannediyorumm işlemcim çok ısınıp hem kendi kullanımını ve ekran kartınınkini kısıp fps drop yasatıyor ara ara da degıl resmen oyun oynanmıyor bazen donup 10 saniye kalıyor değerllerde 80 90 a...
  5. Rynaa7

Realtek audio driveri sildim bir şey olurmu?

uygulamalrı kaldırıyodum ve bunuda sildim önemli birşeydi galiba bir şey olurmu tekrar yüklemelimiyim?
  6. Rynaa7

Ryzen 5 7600 için soğutucu önerisi Max limit 1500TL

Şuan AMD nin stok fanı takılı ama hiç soğutmuyor FPS drop yiyorum ve ekran kartımda güçlü Deepcool cg720 kasam var uyumlu önerileri beklerim
  7. Rynaa7

işlemcim ısınmıyor ama fps drop yiyorum ekran kartımda yeterli

işlemcim amd 7600 stok fan var cpu boost agresifdeydi kapattım artık ısınmıyor ama fps drop devam ediyor ekran kartımdada sorun yok 4070super daha yeni aldım hazır sistem yardım edermisiniz oyun oynayamıyorum
  8. Rynaa7

Fps drop yiyorum yardım edermisiniz

amd ryzen 7600 işlemci rtx4070 super ekran kartım var ama oyun oynarken 300 fps den 30 90 fps lere dusuyor donuyor cozumu nedir
  9. Rynaa7

Çözüldü✓ 45K bütçe ile monitör dahil AMD işlemcili Rtx li sistem önerisi

45 bütçe ile monitör dahil olmak üzere AMD işlemcili Rtx li kasa
Geri