Arama sonuçları: *

• Users: TayyipEFE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TayyipEFE

Tab s11 ultra için kılıf nereden alabilirim

Basliktaki gibi arkadaşlar tabletime kılıf nereden alabilirim kullanan bilen var mı klavyeli ve ya klavyesiz olabilir doğru dürüst bir şey bulamadım internette
  2. TayyipEFE

Dyson v12 absolute alınmaya değer mi?

Arkadaşlar evdekiler dyson v12 absolute model süpürgeyi almak istiyorlar. Fiyatları şuanda 30 35 k arası değişiyor. Sormak istediğm bu fiyatları bu süpürgeye vermek mantıklı mı? bu süpürgeyle benzer özellikte daha iyi ve ucuz olan bir süpürge önerisi var mı ? Fiyatının düşme ihtimali var mı...
  3. TayyipEFE

Amazondan Kutulu işlemci satın aldım ama

Arkadaşlar Amazondan Kutulu şekilde ryzen 7 9800x3d işlemci satın aldım. Ama ürün kutusuz şekilde geldi. Şimdi satıcı ile iletişime geçince isterseniz iade yapalım isterseniz 2500 tl para göndereyim dedi. bende "süreç çok yorucu oluyor işlemciyi taktım onu çıkarmak iade etmek yorucu oluyor...
  4. TayyipEFE

İslemci değiştirdim hangi tuşa basmalıyım?

Arkadaşlar yeni bi işlemci taktımda bu uyarı geldi hangi tuşa basmalıyım pek anlamıyorum. Bir şifreleme falan kendim yapmadım bilmiyorum.
  5. TayyipEFE

Pc yi açınca Valorant açılmıyor

Bilgisayarı açınca Valorantı bazen başlatmıyor hiçbir şekilde oyuna girmiyor. Bilgisayarı Yeniden başlat yapınca açılıyor, bazen tek sefer yetmiyor 2 3 kere kapatıp açınca açılıyor bu neden oluyor bilen var mı? Hiçbir hata uyarı mesajı yok direkt açılmıyor oyun. Çözümü nedir?
  6. TayyipEFE

Valorantta ping düşürme

Eski wifim ttelekom 50 mbps wifi ile 20 ms oluyordu valorantta. Yeni eve taşınınca Düşer umuduyla 200 mbps kablonet bağlattım ama pingim hep 35 civarında. Bunun bir çözümü var mı neden oluyor bu? Birde bu wifi bağlanalı 2 ay oluyor, geçen günlerde ttlekom 1000 mbps fiber getirdi binaya...
  7. TayyipEFE

Wraith w75 V2 alınır mı?

https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis Bu klavye alınır mı arkadaşlar ağırlıklı fps oynuyorum.
  8. TayyipEFE

Acil yardım kasamın camı Çok temiz bir şekilde kırıldı

Arkadaşlar kasa temizligi yaparken cam elimden kaydı yerle hafif temas sonucu bu hale geldi. msi mag 120 a b65 kasa modeli. Sadece camını bulabilir miyim bu kasanın? Ve bu şekilde takıp kullansam bir risk oluşturur mu acil cevaplar mısınız?
  9. TayyipEFE

6000 TL'ye Gaming Kulaklık Önerisi

İyi forumlar. Hocalarım oyun için 5-6 k bandında kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofonu çok mühim değil harici bir mikrofon kullanıyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum. Ses kasma gecikme konusunda iyi bir kulaklık önerebilir misiniz?
  10. TayyipEFE

Gaming Kulaklık önerisi

Arkadaşlar Hyperx cloud 3 kullanıyorum kablolu. İlk aldığım zaman normaldi ama şuan sanki sesi azaldı gibi hissediyorum 1 yıl olmuş olmamıştır belki. Kasanın farklı yerlerine takınca bazende sağ tarafta ses daha az geliyor. Sorun kulaklıkta mı taktığım kısımlarda mı çözemedim. Pek anladığım bir...
  11. TayyipEFE

Opel mokka 2024 GS Stepne yeri Var mı

Selamlar soru başlıkta ki gibi. Bu araçta stepne yeri hakkında bilgisi olan var mı ? İnternette hakkında pek bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  12. TayyipEFE

Kpavye bilek desteği önerisi

Merhabalar iyi forumlar arkadaşlar. Linkteki klavyeyi kullanmaktayım. Tam ebatını bilmemekle beraber 32 cm boyu sanırsam. Bu klavye için bilek desteği önerebilir misiniz? https://amzn.eu/d/iFvsotS
  13. TayyipEFE

Asus monitör renk sorunu

Merhaba iyi forumlar. Arkadaşlar önceki monitörüm 2k 27 inc 180 hz bir monitördü. Bugün ASUS Rog Strix XG259QNS model 360 hz 24 inc 1080p yeni bir monitör aldım. Sorunum fotograflarda da belirttiğim gibi oyun içinde crosslarımın şekli bozuluyor.resimler açıklayıcı olmuş mu emin değilim amadümdüz...
  14. TayyipEFE

Monitörde Renk ve yazı sorunu

Merhaba iyi forumlar. Arkadaşlar önceki monitörüm 2k 27 inc 180 hz bir monitördü. Bugün ASUS Rog Strix XG259QNS model 360 hz 24 inc 1080p yeni bir monitör aldım. Sorunum fotograflarda da belirttiğim gibi oyun içinde crosslarımın şekli bozuluyor.resimler açıklayıcı olmuş mu emin değilim amadümdüz...
  15. TayyipEFE

Monitör önerisi valorant

Merhabalar iyi forumlar. Arkadaşlar şuanda Rampage Glacier GL27R180Q 2k 180 hz 27inc model bir monitöre sahibim. Saatlerce valorant oynuyorum. Fps oyunları için bu monitör sizce iyi midir? Başka bir monitör almam gerekiyorsa Bu tarz oyunlar için hangi monitörü önerirsiniz ? Fiyat 15 bir ihtimal...
  16. TayyipEFE

Lenovo v15 g4 laptop

https://app.hb.biz/lNBhfYfcwjcj Merhaba iyi forumlar. Hocalarım kardeşime üniversite için bir laptop bakıyoruz pek oyun oynadığı söylenemez arada belki valorant türevi oyunlar. Bu bilgisayar işimizi görür mü?
  17. TayyipEFE

Exvega andromeda 2024

Merhabalr iyi forumlar. Exvega andromeda 2024 model koltuk kullanan birisi acil cevap verebilir mi?
  18. TayyipEFE

Acil!! Hangi oyuncu koltuğunu almalıyım?

Merhabalar iyi forumlar. Exvega andromeda 2024 ve Hawk v6 model koltuklar arasında hangisini tercih etmeliyim? Exveganın sitesinde indirim bitmek üzere acil cevap verirseniz sevinirim. Ayrıca Hawk v4 v5 v6 modeller arasında fark var mı bilgilendirir misiniz?
  19. TayyipEFE

25 k civari laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar.indirimler başlamişken Kardeşime üniversite için laptop alacağız. Çok oyun oynamayacak en fazla valorant vb oyunlar oynar bazen. Önerilerinizi yazar mısınız? 25 k nın 2 3 altı 2 3 üstü olur.
  20. TayyipEFE

25k civarı laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar. Kardeşime üniversite için laptop alacağız. Çok oyun oynamayacak en fazla valorant vb oyunlar oynar bazen. Önerilerinizi yazar mısınız? 25 k nın 2 3 altı 2 3 üstü olur.
Geri