Arama sonuçları: *

• Users: VVentos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. VVentos

Öneri 1 TB SATA SSD önerisi 2000-3000TL Bütçe

Halihazırda anakartıma takılı bir adet M2 SSD'ye sahibim. 500 GB depolama yetersiz geldiği için ek depolamaya alacağım. Anakartımdan dolayı çift SSD kurulumu adaptör alsam bile yapamıyorum bundan dolayı SATA almaya karar verdim. 2000-3000 arasında bütçem var. https://amzn.eu/d/j2oURbu...
  2. VVentos

Yardım Xbox 9. Nesil vs Cyclone 2

2500TL'ye kadar bütçem var. Hepsiburada üzerinden kupon+parolapara kullanarak sıfır Xbox kolunu 2500 TL'ye alabiliyorum. Eğer sahibinden üzerinden satın alırsam da ilan sahipleriyle konuştum. Kampanya kullanarak 1500-1600 TL'ye ikinci el kutulu cihaz alma ihtimalim var. Bunun yanında kafamı...
  3. VVentos

Gamesir'den alınacak $50,40 ürün gümrükten geçer mi ?

Gamesir kendi sitesinden Cyclone 2 gamepad alacağım. Ürünün fiyatı $50,40. Sizce gümrükten geçer mi ? Bir sorun oluşur mu ? Türk tokatçılarından 3000TL'ye almak istemiyorum neredeyse 1000TL fazla ödetiyorlar. Ürün gümrükten geçerken illa vergi ödetecekler. Vergisiyle beraber ne kadara gelir...
  4. VVentos

2000 TL Bütçeli Kablosuz Kulaklık Önerisi

mikrofonu benim için çok önemli. Harici bir mikrofon almayacağım için kulaklık mikrofonunu kullanacağım. Bütçemi az biraz aşacak biçimde gerçekten kaliteli beni yıllarca götürebilecek bir kulaklık arayışındayım. Önerilerinizi bekliyorum :)
  5. VVentos

Öneri 35.000₺-40.000₺ Bütçeli Laptop önerisi

Merhabalar, 40.000₺ +1 -1'lik bir bütçeye sahibim. Oyun ve iş için kullanacağım. Önerlileriniz nelerdir? Minumum 4060 8gb almayı planladım gelecekte de rahatça kullanmaya devam etmek için. Keşke daha iyi bir sürü laptop seçeneği olsaydı fakat benim bulabildiklerimi eke bırakıyorum. Bulduklarım...
  6. VVentos

APK'dan bilgisayara virüs bulaşır mı ?

Merhaba. Bir program test etmek için APK indireceğim. Bluestack kullanarak indireceğim zararlı olması muhtemelen bir APK'dan bilgisayarım zarar görebilir mi ?
  7. VVentos

En ucuz domain nereden satın alınır ?

Merhaba, bir proje için domain alacağız. En ucuz nereden temin edebiliriz ?
  8. VVentos

AULA F75 Tuş Ataması (remaping)

EPOMAKER'ın sitesindne indirdiğimiz F75'in driver'ı çok kötü. App'in içinde tuşları değiştirebileceğiniz bir kısım var fakat doğru düzgün çalışmıyor. PowerToys kullanmaya çalıştım fakat onda da sorun çıktı ve yapamadım. Sorunu bu video ile çözdüm. Doğrudan registry editor ile tuşu...
  9. VVentos

Klavye Karşılaştırması RK84 vs AULA F75

Temmuz 2023'de Amazon üzerinden 1500 TL'ye Royal Kludge RK84 Limited Edition almıştım. 1 Seneyi aşkın süredir kullanıyorum oldukça memnundum. Bugün TEMU'da AULA F75'in 900 lira gibi ucuz bir fiyata geldiğini fark ettim ve sipariş ettim. Sipariş elime ulaşmadan veyahut ulaştıktan sonra iade edip...
  10. VVentos

Bütçeye uygun sistem önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar bütçem 30.000 - 40.000 TL arasında. 7 Yıldır aynı sistemi kullanıyorum: Ryzen 5 1600 işlemcim, 1050Ti ekran kartım var. Kısaca neye geçersem geçeyim çağ atlayacağım. Bu bütçeye uygun bir şekilde öneri yaparsanız çok mutlu olurum. Bir arkadaşımdan istediğimde bana ekteki sistemi...
Geri