Arama sonuçları: *

• Users: xlor 6457
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

10000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

Çok yüksek fiyata karda olmasın 10 bin tl Bütcem var direksiyon seti lazım
  2. X

Benim eski bilgisayar la bu PS3 mantık lım takas olarak

Arkadaşlar benim eski sistemim takas geldi siz ne düşünüyorsunuz Özellikler Gtx960 2gb ram İ54460 16 GB ram H81 anakart Takas edilen PS3 super ***** içinde 100 oyun var ve 2 kol ama bir orjinal siz ne diyorsunuz Yani üstüne para istiyim yani siz ne diyorsunuz
  3. X

Ekran kartım bozuk ola bilri gibi

öncelikle selamlar benim ekran kartını Sistemde okumuyor bide Steam daki oyunlar açılmıyor yardım ederseniz severi
  4. X

toplama sistem önerisi

arkadaşlar yakın bi zaman da sistem alcam yardım edrseniz güzel olur bütce 24000
  5. X

CS'2 de Ölçeklendirme Çok Büyük

fotoğraf gördünüz gibi yardım lazım kaç gündür böyle
  6. X

edit yapmayı bilen varmı

yukarda gördügünüz gibi bir sayfada payalşım yapmak için edit yapa bilen bir lazım
  7. X

xbox konsol yada ps konsolumu

evet arkadşlar konuda gördügünüz gibi bana konsol önerisi lazım fif oynatsın yeter orjinal olup olmaması pek umrumda degil yani bütce iki konsol alacagım icin 2 k 1718826196 fifa oynatsa bana yeter
  8. X

tablet önerisi konu telfonda bana tablet lazım

beyler konu telfonda tablet konsun bulamadım bütce 5 veya 6 k arası bütcem var iyi bir tablet önerir misiniz?
  9. X

kasamı aldıgımdan beri arbg leri calışmıyor

başlıkda gördügünüz gibi ama bi türlü cözemedim yardım edrseniz teşkür edrim
  10. X

alt r yapınca nvidia ekran kartı kasıyor

başlıktan dediğiim gibi alt z yapınca oyun kasıyor kapatınca düzeliyor
  11. X

nvidia ekran kartı oyunda alt z çalışmıyor

başlıktan dediğim gibi alt z çalışmıyor ne yapabilirim
  12. X

Yardım kasamın rgb ama calışmıyor

kasamı alalı 5 ay oldu bunu sorunu nedir kasa. game booster z007b üstündeki tuş calışmıyor 1717955314 rgb ler calsmıyor
Geri