Arama sonuçları: *

• Users: GUTS.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GUTS.

Çözüldü✓ Corsair HS65 Wireless Dongle Görmüyor

Corsair HS65 Wireless kulaklığım iade’den geldi ve ilk başta sorunsuz çalışıyordu, ancak aniden dongle (USB alıcı) kırmızı yanıp sönmeye başladı ve kulaklık da kırmızı–mavi ışık yanıp sönüyor. Kulaklığı manuel olarak sıfırladım, iCUE’yi sıfırdan kurdum ve firmware güncellemesi yaptım, fakat...
  2. GUTS.

Yardım Steam başarım hilesi ban sebebi mi?

Merhaba iyi akşamlar kısaca steam başarım hilesi ban sebebi mi?
  3. GUTS.

Yardım Monster laptop ilk açılınca siyah ekranda kalıyor

Monster abra laptobumu ilk açtığım zaman monster yazısı çıktıktan sonra siyah ekranda kalıyor biraz bekledikten sonra mavi ekran verip açılıyor yada kapatıp tekrardan açmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor?
  4. GUTS.

Yardım Cs2 ne kadar İnternet harcar YARDIM

Mobil veriden Cs2 oynamak istiyorum maç başına ne kadar İnternet harcar grafikleri nasıl yapsam daha az İnternet harcar
  5. GUTS.

İki farklı üniversite okumak mümkün mü

Merhaba ben normalde auzef te 2.sınıf açıköğrretim öğrencisiyim ama bu 2-3 dönemdir kayıt olmadım bu sene tekrar yks sınavına girdim başka üniversite ve başka bölüm uzaktan eğitim bölümünde okumak istiyorum okuyabilir miyim herhangi bir sorun olur mu yardımcı olur musunuz 🙂
  6. GUTS.

🔥İndirim Aliexpress Salla Kazan Kampanyası

Aliexpress te fena olmayan güzel bir kampanya başladı. Sallayınca rastgele ödül veriyor. Herkesin en başta 1 hakkı var. Ekstra sallama hakkı kazanmak için davet linki burada herkes birbirini davet ederek sallama hakkı kazanmasını istiyorum aşağıda benim linklerin var. 1 -...
Geri