Arama sonuçları: *

• Users: mustafa004
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Asus Tuf Gamin A15 işlemci sıcaklığı

Herkese Selamun Aleyküm arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi işlemcim çok ısınıyor du trendyoldan Bu Termal Macun u aldım kendim az çok anlarım yani kasamda var değiştirdim ne çok ne az tam sürdüm ama işlemci eskisinden daha çok ısınmaya başladı yani ne yapabilirim kullandığım termaş macunda...
  2. M

Kablolu Kablosuz kulak üstü kulaklık Karşılaştırması

Arkadaşlar selamun aleyküm size birşeyler soracam Benim şuanda kullandığım Hyperx Cloud3 Kablolu kulaklığımdan memnunum sorun yok fakat kablosuz kulaklık ta almak istiyorumATK Neptune N9 Wireless Kulaklık Ultra Turuncu modelini almayı düşünüyorum ikisini karşılaştırdığımız zaman eksiği yükseği...
  3. M

Cüsseli Kişiler için Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar selamun aleyküm ben cüsseliyim 115kg 190 boyum var benim için hangi koltuk iyi olabilir ben kendim araştırdığımda Titanseat Throne koltuğunu buldum 150+ kg taşıyabiliyormuş var mı başka bildiğiniz bir koltuk
  4. M

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming A15 cs2 de fps sorunu

Arkadaşlar laptop 200 fps alırken 50 fps lere düştü düzelmiyor G-helper kullanıyorum sorun bir bende de yok kuzenimde de aynı pc var o da aynı sorunu yaşıyor nasıl çözebiliriz teşekkürler
  5. M

Çözüldü✓ 4000 tl ye kadar Kablosuz Kulaklık

Arkadaşlar 4000 tl ye kadar kablosuz kulaklık öneriniz var mı? Şuanda alınabilecek 4000 tl ye en iyi kulaklık var mı ?
  6. M

Logitech Z313 2+1 25 W Hoparlör

Merhaba iyi günler benim böyle bir ses sistemim var subwoofer i yırtıldı bu subwoofer den nerden bulabiliriz özellikleri de şu şekilde
  7. M

Çözüldü✓ Razer Mouse Garantiye Yollama

Selamun Aleyküm abiler kardeşler ben Razer mouse aldım mouse un orta tekerleği bozuldu ben bu mouseyi nasıl garantiye yollarım
  8. M

2 Katlı 4 Daireli bir binanın zil ve kapı otomatiği

Arkadaşlar selamun aleyküm iyi günler 2 Katlı 4 Daireli bir binanın zil ve kapı otomatiği tesisatının açık ve kapalı şemasını çizmek ve çaılşmasının açıklamasına ihtiyacım var yardım edebilecek birisi var mı şimdiden teşekkür ediyorum :)
  9. M

2000-2500 tl arası Oyuncu Kulaklığı

Selamun aleyküm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  10. M

Üniversiteye Yeni Başlıyorum

Merhaba bu sene üniversiteye gideceğim bölümüm elektrik 2 yıllık dersler için neler almalıyım
  11. M

2 Yıllık Elektrik için

Merhaba ben 2 yıllık elektrik bölümü okuyacağım bu bölüm için bilgisayar gerekli mi şimdiden teşekkür ederim
  12. M

Çözüldü✓ Logitech g g923 sorunu

Merhaba hepsiburadan Logitech g g923 direksiyon seti aldım uygulamasını felan indirdim ayarladım ama bir şey soracağım direksiyonda sona büktüğüm zaman takır takır yapıyo o sizde de yapıyor mu şimdiden teşekkürler
Geri