Arama sonuçları: *

• Users: Rabel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rabel

2000 tl klavye önerisi

2000 tl bütçe klavye lazım switch mwiç sormayın güzelse atın link falan
  2. Rabel

Tüketici Hakem Heyeti başvuru iptali

Merhabalar, 1 hafta önceki TÜBİS üzerinden başvuru yaptım ve başvurum kısmında gündeme alındı diyor fakat ben başvuruyu para iadesi için yapmıştım para iadem de başvuru sonuçlanmadan yattı bende şikayetimi geri çekmek istiyorum çünkü sorun çıkabilir dediler TÜBİS sitesinde iptal veya geri çek...
  3. Rabel

ACİL MİLLENİCOM KODU LAZIM

Millenicom başvurusu yapıyorum acil kod lazım
  4. Rabel

PS 4 KOLSUZ OYUNSUZ KAÇ TL EDER

acil yardım takas var kaç tl eder bilenler yardımcı olsun lütfen monitörümü satıyorum https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-vg24vqe-23-6-kavisli-165hz-freesync-1ms-full-hd-dp-hdmi-monitor-p-97570040?merchantId=316311 takas artı 1500 tl teklif geldi sizce mantıklı olur mu ama ps de oyun nası...
  5. Rabel

Linkteki montiör almaya değer mi valo oyuncusu için

https://www.hepsiburada.com/aoc-24-5-25g3zm-bk-240hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor-p-HBCV0000374JWR?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.55.1
  6. Rabel

Linkteki bilgisayar fp mi ? siz toplarsanız kaç tl ye gelir ?

https://www.trendyol.com/dragos/drx6126-ryzen-7-5700x-32gb-ram-1tb-m-2-nvme-ssd-8gb-rtx4060-oyuncu-bilgisayari-p-765662498 almaya değer mi ? fiyat olarak toplarsak kaça gelir
  7. Rabel

Vozol için site öneri

arkadaşlar güvenilir site arıyorum bilen varsa daha önce satın almış olanlar yazabilirmi siteleri
  8. Rabel

240hz FHD mi yoksa 2k 165 mı almalıyım

240hz FHD mi yoksa 2k 165 mı almalıyım tecrübeliler yardım etsin siparişi verdim iptal edicem bilgilere göre şu an sunu sipariş verdim. Valorant oynuyorm ağırlıklı ama bilmiyorum 2k da izlemek istiyorum tecrübe etmediğim için nası olur bilmiyorum, fikirlerinizi bekliyorum. İkisinden hangisini...
  9. Rabel

En iyi QHD 2K 240 HZ monitör hangisi ?

2K 240 hz monitör arıyorum yardımcı olabilir misiniz, uzun bi süre hdmı kablosuyla kullanıcam hdmı 2.1 var bende ama monitörde de olursa iyi oklur onun dışı hdmı 2.0 180hz 200 hz falanda olabilir kararsız kaldım önerilieriniz ibekliyorum Şunların hiçbirşeyrde bilgisi yok nasıl sizce 240hz olanı...
  10. Rabel

Laptop soğutuc önerisi

Victus 16 ryzen5-7640-hs 3050 6GB laptop kullanıyorum havalar malum ısındı ve laptopun altında boşluk olmayınca direkt +20 derece oluyo bu yüzden güzel bü soğutucu lazım altına 270 TL'ye şunu aldım ama demirin yükseklik ayarlandığı yerler plastik kalitesinden dolayı sürekli kırldı, öyle bütçe...
  11. Rabel

Bilgisayarımı satıyorum kaç TL'ye satmalıyım

Bilgisayarımı satıyorum zarar etmeden güzel fiyatına satmak istiyorum tek sıkıntısı anakakartın 3.0 usb pinin 1 tanesini kırdım onuda dönüştürücüyle 2.0 a takabilirim anakartta zaten 3.0 var İşlemci AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz (Turbo 3.9GHz) 6 Core 12 Threads 19MB CACHE RAM KingstonFury Beast...
  12. Rabel

Monitör önerisi Yardım edenlere teşekkürler :)

Arkadaşlar valorant için monitör arıyorum Victus 16 ryzen 5-7640hs(4.70GHZ) 3050 6GB laptopa sahibim asus tuf 165 monitöre sahibim 3.5 dan salıp yeni bi 240 üstü monitör almak istiyorum 1.4k monitör fiyatlarına baktım gereksiz pahalı gibime geldi öğrenciyim param var ama fazlada para vermek...
  13. Rabel

Gümrük vergisi ve mouse öneri

Arkadaşalr amazondan bi mouse beğendim çok hoşuma gitti fiyatı gereki şu an steelseries sensei ten kullanıyorum ama steelseries in kronik mouse tekerleği sorunu var bozuluyo 3 5 ayda onun dışı gayet iyi şu mouseyi alıcam...
Geri