Arama sonuçları: *

• Users: ssh4
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

❌İndirim Bitti! Havit GameNote MS1033 Kablolu Optik Oyuncu Mouse - 300 TL

Alınır mı? https://ty.gl/uw7q1yptk4n3v
  2. S

Laptop – Anakart Arızası Dendi, 40.000 TL Değişim Ücreti İstendi. Ne Yapmalıyım?

Herkese selam, ASUS marka laptopumla ilgili ciddi bir sorun yaşadım ve fikirlerinize / tecrübelerinize ihtiyacım var. Laptop'ım şu: Link Yaşanan Süreç (Özetle): Path of Exile 2 oynarken arka planda video veya yayın izlemek istediğimde sistem donuyor, ekran siyaha düşüyor ve tahmini 30-45...
  3. S

(Ryzen 7 7800X3D + RTX 5060 + X670) sistem toplama

Selamlar, Vatanda En Düşük Fiyatlı OEM Sistemi Özelleştirerek Şöyle bir şey Ayarladım - AMD Ryzen™7 7800X3D Soket AM5 4.2GHz 96MB 120W 5nm Tray Kutusuz İşlemci -ASUS PRIME X670-P WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6400MHz(OC) M.2 Anakart -ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran...
  4. S

25.000 TL Bütçe ile Hangi Laptop Daha Mantıklı?

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir laptop almak istiyorum fakat teknik detaylar konusunda pek bilgim yok. Daha çok oyun oynayabileceğim, gündelik işlerimi yapabileceğim ve uzun vadede sorun çıkarmayacak bir model arıyorum. Araştırma yaparken iki tane model buldum ve sizden tavsiye almak istiyorum...
  5. S

Çözüldü✓ Bu işlemcinin aynısını en ucuza nerde bulabilirim?

Resimdeki işlemcinin aynısından lazım en ucuza yardımcı olur musunuz rica etsem şimdiden teşekkür ederim herkese.
  6. S

❌İndirim Bitti! 3723 TL - North Bayou NB H180-FP Çift Kol Amortisörlü 22-32"

North Bayou NB H180-FP Çift Kol Amortisörlü 22-32 Arkadaşlar merhaba, ürünü takip listeme almıştım bugün fiyatı düştü bildirimi aldım ama fiyat geçmişine baktığımızda 15 gün önce 3.000 TL fiyatı varmış sizce almalı mıyım yoksa fiyatı düşer mi? Akakçe Fiyat Geçmişi Ayrıca monitör standı...
  7. S

4 in 1 USB-C HUB ile ikinci ekranda maksimum kaç fps alırım?

Merhaba, laptop'ımda VGA girişi olmadığından dolayı 4 in 1 USB-C HUB aldım: Bağlantısını şu şekilde yaptım: Sormak istediğim soru şu arkadaşlar 2. ekranım 60-75 hz bir monitör laptop ekranım ise 165hz ekrana sahip ama aldığım ürünün arkasında şöyle bir açıklma var: Teknik Özellikler...
  8. S

❌İndirim Bitti! 197 TL - Kadın Siyah Shopper Çanta

Sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz denk geldi paylaşmak istedim buyurun. Ürün Linki
  9. S

❌İndirim Bitti! 549 TL - Stanley Go Everaday Termos Bardak 0,29 Lt

Aynı fiyattan satan 2 satıcı var farklı renkler satıyorlar hangisi hoşunuza giderse artık ben antrasit renk olanı aldım. Stanley Termos Akakçe Karşılaştırma Ürün İncelemesi
  10. S

❌İndirim Bitti! 251 TL Vergi Dahil - Ayarlanabilir Özel Mini Klavye 3 Tuş + Topuz

Şöyle bir şey denk geldi topuzunun olması hoşuma gitti ama yazılımını beğenmedim(Yazılımsız geliyormuş zaten) ve güvenilir midir acaba sizce nasıl? Bu arada switchleri değişmiyor galiba bilenler yazsın lütfen? Buyurun: Ürün Linki
  11. S

❌İndirim Bitti! 269 TL - Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Oyuncu RGB Mouse

Yorumlar güzel, fiyat zaten iyi. Rampage STRIKE SMX-R14
  12. S

❌İndirim Bitti! 245 TL Kargo Dahil - Kapşonlu Bukle Bornoz Gri

Sepette 200 Tl + 45 Kargo Link: Bornoz 1719074694 Aynı mağazadan bi tane de peştemal ekledim 90 TL ye toplam 288 TL oluyor kargo ödemektense 40-50 TL peştemal alınır Peştemal 1719074851 Peştemal yerine premium da alınabilir daha mantıklı :)
  13. S

Yardım Aliexpress Ürünler Orjinal mi?

Aşağıdaki ürünler orjinal mi ve neden bu kadar ucuz tavsiye eder misiniz? - 182 TL - https://a.aliexpress.com/_omPObXy - 221 TL - https://a.aliexpress.com/_omhx1tg 1718669275 Galiba bunlar sadece etiket şimdi fark ettim 😅
  14. S

Bu Site Güvenilir mi?

Arkadaşlar şu site güvenilir mi daha önce alışveriş yapan oldu mu buradan veya nasıl anlarız güvenilir olup olmadığını? https://www.akilliphone.com/incele/nb-f160-cift-kol-amortisorlu-monitor-tutucu-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-104936 aynı ürünün akakçedeki fiyatı...
  15. S

Öneri Laptop'ı İstediğim Konumda Tutacak Aparat Önerisi

Normal monitörümün yanına laptop'ımı resimdeki gibi tutabilecek bir aparat arıyorum piyasada var mı bilmiyorum nasıl o pozisyonda tuttururum fikri olan var mı ne almam gerekiyor hem normal monitörü hemde laptop'ı tutan tek aparat da olur sadece laptop'ı o pozisyona getirecek aparat da olur...
  16. S

🔥İndirim 14.300 TL - MSI 40" MAG401QR 3440x1440 (UWQHD) FLAT IPS 155HZ 1MS FREESYNC

İlgilenenler varsa buyursunlar, curved olsaymış iyimiş. https://app.hb.biz/SgJnSKd1nnCu
  17. S

❌İndirim Bitti! 199 TL - Arctıc Mx-4 4g Spatulalı Yüksek Perf. Termal Macun

Nasıl bir üründür iyiyse bende alacam Ürün Linki
  18. S

❌İndirim Bitti! 21.400 TL - Samsung Galaxy S23 FE 256 GB (Samsung Türkiye Garantili)

Gördüğüm indirimleri paylaşıyorum arkadaşlar ilgilenen varsa baksın bende 3-5 puan kazanırım alan olursa :) Ürün Linki
  19. S

❌İndirim Bitti! 78 TL - 2x - Tx USB Type-A To Type C Çevirici Şarj ve Data Aparatı (TX-AC-U02)

Arkadaşlar şöyle bir şey denk geldi tanesi 39 TL ama 2 tane almanız gerekiyor toplam 78 TL tutuyor 63 TL bi kazancınız oluyormuş, lazım olan arkadaşlar baksınlar. Ürün linki
  20. S

Çözüldü✓ Tablalı Masa mı Yoksa Tablasız mı?

Arkadaşlar aşağıdaki ilk ürün 11.400 TL ama aynı mekanizmaya sahip tablasız olan 2. ürün ise 8.650 TL arada 2.750 TL bir fark oluşuyor aklıma şöyle bir şey geldi tablasız olanını alıp 1000-1500-2000 TL ye tablalı olanındaki gibi bir tabla yaptırabilir miyim ve nerden nasıl yaptırırım yardımcı...
Geri