Arama sonuçları: *

• Users: Merdo.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Merdo.

R9 9900X vs 9800X3D hangisi kullanılmalı ?

Arkadaşlar sizce hangi işlemciyi kullansam genellikle FPS oyunları oynuyorum bazen video+edit yapıyorum lakin öyle çok yapmıyorum hani ağır işler yapmıyorum R9 9900X kullanmaya devam mı edeyim yoksa R7 9800X3D işlemcimi takayım mı geri ? Çözünürlük 4K Monitörüm var. FPS oyunlarında 2K çözünürlük...
  2. Merdo.

Çözüldü✓ Gigabyte anakart AMD AM5 ATX X870 Aorus Elite WI-FI7 Ice

Arkadaşlar anakartım geldi montajını yaptık çok şükür ramlerim yeniden Dual Channel olarak 2x32 64GB olarak çalışmaktadır çok mutluyum. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp: Diğer anakart modelim ; MSİ PRO X870-P vardı onun anakart işlemci pinleri 2-3 tanesi yamulmuştu o yüzden dual channel...
  3. Merdo.

Çözüldü✓ Ramlerim yeni satın aldığım anakart ile uyumlu mu ?

[H3 id='GIGABYTE+ANAKART+AMD+AM5+ATX+X870+AORUS+ELITE+WIFI7+ICE+Arkadalar+bu+anakart+sipari+verdim+lakin+ramlerimin+modeli+bu++G.Skill+Trident+Z5+Neo+RGB+64+GB+2x32+6000+MHz+CL32+F5-6000J3238G32GX2-TZ5NR+DDR5+Ram+bu+ramlerimi+taktmda+anakartma+dual+channel+olarak+tak-altr+olur+dimi+']GIGABYTE...
  4. Merdo.

Çözüldü✓ Gigabyte X870 Aorus Elite WI-FI7 ICE anakart aldım, iyi mi?

Arkadaşlar, başlıktaki beyaz renk modelini aldım. İşlemcim R9 9900X, ekran kartım RTX 5080 EXG. Sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer III 360 mm, RAM'lerim G.Skill Z5 Neo 64 GB 6000 MHz CL30. Aorus modeli çok hoşuma gitti, taksitle satın aldım. Sizce çok iyi mi yaptım? Normalde MSİ TOMAWAHK...
  5. Merdo.

Çözüldü✓ AM5 Anakart önerisi istiyorum

Beyler MSİ PRO X870-P anakartımı değiştirmek istiyorum dual channel çalışan ramlerim sök-tak yaptığımda işlemciyi maalesef tek ram olarak çalışıyor 4.slotta sadece çalışıyor anakart pinlerini incelediğimde 1-2 tane yamuk pin gördüm gibi oldu lakin düzeltmeye çalıştım da olmadı veya ben...
  6. Merdo.

MSI Pro X870-P anakart pinleri ters mi?

Bu videoyu izlediğimde parlak tarafı altta, siyah yani kara gibi olan tarafı yukarıda mı, bana mı öyle geliyor? Bu videoda öyle. Ben yanlış tarafa mı braketi takmışım? Ama işlemcim çalışıyor, görüntü de geliyor bilgisayarıma ama tek RAM olarak çalışıyor. Sadece 4.slotta tek tek denediğimde...
  7. Merdo.

Epic games oyun önerisi

Beyler fifa 26'yı sepetime ekledim. CyberPunk 300 TL'ye kaçırmamak için onu da sepete ekledim başka sizce hangi oyunları alsam böyle mükemmel dediğiniz var mı ?
  8. Merdo.

Çözüldü✓ R7 9800X3D'den R9 9900X'e Geçtim

R7 9800X3D işlemcisinden R9 9900X işlemcisine geçiş yaptım ve deneyimlerimi paylaşmak istedim. Açık konuşayım: 2K ve 4K çözünürlükte 9900X’in verdiği akıcılık farkı gözle görülür şekilde daha iyi. 9800X3D kullanırken FPS çok yüksekti ama oyun içinde o pürüzsüzlük hissi yoktu. Kağıt üzerinde 320...
  9. Merdo.

Çözüldü✓ 9800x3D'den 9900X geçiş

Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Ben 4K Monitör aldım forumda'da açmıştım zaten konusunu her neyse asıl konuma geleyim beyler 4K monitörüm olduğu için 9800X3D işlemcisi artık boş geliyor bana bu yüzden 9900X alsam daha mı çok iyi olur ?
  10. Merdo.

İşlemci macunu yeniledikten sonra problem

Arkadaşlar işlemci termal macun yeniledim birde thermalight kiti vardı şimdi güçlendirme kitini söküp anakartın orijinal braketini taktım fakat ekran kırmızı yanıp sönüyordu. Bir daha işlemcinin macununu açıp silip yeniledim belki tam oturmamıştır diye lakin baktığımda tam oturmuş hareket bile...
  11. Merdo.

Ekran kartı kırmızı yanıp sönüyor

Arkadaşlar işlemcimin macununu yeniledim ekran kartını sökmüştüm her ihtimale karşı fakat her şeyi taktım yaptım kırmızı ışık yanıp sönüyor ekran kartımda bir türlü sorun düzeltemedim var mıdır bilgisi olan ? Fanları dönüyor ekran kartımın ama renkli değil.
  12. Merdo.

İndirim Logitech G Pro X Superlight 2

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pro-x-superlight-2-hafif-hero-2-sensor-32-000-dpi-lightspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz-p-HBCV000055PJ0J?magaza=Hepsiburada Arkadaşlar hepsiburada indirim Sepete özel fiyat: 5.081,55 TL Almak isteyenler kaçırmasın ben 4881 TL'ye satın aldım bugün...
  13. Merdo.

Öneri 🔥İndirim Samsung Odyysey Neo G8

https://www.trendyol.com/samsung/ls32bg850npxuf-32-1-ms-240-hz-uhd-va-led-monitor-p-738657221?boutiqueId=61&merchantId=107007&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.39.7...
  14. Merdo.

Battlefield 6 ve fifa 26

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim oyunları hangi uygulamayı satın alarak ücretsiz oynayabilirim ? Her ay para ödeyerek abone olmak istiyorum eğer böyle bir uygulama varsa çok iyi olur.
  15. Merdo.

Samsung Odyssey Neo G8 4K Monitörüm Geldi

Arkadaşlar başlıktaki monitöre geçiş yaptım 2K'dan 4K'ya resmen daha önce neden geçmemişim diye üzüldüm çok memnunum aşırı mükemmel desem hiç abartı olmaz görüntüsü olsun her şeyi olsun mükemmel. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp: Almayı düşünenler direk alsın 4K monitör 2K ile arasında çok...
  16. Merdo.

4K monitör LG alınır mı

https://m.n11.com/urun/mon-lg-ultragear-27g850a-b-27-1ms-240hz-uhd-4k-nano-ips-gaming-monitor-110502244?magaza=gpnteknoloji&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel&adj_t=1dcx4vo3_1dj5sxcd&adj_campaign=Epey_Genel Arkadaşlar linteki 4K monitör Nano IPS çok hoşuma gitti 4K...
  17. Merdo.

Çözüldü✓ 4K monitör önerisi istiyorum

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-xg27ucs-27-inc-160hz-1ms-uhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-832736349?boutiqueId=61&merchantId=106248&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.13.8...
  18. Merdo.

4K monitör almalı mıyım ?

Arkadaşlar 2K 240Hz Samsung monitörüm var çok memnunum pek tük hikayeli oyunlar oynuyorum çoğu oynadığım Battlefield oynuyorum Pubg oynuyorum cs oynuyorum 4K monitör geçmeli miyim ?
  19. Merdo.

Çözüldü✓ 1080P vs 2K monitör hangisi çok iyidir ?

Arkadaşlar RTX 5080 EXG Ekran kartım var işlemcim 9800x3D Ramlerim G.SKILL 64 GB 6000MHz 1080P 380Hz monitör kullanıyorum FPS oyuncusuyum ağırlıkla sizce 2K monitörüme geri geçmeli miyim ? FPS'in yüksek olması hoşuma geliyor sizce ne yapayım
  20. Merdo.

İşlemci güçlendirme kiti yerine orijinal mandalı geri takmak mantıklı mı?

Arkadaşlar ben güçlendirme kiti takmıştım işlemcimin yanlarına Macun bulaşmasın bir zararı yok ama görünürlük olarak iyi görünsün istediğimden almıştım fakat geri anakart orijinal işlemci mandalını takmak istiyorum mantıklı mıdır ? Yeni işlemci aldığımda sök-tak yapmak çok daha rahat olacağı...
Geri