Arama sonuçları: *

• Users: silvaxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

AIO ses yapan fani farkli bi fanla degistirme

Sivi sogutmanin fani yapaliyo ve ses cikariyo belli rpmlerde yapiyo ama ses rahatsiz edici direkt sogutmayi degistirmek yerine farkli bir marka fan alip taksam calisir mi ya da senkronize vesayire bir sorun olur mu ?
  2. S

Çözüldü✓ Kasayı açınca gelen ses

Arkadaşlar merhaba son birkaç gündür bilgisayarı ilk açtığımda 2 3 saniye sonra bir ses gelmeye başlıyor 1 ya da iki kere bilgisayarı kapatıp açınca ses gidiyor sorunun kaynağını bilen var mı ?
  3. S

rx 7700xt rx6800xt karşılaştırması

Merhaba yakın bir zamanda yeni bir sistem topladım ve ekran kartı olarak 7700xt var ve pcyi aldıktan sonra bu işlere daha çok merak saldım ve bir çok konuyu inceledim ve gpu performanslarında rx 6800'ün rx 7700'den daha iyi olduğunu gördüm bunda birisinin 12 birisinin 16 gb olmasının payı...
  4. S

Çözüldü✓ yeni bilgiayarda her oyuna girer girmez donuyo

Öncelikle merhaba bilgisayarı yeni aldım ve kullanmaya başladım ilk başta lol indirdim ve girdiğimde oyundan atıyodu baya bir şeyler denedim ne yaptığımı tam hatırlamıyorum ama düzeldi gibiydi sonra tekrar başladı sorunun ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum dahili ekran kartı sürkli bir...
  5. S

Yeni alacağım kasada sıvı soğutma konusunda yardım

Öncelikle merhaba ilk kez masa üstü bir bilgisayar alacağım ve itopya'dan sıvı soğutma eklemek istiyorum ama fiyatları dışardakilere göre daha pahalı ben de dışardan sıvı soğutma alıp hazır kasanın içine takabilir miyim diye merak ediyorum. Alacağım kasa ...
Geri