Arama sonuçları: *

• Users: omeryavuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

3070 Ekran Kartlı Sistemim LoL'de Drop yiyor

Selamlar dostlar, Gigabyte nvidia 3070 ekran kartı 3 fanlı, ryzen 7 5700x işlemcili, 700 watt thermaltake psulu. 32 GB ram'li sistemimi 1 ay önce ikinci el olarak birisinden aldım. İlk günler LoL'de en yüksek ayarlarda oynarken kesinlikle FPS düşmesi vesaire yaşamıyordum. Oyuna girdiğimde fps...
  2. O

Asla Mükemmelliğe Ulaşamayan Toplama Bilgisayarlar

Selamlar dostlar, ben de bu forumdaki bir çok insan gibi teknolojiye ilgiliyim ve bilgisayar toplama dönemindeyim. Onlarca bilgisayar toplama videosu izledim, yüzlerce burada açılmış konuları okudum, başka forumlarda da gezindim ve şunu gördüm ki Dünya üzerinde yapılmış hangi toplama bilgisayarı...
  3. O

RTX 4070 SUPER VENTUS 3X OC'li sistem eskidi mi?

Selamlar dostlar, orta-üst segment bir bilgisayar toplamak için gerçekten uzun süre araştırma yaptım. Öğrenmediğim şey kalmadı gibi. Ancak deneyim her şeydir. Bu yüzden siz deneyimli arkadaşlara topladığım sistemin uyumlu olup olmadığını, fiyat-performans açısından iyi değerde olup olmadığını...
  4. O

2 Kat Yukarıdaki Modemden WiFi Nasıl Çekilir?

Sevgili Dostlar umarım gününüz iyi geçiyordur. 2 kat yukarıda modemimiz var, internete bağlanmaya çalışıyorum ancak çok az çekiyor ve kopmalar yaşanıyor. Yukarıdaki modemden aşağıya cat5 kablosu çektim ve WiFi özelliği olmayan modeme bağladım, bu sadece PC için işe yarıyor ancak bana WiFi...
  5. O

Öneri vantilatör veya hava soğutucusuna ihtiyacım var

Selam dostlar, Havalar bildiğiniz üzere çok sıcak ve odamda neredeyse duramıyorum. 3000 TL bütçem var ama tabii daha az fiyata önerileriniz olursa mutlu olurum. Hava soğutucu, vantilatör, mini klima, masa fanı tüm önerilerinize açığım.
  6. O

Uygun fiyatlı Ryzen 9 7950x3d ile RX 7800XT'lı sistem dizilebilir mi?

Merhaba dostlar, Yeni bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemde hem oyun oynayacağım hem blender, after effects, unreal engine gibi programları kullanacağım. Bilgisayarımın oyundan ziyade daha çok program kullanmaya odaklı bir sistem olmasını istiyorum ama oyun oynamak istediğimde de kasma...
Geri