Arama sonuçları: *

• Users: aliksCo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bilgisayar İlk açılışta Kalıyor. resetleyince açılıyor..

Merhabalar bir türlü çözemediğim bir problemim var . Bilgisayarı ilk açışta genelde siyah ekran _ ibaresinde duruyor açılmıyor. reset atınca genelde açılıyor. bios güncelledim tüm chipset güncel visual dır dirextir alakası olsun olmasın aklıma gelen her şey güncelledim sorun düzelmedi. expo...
  2. A

Çözüldü✓ Ekran kartı kurulumu için yardım lütfen

xfx 7900 gre ekran kartı aldım . Bilgisayarımda önceden ekran kartı yok yeni topladım 1 haftadır ryzen 7600 dahili gpu ile kulanıyordum . bunun için sistemden silmem gereken bir driver var mı? 7900 gre için driver kurmadan önce? bilen biri yapmam gerekenleri yazarsa çok mutlu olurum.
  3. A

20-25 K ekran kartı önerisi.

Selam arkadaşlar, Ryzen 5 7600 Ddr5 32 gb 6k mhz B650 livemixer anakart sistemime ekran kartı alacağım ben sadece oyun oynuyorum Donanım bilgim yok. Ekran kartlari cok teferruatli anlayamadım ney neye denk geliyor. 0 olması kaidesiyle 20-25 bin bütçede hangi ekran kartını önerirsiniz. Ben...
  4. A

Çözüldü✓ Ram mhzsi net olarak nerden ögrenebilirim.

itopyadan 32 gb (16×2)6000 mhz ram aldım . Biosta 4800 mhz olarak görünüyor. Anakartım 7200 mhz asrock livemixer. Orda ayarı felanmı var yoksa kutu ürünmü farklı anlayamadım. Mhzsini tam olarak nerden ögrenebioirim.
  5. A

Hangisini alim 7900 gre nitro vs pure

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-7900-gre-pure-11325-03-20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,631327875.html https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-7900-gre-nitro-11325-02-20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,631327878.html Bu 2 ekran karti arasinda kaldim birde xft...
  6. A

Çözüldü✓ 15-20 bin tl ye ekran kartı önerisi..

Arkadaslar taksit yapan platformlardan. 15 -20 k ya Ryzen 5 7600 işlemciye darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz??
  7. A

Sapphire vs gigabayte 7700 xt

7700 xt ekran kartı almaya karar verdim. Ama 2 fanlı sapphire ve 3 fanlı gigabayte modeli arasinda kaldım kiyaslama ile ilgili bişi bulamadım. Sapphire daha pahalı olmasına rağmen daha popüler ve çok yorum almış sitelerde . Alacağım platformda 9 taksit imkanım oldugu icin bana daha avantajli...
  8. A

montaj hakkında yardım.

Ekran kartı hariç parçaları satın aldım kimi geldi kimi gelecek. montajı kendim yapmamda sakınca varmı zor birşeymi daha önce hiç yapmadım . ayrıca termal macun vs gerekli bir uygulamamı. eğer kendim yapmamı önermiyorsanız İstanbul anadolu içi montaj için önerilen bir yer var mı ? PArça...
  9. A

Kuracağım sisteme Hangi Anakart ?

Corsair 4000d 850 psulu artric lf2 240mm soğutucu ryzen 7600 corsair vengeance 32 gb 6000 mh ram 2 tb ssd // bunları aldım gigabayt 7700xt saphire 7900 gre ekran kartlarından birini bir kaç ay sonra alıcam .. şuan tek eksik anakart hangisini almalıyım ben 2 seçenek buldum şimdilik bunlar...
  10. A

Toplama Kasa Sitede en popüler ürünleri aldım. AMA UYGUNLUK VARMI YARDIM.

Arkadaşlar Siparişini verdğim ürünler şu şekilde; Corsair 4000D Airflow RGB 850 W Fanlı ATX Oyuncu Kasası Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 AMD EXPO iCUE Uyumlu Bilgisayar Belleği - Gri (CMH32GX5M2B6000Z30K) 2 TB sp us...
  11. A

Böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Uyumluluk problemi olurmu ?

Toplamaya karar verdiğim sistem bu parça parça temin edicem , ama şüphem şu yönde bu parçalar birbiriyle tam uyum sağlarmı? kasa boyutu bu cihazlar için uygunmu ? işlemci soğutucu olduğu için kutusuz fansızmı almam gerekli? Siz Bilgisayar gurmelerinin yorumuna göre siparişlere başlıcam. KASA ...
  12. A

Toplama PC için yardım Talebi.

Kendimi zora sokup içime sinmeyen bir bilgisayar toplamaktansa biraz geniş vadede fırsat buldukça bir bilgisayar toplamak istiyorum, alacağım bilgisayar uzun bir süre beni götürecek ve yenilenmeye müsait bir bilgisayar olsun istiyorum . ekran kartı minimum 4070 gücünde olmalı buna uygun bir...
  13. A

Tavsiye Lazım. Toplama vs Laptop

Arkadaşlar kasa toplarsam teras kata kurcağım yazın aşırı sıcak alanda olucak . monitör 43 inç 4k ve 2tb m2 gen 4 ssd var elimde (playstation için almıştım) bunlarla kullanacağım. Pc den beklentim Fifa Fc serisini sorunsuz kaldırsın uzun süre çalışmaya dayanıklı şekilde olsun ayrıca mmorg...
Geri