Arama sonuçları: *

• Users: Dixel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

FP vantilatör önerisi

bütçem 2k civarı ortalama cok sesli olmayan iyi üfleyen bi öneriniz varsa çok sevinirim
  2. D

Yardım Işlemci pinlerine termal macun değmek üzere lütfen yardım edin

termal macun yerine ped takıcaktım işlemcinin altına doğru macun kaydı ryzen5 7500 f bunu nasıl temizlerim
  3. D

Öneri FP OYUNCU KOLTUĞU ARIYORUM

Dandik bi koltukta oturmaktan sıkıldım rahat günün 6-7 saati dik oturabileceğim bi koltuk arıyorum bütçem en fazla 4 e çıkar ikinci elde olur
  4. D

Far Cry 5 Türkçe yama

Far cry 5 youtubedan baktım denedim olmuyo güvenli bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi 5 dolar bosa gidiyo
  5. D

Bios güncellerken ekran dondu ne yapmalıyım

Bios güncellicekken bianda dondu kaldı ne yapmam lazım acil 1731537278 Usb bellek ile güncellicektim bellek fat32 olması lazımmış galiba benimki exfat bu yüzden olabilirmi güncelleyemiyorum şuan
  6. D

İphone 13 güncelleyemiyorum

Yeni aldım iki sattir güncellemeye çalışıyorum sebebi nedir
  7. D

40k bütçeye iphone kaç alınır

Bütcem 40 bin hiç iphone kullanmadım bi hevesim var 13 almayı düşünüyorum çevremdeki herkes düz model alınmaz diyo 12 pro düşündüm kararsız kaldım ne yapmalıyım
  8. D

Yeni pc topladım nasıl

Ram tek slot onu 32 yapıcam darboğaz varmı tam performans alırmıyım sizce
  9. D

Yardım Valorant girmiyor sebebi nedir

Daha bu sabah valorant oynuyodum akşam giremedim yotubedan bi kac video izledim bisey olmadı bu hatayı vermeye başladı sildim yükledim olmadı sebebi nedir 1724637252 . 1724637377 ..
  10. D

16 gb ddr5 ram önerisi

Xpg 16 gb ddr5 5600 mhz cl46 ram mevcut rdr oynarken %80-90 civarı kullanıyo yeni ram almaya karar verdim aynı ramdenmi alayım yada önereceginiz bisey varmi
  11. D

Biosda windows osyi bulamadım yardım edermisiniz

Anakart asus prime b5 650m-r valorant önyükleme hatası verdi youtbedan baktım biosta windows os diye bi klasore giriyo onu bulamıyorum yardım edermisiniz sistemim win 11 pro ddr5 acil yardım 1723228415 Bu ekran var windows os diye bisey goremedim
  12. D

İşlemcim ekran kartım uyumlu mu?

Çözünürlüğüm 1080p ryzen5 7500f ve asus rtx dual 4070 var 12gb 192 bit valorant oynuyorum darboğaz yaparmı 1723162907 Tam performans alırmıyım hem gpu cpu dan
  13. D

Hazır sistem pc alacağım

Bütcem 40 bin fazlasına çıkamam ddr5 olmasını istiyorum fps oyunları öncelikli olucak ama hikayeli oyunlarda oyanayacağım hazır sistem veya toplama sitem önerir misiniz?
  14. D

Pc alacagım yardım edermisiniz

Yeni bi pc alacağım bütçem 30k daha fazla çıkamam bu fiyata hazır sistem veya ne önerirseniz söylermisiniz ve bu hazır sistemler teşhirli ürün olduğu dorğumu
  15. D

1 sene okula gitmedim şuan kayıt olmak istiyorum

Ben 1 sene okul değiştirdim en son meseme girdim mesemdende çıktım şimdi kayıt olmak istiyorum e devlette benim kaydım gözükmğyo nasıl kayıt olacağım yardım edermisiniz
  16. D

Lossless scaling alacağım bilgi verirmisiniz

Steamdeki losseless scaling alacağım bu uygulama oc gibi biseymi pcyi zorlarmi beni aydınlatırmısınız
  17. D

Nays davet kodu size 50 tl kazandırıyım

Nays a kayıt olucam telefon numarası atarsanız size 50 tl geliyo galiba isterseniz numara atabilirsiniz
  18. D

Bacağım delindi kimseye söyleyemiyorum ne yapmalıyım

Bacağım ve elim yeşil tellerden atlarken içine girdi ve çıktı şuan bacağım çok sızlıyo kimsenin haberi yok niye söylemedigimi sormayın bi sebebi var kendi kendime ne yapabilirim yardım edin lütfen 1719706897 İyice hissizleşmeye başladı bacağım ve çok sızlıyo
Geri