Arama sonuçları: *

• Users: semihtyk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Laptop arıyorum 30k bantlarında

Dostlar laptop arıyorum bütce 30k nın üstüne pek çıkma taraftarı değilim ama çok p6 laptop düşerse oda olur ddr5 güncel olması önemli daha çok film vs akşamlarıda oyun için laptop arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. S

Laptop Önerisi Lazım

Dostlar öyle ahım şahım bir laptop istemiyorum önceliğim sağlamlık ve ekran kalitesi genellikle film ve kardeşlerim ödevleri vs için kullanacak bir laptop arayışındayım kafam karıştı bakarken öneriniz olursa sevinirim
  3. S

MSI B650 Tomahawk 7143TL

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b650-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html Anakartı bilen bilir bu fiyatta görmedim alıcısına hayırlı olsun
  4. S

İşlemci Önerisi (İşlemcim ryzen 7 3700x)

Sistem Özellikleri Rtx 4060 Ryzen 7 3700x MSI b550m pro vdh wifi Corsair 32 gb 3600mhz ram Dostlar 240hz monitörum mevcut arada bir drop yiyorum fps 240 altına düşüyor işlemci degistirmeli miyim ve hangi işlemciye gecmeliyim öneriniz nedir
  5. S

İşlemci Önerisi (İşlemcim ryzen 7 3700x)

RTX 4060 Ve ryzen 7 3700x kullanıyorum 240hz monitörüm var fpsim arada bir 240 altına düşüyor ve çok olmasada drop yiyorum sizce ddr4 için işlemci değiştirmelimiyim ve hangi işlemciye gecmeliyim. Sistem Özellikleri Zotac 4060 Ryzen 7 3700x + wraith prismo fan MSI b550m pro vdh wifi 32 gb...
  6. S

Razer Dock Pro Yardım

Razer dock pro ve razer cobra pro aldım ama dock proya bir türlü bağlayamadım bilen arkadaşlar dc:thanosfullhd eklerse çok sevinirim hocam
  7. S

3000 TL Max Bütce Klavye Önerisi

3000 TL Bütcem Var Klavye Almayı Düşünüyorum Razer Logitech Steelseries Gibi markaların giriş seviye ekipmanları var daha alternatiflere yönelmek istiyorum öneriniz nedir acaba
Geri