Arama sonuçları: *

1. O

70.000 TL sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi bütçem var ve bir sistem toplamak istiyorum. Hazır da alabilirim ama fiyatları çok ucuk. İstediğim sistemde x3d işlemci istiyorum çünkü full Rust, Cs oynuyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ? 1-2 ay indirim kovalarım hiç sorun yok.
  2. O

Havit Gamenote GK65 RGB Yayıncı Mikrofon - Siyah 799 TL.

Merhaba dostlar bu ürünün pek bir incelemesi yok galiba yeni çıkmış ama fiyatı çok çok iyi. Denemek isteyen alabilir. https://www.havitstore.com.tr/havit-gk65-rgb-profesyonel-yayinci-mikrofonu-192khz-24bit-hi-fi-dahili-ses-kartli-siyah
  3. O

Bilgisayar satılır mi ?

Merhaba dostlar elime özellikleri aşağıda yazan sistem geçti ve şimdi satmalı mıyım bilmiyorum. Sebebi ise 3 ay sonra yurtdışına bir gezim olucak ve oradan yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Ram krizinden dolayı fiyatlar daha artar mı ya da zamanında satamazsam laptop alamam diye korkularım...
  4. O

Rustta kaç fps alırım ?

Merhaba dostlar içinde 5060 ve ryzen 9 8940hx olan bir laptop alacağım. Rustta tahminen kaç fps alırım ? Bu işlemciyi kullananınız var mı ? Benzer işlemcileriniz varsa da yazın lütfen daha kesin değil.
  5. O

Mouse pad ve skatez önerisi

Merhaba dostlar, Rust oyuncusuyum ve videosunu bile çekiyorum, editliyorum. Bana mouse pad ve skatez önerir misiniz? Farem Rampage Zenith Pro (Dareu A950 Pro). 40cm'lik mouse istiyorum ve bunu buldum sizce alınır mı ...
  6. O

Yurt dışından 50 bin TL bütçeyle laptop alınır mı?

Merhaba dostlar, bir arkadaşım yurt dışında ve bir laptop almak istiyorum. Genellikle Rust oynuyorum ve edit yapıyorum, bu yüzden güçlü işlemcili bir laptop istiyorum...
  7. O

2. El sistem ne kadar eder ?

Merhaba dostlar arkadaşımın bir sistemi var ve satmak istiyor ama fiyatı belirleyemedik. Piyasayı biliyorum sanıyordum ama bilmiyormuşum. Yardım eder misiniz? Sapphire Pulse Rx 6600 8gb Kingston Beast 8x2 DDR 4 ram I5 11400F işlemci Asus H510m-D Anakart Msi Mag A650BN Psu Frisby kasa Kingston...
  8. O

Maximum 2.3m SUV- Sedane önerisi

Merhaba dostlar bize bir araç lazım ve bazı kriterlerimiz var. Bu aracın geniş olması, az yakması (en önemlisi bu) , konforlu ve geniş bagajlı olması. (En az 450 litre) önerileriniz nelerdir ?
  9. O

Maximum 1.500.000 TL geniş araç önerisi

Merhaba dostlar geniş bagajlı , içi geniş , dolu , 4 kişilik bir ailenin sığabileceği bir Sedane, SW bakıyoruz. SUV alıcaktık ama piyasası çok kötü fiyatlar uçuk. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. O

Skoda Kamiq 2022 1.5 TSI Premium alınır mı ?

Merhaba dostlar araç 37.000 Km'de hatası kazasi yok. Sizce alınır mı ? 4 kişilik bir aileyiz.
  11. O

Maximum 13.000 TL telefon önerisi

Merhaba dostlar bu bütçede daha iyi telefon var mıdır yoksa A26 alıp geçmeli miyim ?
  12. O

Gürcistan sınırında C-130 uçağımız düştü...

Gürcistan üzerinde Azerbaycan'dan dönen C-130 uçağımız düştü. Daha çok detay açıklanmadi umarım şehidimiz yoktur.
  13. O

Havacılık ve uzay - Uçak mühendisliği okunur mu ?

Merhaba dostlar uçaklara, jetlere, özellikle savaş jetlerine çok özel bir ilgim var konuşmak bile içimi kıpır kıpır yapıyor. Bu 2 bölümden birini okuyup bu alanlara yönelmek istiyorum ama işsizlik, maaş gibi konular beni korkutuyor. Aramızda okuyan ya da bilgisi olan var mıdır ? Savunma...
  14. O

3.500 TL'ye kadar PSU önerisi

Merhaba dostlar, ileride sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum ve şu andaki bilgisayarıma 650W yetiyor. Bana 750W bir PSU önerebilir misiniz?
  15. O

70.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Merhaba dostlar bu bütçede bir sistem bakıyoruz ama daha üstü kesinlikle olmaz. Sadece kasa olucak ve hazır olması daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  16. O

Goodbye DPI alternatifi önerisi

Merhaba dostlar, Goodbye DPI alternatifi arıyorum çünkü Goodbye DPI'da çoğu şey düzgün çalışmıyor. Roblox'ta hiçbir şey yüklenmiyor gibi. Yeni bir uygulama arayışındayım bildiğiniz var mıdır? İşletim sistemim Windows.
  17. O

Elden Ring siyah ekranda kalıyor

Merhaba dostlar korsan elden ring indirdim ama siyah ekranda kalıyor. DirectX indirdim driver güncelledim olmuyor. Ne yapmalıyım ?
  18. O

Elden Ring şimdi ne yapmalıyım ?

Beyler çok tekin olmayan yerlerden elden ring indirdim J ile başlayan bir download manager ile şimdi ne yapmalıyım ?
  19. O

Kulaklık önerisi lazım

Beyler selamun Aleyküm 2 kulaklık arasında kaldım Cloud 3 ve Cloud 2 core wireless hangisini almalıyım ?
  20. O

3.500 TL kasa önerisi

Selam dostlar sistemimde Rx 6600 ekran kartı, H510m-D anakart ve Dark freezer x123 soğutucu var. Bunlara uygun olan bu bütçede en sessiz ve hava akışı en iyi kasa nedir ? Sistem parçalarını ileride değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden bu bütçedeki en iyisi olsun lütfen.
Geri