Arama sonuçları: *

1. O

3.500 TL'ye kadar PSU önerisi

Merhaba dostlar, ileride sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum ve şu andaki bilgisayarıma 650W yetiyor. Bana 750W bir PSU önerebilir misiniz?
  2. O

70.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Merhaba dostlar bu bütçede bir sistem bakıyoruz ama daha üstü kesinlikle olmaz. Sadece kasa olucak ve hazır olması daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. O

Goodbye DPI alternatifi önerisi

Merhaba dostlar, Goodbye DPI alternatifi arıyorum çünkü Goodbye DPI'da çoğu şey düzgün çalışmıyor. Roblox'ta hiçbir şey yüklenmiyor gibi. Yeni bir uygulama arayışındayım bildiğiniz var mıdır? İşletim sistemim Windows.
  4. O

Elden Ring siyah ekranda kalıyor

Merhaba dostlar korsan elden ring indirdim ama siyah ekranda kalıyor. DirectX indirdim driver güncelledim olmuyor. Ne yapmalıyım ?
  5. O

Elden Ring şimdi ne yapmalıyım ?

Beyler çok tekin olmayan yerlerden elden ring indirdim J ile başlayan bir download manager ile şimdi ne yapmalıyım ?
  6. O

Kulaklık önerisi lazım

Beyler selamun Aleyküm 2 kulaklık arasında kaldım Cloud 3 ve Cloud 2 core wireless hangisini almalıyım ?
  7. O

3.500 TL kasa önerisi

Selam dostlar sistemimde Rx 6600 ekran kartı, H510m-D anakart ve Dark freezer x123 soğutucu var. Bunlara uygun olan bu bütçede en sessiz ve hava akışı en iyi kasa nedir ? Sistem parçalarını ileride değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden bu bütçedeki en iyisi olsun lütfen.
  8. O

Bilgisayarda gelen bip sesi

Merhaba dostlar bilgisayarım açıkken bir anda bipleme sesi gelmeye başladı sürekli bipliyordu. Kapattım tekrar açma düğmesine bastım yine devam ediyor. Ne yapmalıyım ?
  9. O

8Bitdo Ultimate 2C vs Fantech EOS Pro

Dostlar merhaba bilgisayarımda fifa, forza ve yeni Rematch oyunu için bir kontrolcü bakıyorum. Bunlardan hangisi daha iyi ? Ayrıca bunları ileride xbox alssm onunla çalıştırabilri miyim ?
  10. O

Iphone telefonlara zam gelicek mi ?

Beyler s.a yeni bir sürü haber var sizce Iphone modellere son olaylardan sonra zam gelir mi ?
  11. O

Machenike GX30 E-Spor kulaklık 1399 TL!

Machenike GX30 1599 TL ve mikrofon - ses kalitesi olarak Cloud 3'e baya yakın. FPS ve hikayeli oyunlardaki başarısı baya iyi. Çift sürücülü. KAPLAN200 koduyla 1399 TL. https://gank.com.tr/machenike-gx30-gri-kablolu-gaming-kulaklik-96?srsltid=AfmBOoqww2VUq-CdFsK5ho8cZHetgzWFB7LI9_FOufVLg7Pf7KqjCLn5
  12. O

Cosori Cp158-AF ötmüyor

Dostlar merhaba Amazon üzerinden bu AirFry'ı aldık ve patates yaparken ötmedi çok da kötü oldu neden böyle oldu ?
  13. O

2.500 TL'lik AirFry önerisi

Merhaba arkadaşlar 2.500 TL'ye kadar en iyi ve geniş AirFry'ı arıyoruz. Önerileriniz nelerdir ?
  14. O

Kulaklık Önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım da IEM denemek istedi ve ona 7 Hz Salnotes Zero önerdim. Ardından Temu'da kampanyayla 1.000 TL'ye KZ Castor Pro bulmuş. Sizce 7 Hz Salnotes Zero mu KZ Castor Pro mu? Amacı sadece oyun. Oyunlar ise Valorant, CS
  15. O

Kilo nasıl verebilirim ?

Merhaba dostlar 15 yaşındayım ve Ağustosta 16 yaşına giricem boyum 170 ve kilom 72. Aslında aşırı yemek yemem yok ama hareketsizlikten dolayı kaynaklanan bir kilom var ve şeker tüketimim fazla. Okuldan gelince aşırı yorgun oluyorum ve direkt uyuyorum bu yüzden hem yeterli uyku alamıyorum hemde...
  16. O

27.000 TL sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar bir arkadasım 27.000 TL'ye sistem alıcak. Bu fiyata ne önerirsiniz ?
  17. O

Rampage Yeni Mouse çıkarmış

Merhaba arkadaşlar Rampage yeni Blitz Ultimate adında Mouse çıkarmış ve direkt olarak Atk Blazing Sky Z1 kopyası. Saniye15 koduyla %15 indirimli alabilirsiniz. Özellikleri: Paw 3950 Nordic 52840 500 mAh batarya Omron switchler 56 gram 8k Hz...
  18. O

600.000 TL araba önerisi

Merhaba dostlar bir tanıdığım 600.000 TL'ye sağlam, yolda bırakmayacak bir araba bekliyor. Az yakması önemli. Hız falan yapmaz.
  19. O

Sistemimi yenilemeli miyim ?

Merhaba dostlar şu an elimde Rx 6600 ve I5 11400f üzerine kurulmuş bir sistem var. Bunu arkadaşıma 14.000 TL'ye verip 25.000 tl daha eklersem çok iyi bir bilgisayar alabiliyorum. Siz benim yerimde olsanız yapar mıydınız ?
  20. O

Uygun fiyatlı fotoğraf makinesi önerisi

Merhaba dostlar ablam fotoğraf çekinmeyi çok seviyor ve bunun için kamera istiyor. Bütçesi çok yok maximum 10.000 TL ayrıca ben hiçbirşey bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Geri