Arama sonuçları: *

• Users: Xenovian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xenovian

Arkadaşa önerdiğim pcye ikna etmem gerekiyor bi bakar mısınız

Sistem bu arkadaşın istediği Bunlarda benim babayiğit önerilerim: Anakart: MSI B650 gaming plus wifi İşlemci: 7500f GPU: gigabyte trio 9060xt Soğutucu: Phantom Spirit RAM: Bu 2x16 olucak şekildedir. Patriot Viper 2x 16 Kasa: Zoko'nun sağlam bi kasasını vericem arkadaşa Ssd: KC3000 Monitör...
  2. Xenovian

1000tl civarı projeksiyon cihazı

Bilgisayarıma bağlayıp yatarken oyun koluyla oynamak istiyorum öyle aman aman bi ihtiyacım yok sadece görüntüyü güzel aktarsa işime gelir sağolun.
  3. Xenovian

HONEYWELL PTM7950 Nereden bulunabilir, nasıldır.?

[H3 id='HONEYWELL+PTM7950+videosu+yapm+Abdullah+Abi+bu+termal+pedi+nereden+bulabilirim']HONEYWELL PTM7950 videosu yapmış Abdullah Abi bu termal pedi nereden bulabilirim?[/H3]
  4. Xenovian

Duolingo premium iptal etmiyorlar kafayi yicem

Arkadaslar selam geçen gün duolingo premium telefon hattim uzerinden 1000tl cekti iade istedim googledan red yedim kullanmadim bile ne yapicagimi bilmiyoeum mail attim kafayi yicem
  5. Xenovian

Kaliteli kasa fanı önerisi

Selamlar totalde 6 tane fan almayı planlıyorum. Tanesi başına bütçem 1-1.5k arası değişiyor. Tercihen rgb olması iyi olur ancak amacım başta sessizlik ve serinlik. 2 tanesini soğutucuma kalanlarıda kasama monte edeceğim. Thermalrgiht c12cs fanlarım vardı ancak çok sesli çalışıyolardı onlarıda...
  6. Xenovian

Threadripper işlemci önerisi

Sunucu ve iş bilgisayarı kuracağım eski serilerden olması benim için önemli olur bütçem çok yüksek değil yani maksimum 6-7k çıkabilirim. Bütçe yetmezse başka işlemci önerirseniz sevinirim
  7. Xenovian

Xbox Series S 2025te Alınır mı?

Televizyonda oyun oynamak amacım ve belki kardeşimle bilgisayardan oyun oynamak istiyorum. Ona 10k civarında bilgisayar toplamaktansa taşınabilir bir konsol olması daha makul geliyor ne düşünüyorsunuz.?
  8. Xenovian

Yapay Zeka Mühendisliği Okunur mu?

İleride okumayı planlıyorum. Advanced placement ile yurt dışında okumak istiyordum ama yapay zeka kısıtlamaları işimi elimden alabilir ve işsiz kalır mıyım? Türkiyede okunur mu? Alternatif Öneriniz var mı?
  9. Xenovian

Bu işlemci sahte mi kuzen mi beni kekliyor

Selamlar kuzen yeni pc almış özellikleri atsın dedim yani ben mi bilmiyorum anlamadım 14. nesil değil miydi bu
  10. Xenovian

50.000tl Laptop Önerisi

Bannerlord ve ark acsended oynuyorum öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler
  11. Xenovian

Bilgisayar çalışırken kırmızı ışık yanıyor.

Valorant oynuyordum, 5 dakika sonra kırmızı ışık yanmaya başladı sonra yeniden başlattım gitti, sistemimde sorun mu var acaba
  12. Xenovian

Xbox Gamepass nasıl veya nereden hediye edilir

Nasıl edeceğimi bulamadım
  13. Xenovian

3000tl Monitör Veya Tv Önerisi

60hz olması yeterli yatarken pcye bağlayıp oyun oynamak amaçlı alıyorum. Teşekkürler
  14. Xenovian

1.5-2K klavye Önerisi

Bu bütçede klavye bakıyordum temuda 1800e Ak820 Eweadn V75 Bide FggMad60 klavye bulunuyor Sizce hangisi yada başka mı almalıyım
  15. Xenovian

Modemi Sinyal Genişletici olarak kullanma

Elimde TD-W9970 model bir eski modemim bulunmakta, ben bunu köprü moduna göre ayarladım ancak ailem etrafta nedense hiçbir şekilde kablo istemiyor. Bende bundan dolayı ethernet kullanamıyorum. Modemin kurulduğu yer odamdan baya uzakta ve alt katta bulunuyor. Üste almak isterdim ancak ev...
  16. Xenovian

Oyunlardaki Fps Değerleri Nasıl Sizce

7800xt kullanıyorum 2K monitörüm var nasıl sizce
  17. Xenovian

Türkiye Teknoloji Siteleri İndirimleri Tablosu

🗓️ Yıllık Teknoloji İndirim Takvimi Ay Kampanya Adı Siteler Açıklama Ocak Yeni Yıl / Kış İndirimleri Tümü Yeni yıl kutlamalarına özel indirimler; donanım ve hazır sistemlerde fırsatlar. Şubat Sevgililer Günü Kampanyası !topya, !ncehesap, S!nerji Çiftlere özel ürünlerde indirim; özellikle...
  18. Xenovian

Oyun Sunucusu Bilgisayarı Toplamak

Merhabalar öncelikle. Bizim okulumuzla alakalı bırcok oyun etkınlıgı oluyor ve bende bundan dolayı genel olarak oyunları kaldırıcak(Mınecraft,ark vs.) bir butce oyun serveri toplamayi planliyorum. Bütçemi 10.000tlnin altında tutmak istiyorum, ancak biraz aşmaktan çekinmeyeceğim. 16 GB RAM, 2 TB...
  19. Xenovian

1k internet router onerisi

1.000tl butcem bulunuyor ust kattayim modem 200mblik ancak 4 cekiyor ise yarar mi
  20. Xenovian

Dostlar bu Olu Piksel mı

Geri