Arama sonuçları: *

• Users: Khalmera
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

MSI G274QPX monitörümde ölü şeritler oluştu

Selamlar herkese, görüntü kalitesinden memnun olduğum monitörüm bugün ben bilgisayar başındayken hatta bir anda fotoğraflardaki gibi ölü şeritler oluştu. Önerdiğim bir monitörün böyle olması gerçekten üzdü. Daha alalı 4 ay olmuştu. Bunun oluşmasının bir sebebi var mıdır? Servise göndereceğim...
  2. K

Çözüldü✓ Msi B850 Tomahawk Wifi çalışmıyor

Selamlar anakartı yeni aldım bugün montajı yaptım. Önceki sistemimde anakartın wifisi olmadığı ayrıca wifi kartı kullanıyordum. Şimdi sisteme yeni anakarta geçirdim ve wifi dışında her şey sorunsuz çalışıyor. Yeni ana kartta ise wifi hiçbir şekilde yok yani çekmiyor falan değil wifi ve bluetooth...
  3. K

5070ti ya da 5080 için sistem tavsiyesi

Selamlar herkese, abime bilgisayar toplayacağız. Bütçe olarak net bir bütçe olmasa da 100bini geçmeyecek bir bütçemiz var. Tamamen oyun amaçlı kullanılacak (çoğunlukla AAA hikayeli nadiren fps oyunları) ve şu an toplandıktan sonra 4-5 sene baş ağrıtmayacak bir sistem istiyor. Elimizde olan...
  4. K

Çözüldü✓ MSI MAG B850 Tomahawk vs Gigabyte B850 Aorus Elite sizce hangisi?

Selamlar anakartı seçme konusu dert oldu bana artık. Gigabyte stok sorunu var ama şu an bir yerde satışta ve ikisinin de aynı fiyatı, sizce hangisini almayalım? Tamamen oyun kullanıcısıyım. İşlemcim 7600 şu an ileride 9700x e geçeceğim. PCIe 5.0 olması önemli ileriye dönük olması için ve lütfen...
  5. K

ASROCK B850 Riptide vs MSI MAG B850 Tomahawk vs Gigabyte B850 Aorus Elite

Selamlar herkese anakartta bir türlü karar veremedim ve şu an bu 3ü arasında kaldım. OC yapmayan düz kullanıcıyım işlemcim şu an 7600 ama onu da yakın zamanda 9700x olarak güncelleyeceğim. Siyah ve ATX olması görsel anlamda benim için önemli onun dışında beni 4-5 sene götürecek kalitede olması...
  6. K

Ofis İçin Kamera Önerisi

Selamlar herkese, Ofiste sadece kendi odam için güvenlik kamerası arayışındayım. Xiaomi ve Tp-link modelleri işimi görür diye düşünüyorum ama modeller arasındaki farklılıkları tam olarak bilemiyorum. Benim için önemli olan ses kaydı da yapabilmesi ve gece kaydının da kaliteli olması. Bir de...
  7. K

Dikey Ekran Kartı Kitininin Performansa Etkisi ve Kit Önerisi

Selamlar, Dikey ekran kartı kiti ile ekran kartımı kasamda dik konuma getirmek istiyorum. Biraz araştırdığımda 3-5 fps performans kaybı yaşanıyormuş diye gördüm. Dik şekilde kullanan varsa fark edilir bir kayıp yaşadı mı? Kasamın kendi dikey ekran kartı desteği yok (Lian Li O11 D Evo) ve kasanın...
  8. K

Sıvı soğutucu fanları değişir mi?

Selamlar, şu alttaki sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-lian-li-hydroshift-lcd-360s-g89-ghslcd36sw-00-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,812645157.html Ama merak ettiğim bir şey var ben bu sıvı soğutmanın üstündeki fanları şu alttaki fanlarla...
  9. K

AM5 Anakart Önerisi (ROG STRIX B650E-F iyi midir)

Selamlar herkese bugün yeni ekran kartımı taktım (4070Ti Super) ve baya da büyükmüş şu anki ana kartım Gigabyte B650m DS3H mAtx bir kart beni baya zorladı takarken ama asıl sorun bu değil. Karttaki USB Type C portunun yeri ekran kartının 4.fanını takmama engel oluyor ve anakartım da wifi...
  10. K

Çözüldü✓ Galax 4070 Ti Super hakkında fikirleriniz nelerdir?

Selamlar herkese, https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-ti-super-sg-1-click-oc-47uzm6md6mer-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,525917378.html Bu ekran kartı hakkındaki fikir ve düşünceleriniz nelerdir? 4070 Ti Super arasında en uygunu ve N11'de taksit imkanı olduğu için bana cazip...
  11. K

Çözüldü✓ Hangi Kombinasyonda Sistemi Tercih Etmeliyim?

Selamlar herkese şu an halihazırda kullandığım bir sistemim var ve bunun üstünden geliştirme yapmak istiyorum. Birden fazla kombinasyon geldi aklıma bunlar hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığım için sizlere danışmak istedim. Öncelikle ilk düşüncem RTX 4080Super ekran kartına geçmek ve bunun...
  12. K

Lian Li O11 Dynamic Evo kasasının fan düzeni ve Sıvı Soğutma önerisi

Selamlar herkese Lian Li O11 Dynamic Evo kasasına geçeceğim kasanın fan düzeniyle ilgili birçok farklı tercih var sizce düzen nasıl olmalı elimde şu an 6 adet Thermalright TL-C12C-S ARGB kasa fanı var fazla gerekirse de alabilirim. Ayrıca bu kasa için 360mm sıvı soğutucuya da geçeceğim bu...
  13. K

Sistemimde Güncellemem Gereken Parçaları Önerir misiniz?

Herkese merhabalar, sistemimi İtopya'dan hazır sistemlerden birkaç güncelleme ile almıştım. Alırken bütçem kısıtlıydı bunu da düşünerek ileride param oldukça geliştiririm diye düşündüm. Bu yüzden sistemi ileriye dönük olarak mantıklı yaptığımı düşünerek AM5 ve DDR5 anakart seçerek kurdum. Şu...
  14. K

System thread exception not handled mavi ekran hatası alıyorum

Selamlar herkese bu ara haftada bir iki bu hatayı almaktayım. Daha önce bir kez Bf1'de bir kez Chrome'da en son da FS25 oynarken bu mavi ekranı aldım. Son 4 Minidump dosyasını rar şeklinde ekliyorum. Minidump okumayı bilmediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler şimdiden.
  15. K

Çözüldü✓ Bu iki ram arasındaki fiyat farkı nedendir?

Selamlar herkese, Şu an elimdeki idare etsin diye aldığım bir 16gb rami satıyorum. Yerine 32 gb ve rgb ram almak istiyorum. Çok bilgim olmasa da biraz baktığımda şu iki rami buldum ve ikisinin arasındaki fiyat farkı anlamsız geldi. Ucuz olanı alsam işimi görür mü ya da bildiğiniz bir sıkıntısı...
  16. K

Büyük hava soğutmalar sisteme zarar verir mi?

Selamlar herkese Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm hava soğutmasını almayı düşünüyorum. Fakat gördüğüm kadarıyla bir hayli büyük bir hava soğutucu ve merak ettiğim şey bu kadar büyük ve ağır olduğunu düşündüğüm hava soğutucu anakarta bir zarar verir mi? Aynı markanın tek fanlı...
  17. K

Sizce bu sistem iyi mi??

Selamlar herkese, Bilgisayardan çok anladığımı söyleyemem belirttiğim fiyatlarda Nvidia ekran kartlı hazır sistem önerisine açığım. Kafamdaki düşünce DDR5 ve AMD işlemcili bir sistem kurmak ve anakartı da yakın bir sürede yükseltmeme gerek kalmayacak bir sistem olmasını istiyorum. Gerekirse...
Geri