Arama sonuçları: *

• Users: yagizwow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yagizwow

Bilgisayara bir şey takarken klavyenin gidip gelmesi

Kasanın önündeki 3.0 portlarından herhangi birisine USB bellek kulaklık vs. herhangi bir şeyin USB girişi sürttüğüne klavye kapanıyor ve taktığımda klavye tekrar geliyor. Ve USB'yi taktığımda mouse 2-3 saniyeliğine kilitlenip düzeliyor. Sebebi ne olabilir?
  2. yagizwow

Asus Tuf Gaming Monitör Vatan Computer Ölü Piksel

Arkadaşlar Ayın 12sinde Vatan Computerın mağazasından gidip Asus VG279Q3A 27inc monitör satın aldım. Bugün gözüme monitörün sağında bir şey takıldı ve ölü piksel testi yaptığımda mavi ekranda 1 adet tam ve 2 adet hafif sönük ölü piksel gördüm. Buna ek olarak vatanda 819TL karşılığında ek garanti...
  3. yagizwow

1050Ti Asus Cerberus vs Msi

Beyler 1050ti almayı düşünüyoruz. Sizce hangisi?
  4. yagizwow

Kasama Gtx 1050Ti Sığar Mı?

Asusun GTX 1050ti ekran kartını takmak istiyorum. Sığar mı?
  5. yagizwow

Monitör güç kablosu tam takılmadığı zaman problem olur mu?

Asus tuf gaming bir monitör aldım. Fakat kurulumu yaparken güç kablosunu yarım takmışım. 12-13 saat boyunca bu şekilde çalıştı. Sonrasında birden görüntü kesildi. Sonradan güç kablosunu tam takmadığı fark ettim. Tam taktıktan sonra görüntü geldi. İnternette kısa devre, monitörün içindeki...
  6. yagizwow

Asus Tuf Monitör Power Kablosu Tam Takmamışım

Arkadaşlar Asus tuf bir monitör aldım. Fakat kurarken power kablosunu tam oturtmamışım yarım takmışım farkında olmadan. Yaklaşık 12 saat geceye kadar bu şekilde çalıştı. Birden görüntü gitti. Kabloyu tam oturttuğum zaman görüntü geri geldi. Bu her hangi sorun teşkil eder mi kısa devre vs.
  7. yagizwow

27 inc 1080p monitör alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. FPS oyunlarıyla işim olmuyor. Genelde hikayeli oyunlar, dizi film izliyorum. Şöyle bir monitör beğendim Asus 1080p 27inc. Alınır mı alınmaz mı? Bütce 6k
  8. yagizwow

İntel i7 3770 için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar merhaba. i7 3770 işlemcim için ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? Aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
  9. yagizwow

İ7 3770 ile GT 740 darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar merhaba. LGA 1155 sokete sahip bir anakartım olduğu için en fazla 3. nesil işlemcileri takabiliyorum. İ7 3. nesil alma planım var. Darboğaz yaşatır mı acaba?
  10. yagizwow

Fps Yüksek Olunca Oyunda Kasma Hissi

Amd Radeon HD 6500 Series ekran kartım var. Fakat League Of Legends'ta Fps değerim 80-90 olmasına rağmen oyunda kasma hissi var. Bunun önüne dikey senkronizasyon açtığım zaman önüne geçebiliyorum. Fakat bu sefer de oyunda donmalar ve gecikmeler yaşıyorum. Bunun her hangi bir çözümü var mıdır...
  11. yagizwow

Güvenilir MP3 dönüştürücü sitesi

Biraz araştırmayla internetteki çoğu MP3 dönüştürücü sitelerin virüslü olduğu söylenen birkaç yazıya denk geldim. Birkaç müzik indirmek istiyorum MP3 şeklinde. Bunun için önerdiğiniz güvenilir bir site var mı?
  12. yagizwow

5000TL monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba. 5000TL bütçem var. Monitörden hiç anlamıyorum. Bu bütceye uygun monitör önerir misiniz?
  13. yagizwow

40000TL bütceye hazır sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba. 40k bütcem var. Ryzen işlemcili 4000serili bir hazır sistem almak istiyorum. Aydınlatabilecek varsa çok sevinirim.
  14. yagizwow

40000TL bütceye bu bilgisayar alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. 40k bütcem var ve böyle bir bilgisayar topladım. Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim? Yoksa bunu almalımıyım?
  15. yagizwow

35000TL Bütce İçin Bu Bilgisayar Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. 35000TL bütcem var ve böyle bir bilgisayar özelleştirdim. Sizce alınır mı? Yoksa bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi?
  16. yagizwow

35000 TL hazır sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba. 35000 TL bütcem var. Bu bütceye göre hazır sistem önerilerinizi atarsanız çok sevinirim.
  17. yagizwow

i3 3220 HD 6570 sistem darboğaz yapar mı?

Arkadaşlarlar merhaba. Şu şekilde bir sistemim var. i3 3220 3.nesil işlemci. PowerColor HD 6570 ekran kartı. Bazıları sistemimin ekran kartımın darboğaz yaptığını söylüyor. Böyle bir şeyi nasıl anlarım?
  18. yagizwow

HD 6500 fanının sesi çok ses çıkartıyor

Arkadaşlar merhaba. Bugün bilgisayarımı açtığım zaman böyle bir problem yaşamaya başladım. Dün akşam bilgisayarı kapamadan önce böyle bir sorun yoktu. Videosunu da çektim. Ekran kartımın Fan Sesi tıklayıp izleyebilirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ekran kartı modelim: Ati Radeon HD 6500
  19. yagizwow

Sigorta atması sonucu bilgisayara zarar gelir mi?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım 3'lü prize bağlı. 3'lüde 1 tane boş yer var. Ona da lambamı taktım fakat lambayı takar takmaz lamba patladı sigortalar attı. Bu olay dün yaşandı. Bilgisayarıma herhangi bir zarar gelir mi? Bu olay yaşandığı zaman bilgisayarım çalışıyordu. Ne yapmam gerekir
  20. yagizwow

Monitörüm için VGA kablosu önerisi

Merhaba arkadaşlar. VGA kablosuna ihtiyacım var. Almışken güzel bozulmayan kaliteli bir kablo alayım istiyorum ama internette bir sürü var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Geri