rx550 4gb dan rx6600 8gb geçeceğim, geçeceğim kartta bütçe gereği 2.el sorun olur mu bilgisayara uyumlu mu yardım eder misiniz? fikir ve düşünceleri bekliyorum.
Başlıkta yazdığım gibi , herkes hayranı fanı fakat ben bitiripte zevk alamadım. Adam akıllı sürükleyici hikayesi yok , sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp bulmaca ve benzeri sıkıcı şeyler yaptığımız bi oyun gibi görüyorum ama çok el üstünde tutuluyor.
Testlerine baktığımda 8600g ekran kartsız 2060 gücünde neredeyse , bu fpsleri verecek donanımı işlemci gibi küçük bi cihaza nasıl yerleştiriyorlar aklım almıyor ayrıyeten işlemci görevinide yapması inanılmaz geliyor
Bilgisayarı uyku moduna alıp odadan çıktım kapıyı açtığım gibi PC çalışmaya başladı , webcam vesaire kullanmıyorum mikrofonum dahi yok , nasıl algıladı veya uyanması normal mi in mi var cin mi var yardım edin :D
10k ya işlemci bazlı valorant , minecraft oynanacak 8gb ram 4gb ekran kartlı monitör dahil(75 ve üstü hz) mümkünse 0 belki 2. el toplama pc dizer misiniz. fiyat hafif aşımlara uygun