Arama sonuçları: *

• Users: Jaaat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Çözüldü✓ TP-Link UH5020C 5-in-1 Hub Çalışmıyor

Merhabalar, 2 gün önce başlıktaki ürünü aldım ancak daha yeni deneme fırsatım oldu. Ürün tak-çalıştır denmesine rağmen windows makinelerimde çalışmıyor benim. Tamamen arızalı olmadığını da telefonuma takınca fark ettim. Driver sitesini ben bulamadım, bilen varsa paylaşabilir mi. Eğer gerçekten...
  2. J

Türk Telekom İnternet Kesintisi

Merhabalar, Yaklaşık yarım saat önce internetim kesildi. Bir anda routerın internet ışığı söndü. İstanbul Kartal'da 1000lik fiber kullanıyorum. Başka bu durumu yaşayan var mı diye sormak istedim.
  3. J

Intel Arc A380 neden Türkiye'de yok

Merhabalar, Bir homeserver kurmaya çalışıyorum ancak jellyfin için kullanmak istediğim düşük güç tüketen kartları bulamıyorum ülkede. Yabancı forumlardan okuduğuma göre bana lazım olan minimum gpu arc a310 ancak 380 olursa daha iyi olur. Intel olma sebebi ise av1 desteği ve trancoding işlemini...
  4. J

1000 mbps için router

Merhabalar, Evimde şuanda Türk Telekom'a kira bedeli ödediğim tp-link Archer C5v router var. Ancak bildiğim kadarıyla wi-fi olarak bu cihaz vermiyor mesh sistem bağlı. ZTE ZXHN H196A modeli bağlandı bir kaç ay önce sorun çözülür diye ancak sıkıntılı hala.Bir türlü çözemedim problemi. Önceden 500...
  5. J

Light Hosting güvenilir mi?

Minecraft sunucumuz için site arıyoruz arkadaşlarla. Cisco's fantasy medieval rpg mod paketini çalıştıracak. Bulduğum sitelerden biri bu https://lighthosting.com.tr/ ve bana hiç güvenilir gelmedi. Bileniniz var mı bu siteyi, daha önce kullanmış birileri var mı?
  6. J

Çözüldü✓ 8Bitdo Pro 2 bluetooth kronik sorunu var mı?

Merhabalar, Bilgisayarda oynamak için kol arayışındayım şuan. Karşıma 8Bitdo markasının modelleri çıktı ve ben bu modeli beğendim. Sebebiyse yıllardır playstation düzenine alışmış olmam. Bu kollarda kronik yaşanan bir sorun var mıdır? Kullanan, bilen varsa yanıtlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
  7. J

Çözüldü✓ James Donkey 720 kulak pedi nereden alınabilir?

Merhabalar, Forumda daha önce konusu açılmış ancak cevap veren olmamış. Benim de kulaklığımın deri pedleri soyulmaya başladı bir süredir. Yeni ped nereden temin edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar herkese.
  8. J

İstanbul'da düzgün mobilya ustası

Merhabalar, Odama masa, dolap, baza vs. yaptıracağım. Ancak internette aradığım ölçülerde, sağlam mobilyalar bulamadım. Bildiğiniz ve önerebileceğiniz ustalar, atölyeler var mı? Fiyat konusunda bir limitim yok. İşini düzgün yapan ve bana seçim konusunda yardımcı olabilecek bir yeri arıyorum...
Geri