Arama sonuçları: *

• Users: ROLE06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Öneri IPS panel oyuncu monitörü önerisi lazım

Merhabalar benim normalde bir monitörüm var zaten fakat renkleri cansız olduğundan bir adet'de IPS panel monitör almak istiyorum (şuan ki monitörüm Benq Zowie xl2566k 360hz 0.5ms TN panel) yeni almak istediğim monitör özellikleri 1440p(2k)0.5ms FAST IPS-IPS monitör 1733257361 Oynadığım oyunlar...
  2. R

Playstatin 4 pro kasıyor

Merhabalar sorunum şu ps4 pro var bende fakat oyunlarda çok kasıyor 15-25 fps arası alıyorum ve bu sorunu bir türlü çözemedim ps'yi sıfırladım içini açıp temizledim. Macununu değiştim fakat hâla aynı başka bir yöntem bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. R

Rust ani fps düşüşü ve çoğu oyunda görüntü yavaşlaması

Bu sorunu uzun bir süredir yaşıyorum ve hiçbir türlü düzelmedi sorunun neyden kaynaklı olduğunu hulamadım normalde 200-250fps arası alırken aniden 100fps ve altına düşüyor sağ sola kamera açısını oynatırkende görüntü yavaşlıyor gibi oluyor iki monitörüm var ikisindede denedim sistemde herşeyi...
  4. R

Bilgisayarımın sistemi hepsi birbirine uyum sağlıyormu

3060 ti dual v2 oc - Ryzen 5 7600x -32 gb ram 8x2 6000mhz , 8x2 5600mhz (voltları aynı değil ramlerin). Bazen oyunlarda aldığım fps değerlerini alamıyorum aynı yerde aynı mekanda örn. 150 fps alıyorsam bazen 110 fps alıyorum bunun çözümünü bulamıyorum ve bilgisayar sistemimde sıkıntı olur mu...
  5. R

Çözüldü✓ Bilgisayarı açarken bir sorun karşıma çiktı ACIL yardımcı olurmusunuz

Merhabalar bilgisayarı açtığımda bir mavi ekran hatası aldım your device ran into a problem and needs to restart. Ekran kartım rtx dual 3060 ti v2 işlemcim ryzen 5 7600x ramlerim 8x4 2tanesi 1.35v 6000mhz diğer 2 ram 1.25v 5600mhz güc kaynagi 750w
  6. R

Öneri Ekran Kartı almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım

Sapphire RX 7900 XTX Pulse Ekran kartını almayı düşünüyorum şu an piyasada 37.400tl. Normalde 4080 super almak istiyordum fakat fiyat farkı baya bi fazla olduğundan amd almayı düşünüyorum sıkıntı fln var mı çok bir arkadaşım oyun oynarken aniden çökebilir ikidebir ve bu bir süreden sonra...
Geri