Arama sonuçları: *

• Users: Nexelus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

PC KENDİ KENDİNİ KAPATIYOR

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yaşadığım şeyi size anlatmak istiyorum. Bilgisayarı açınca kendisini otomatikman kendini kapatıyor. Shutdown yapıyor. Bios , gpu, cpu herşeyi güncelledim. Bilgisayar ilk açılınca 52 derece gayet normal. Ancak yine de kapanıyor. Sizce sorun nedir?
  2. N

6750XT FC24 TE KASIYOR

Oyunu indirdim ancak oyun çok kasıyor. Ekran kartı da güncel. Çözümü bilen var mı?
  3. N

Bilgisayar açılırken fan yüksek hızda dönüyor ve sonra kapanıyor

Merhaba arkadaşlar 1 ay öncesinde incehesaptan sistem topladım ancak sistem açılırken işlemci fanları kasa fanları yüksek hızda dönüyor ve ardından kapanıyor. Sistemim resimde mevcut yardımlarınızı bekliyorum.
  4. N

10k monitörlü sistem

Merhaba arkadaşlar bugün itopya ile böyle bir mönitörlü sistem topladık sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?
  5. N

6000₺ Bilgisayar topladım yorumlarınızı alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar 6071 ₺ tutuyor topladığım sistem. Sizde nasıl bir sistem? Linkleri ve fiyatları ile beraber: ( not: kampanya fiyatlarıdır) https://www.akakce.com/siparis/?p=744924376&ref=akakce&v=1.95.9&z=125 957₺...
  6. N

Laptopta HDD takma yeri yok

Merhaba arkadaşlar ben sata HDD aldım. PC de kocaman HDD büyüklüğünde yer var ama sorun şu ki orada sata giriş yeri yok 🤦🏻‍♂️ 1587635693 Lütfen yardım edin
Geri