Arama sonuçları: *

• Users: Kadirizm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

A320M anakart için 2.el RAM tavsiyesi

Kendi anakart ve işlemcimi 1780 TL'den satacağım bu para ile 1400 TL'ye 2. el A320 anakart alacağım geri kalan para ile de RAM almak istiyorum biraz tereddütte kaldım. RAM'leri de 2.el almayı düşünüyorum çünkü sıfır RAM almaya kalksam bana çok pahalıya geliyor karşılayamam. Herhangi bir ilanımın...
  2. K

Büyüme Hormonu Eksikliği olan birisi ne yapmalı

4 yaşımda büyüme hormonu eksikliği tanısı kondu, 165 boya ulaşana kadar iğne kullandım sonrasında devlet desteği kesti şu an lise 3'e gidiyorum. Boyum yaklaşık 1 yıldır uzamıyor, etrafımca fazlasıyla dışlanıyorum, evde sürekli zıplama hareketleri yapıyorum yoğurt ve süt tüketiyorum. İlacı...
  3. K

Akdeniz Üniversitesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği okunur mu ?

Merhaba bu sene 11. sınıfa başlayacağım ve şimdiden mesleğim ve geleceğim hakkında çok gerginim. Şuan Kayseride yaşıyorum ve üniversite zamanında kadar mevcut ingilizcemi geliştirip yeni dillere yöneleceğim ve Akdeniz üniversitesine gideceğim, Tabi bu ilerleyen zamanda yeni dillerde öğrenmeye...
  4. K

10000 TL 2.el Gaming Laptop Önerisi

en fazla 12000 TL ye kadar çıkabilirim önerebileceğiniz ilan varmı ?
  5. K

Yardım 10000 TL Gaming Laptop Önerisi

bütçenin çok fazla üstüne çıkamam maalesef. Önerebileceğiniz laptop varmı acaba ?
  6. K

7000 TL ikinci el sistem önerisi

Bütçem 7000 TL civarında sistemim için hangi bileşenleri tercih etmeliyim ? Hearts Of İron 4, Gta5 gibi oyunları oynamayı düşünüyorum.
  7. K

İ5 4690K RX 580 sistem alınır mı ?

Sahibinden sitesinde bu sistemi gördüm sizce fiyatına göre nasıl bir bilgisayar ? Bu fiyat civarında monitör dahil daha iyi bir sistem toplamak mümkün mü ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri