Arama sonuçları: *

• Users: Elwaysed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Elwaysed

₺35.000 Sistem Önerisi

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Sadece işlemci soğutucuyu ve kasayı değiştirdim toplamda 35.600₺ oldu. Taksit ile 35.000 olursa iyi olur. https://www.itopya.com/the-vok-v8-v3-amd-ryzen-7-5700-gigabyte-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-_h32061
  2. Elwaysed

25.000₺ G61SD Oled alınır mı?

Arkadaşlar az önce sipariş verdim fakat aklımda hala sorlar var. Bu bütçede zaten kısıtlı seçeneklerim var ve G61SD'nin fiyatını hak edip etmediğine karar veremedim. İncelemelerinde gerçekten güzel gözüküyor, şuanda VG72AQ tuf serisi hafif sorunlu bir IPS monitör kullanıyorum.
  3. Elwaysed

Twitch'ten alınan Nitro gelmedi

Twitch üzerinden abone olduğumuzda 3 aylık Discord Nitro verdi ve envanter üzerinden almaya çalıştım fakat ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum. Arkadaşımdada aynı sorun var.
  4. Elwaysed

750W kasa ve çift monitör için UPS önerisi

Yaşadığım bölgede elektrik sorunları var, bu yüzden bilgisayar için UPS bakıyorum. 750W PSU, çift monitör (toplam 100W) ve modem var. Kaliteli ve sessiz bir UPS arıyorum çünkü odam sessiz oluyor ve çok az duyulan sesleri dahi duyabiliyorum. 1500 VA veya 2000 VA yeterli olur diye düşündüm...
  5. Elwaysed

Ofis için masaüstü sistem önerisi

Arkadaşlar başlıktaki gibi ofis için bir bilgisayar almayı düşünüyorum sadece ofis programlarını çalıştıracak. Monitör dahil 15.000₺ bütçem var. APU sistemlere bakıyorum.
  6. Elwaysed

Video kayıtlarında kalite kaybı ve görüntüde bulanıklık

2K 60 FPS video çekiyorum fakat görüntü sanki 1080p gibi, hafif bulanık görünüyor. Bütün OBS ayarlarını denedim. İkinci monitörü devre dışı bırakıp test ettim, Windows ve NVIDIA Denetim Masası'ndaki DSR ve doku süzme ayarlarını değiştirdim. Medya oynatıcıdan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm...
  7. Elwaysed

6000₺ kablosuz kulaklık önerisi

Yakın zamanda steelseries artic 7+ aldım hiç memnun kalmadım. Bin bir tane ayar yaptım fakat memnun değilim. 6000TL maksimum bütçem var. steelseries markasını almayı düşünmüyorum farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
  8. Elwaysed

SteelSeries Arctis 7+ da 7.1 Surround açık değil

SteelSeries Arctis 7+ aldım uygulamasını indirdim ve kulaklığı bağladım fakat 7.1 ayarını bulamadım özelliklerinde 7.1 destekliyor yazıyor ama uygulamada göremedim. Bariz bir şekilde 7.1 açık değil şu anda. Önceden Razer kullanıyordum 7.1 özelliğini açtığımda çok net anlaşılıyordu bu özelliği...
  9. Elwaysed

Call of Duty MW3 ekranda karıncalanma oluyor

Arkadaşlar Call of Duty MW3 oyununda ayarlar full 2k çözünürlükte oynuyorum fakat ekranda karıncalanma var. Nedenini bulamadım grafik kıstım genede düzelmedi.
  10. Elwaysed

Kullanılmamış GT 640 para eder mi?

Arkadaşlar elimde GT 640 2 GB DDR3 ekran kartı var. Eski malzemelerin yanından çıktı ve GT 730 kutusunun içinde hiç kullanılmamış tozlanmamış şekilde buldum ve nereden geldiğini bilmiyorum. Bu kart çok mu eski? Çünkü internette satışını bulamadım.
  11. Elwaysed

RTX 4070 için işlemci önerisi

RTX 4070 ekran kartım var. Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum ve 2K çözünürlükte oynuyorum. Anakartım Prime B550M-A modeli sadece DDR4 destekliyor sanırım, yeni bir işlemciye geçme düşüncem var. Sizce gerek var mı? Varsa DDR4 için hangi işlemcileri önerirsiniz? 5800x3D düşünüyordum ama fiyat...
  12. Elwaysed

İki sistem arasında kaldım

Arkadaşlar 30.000₺ bütçem var iki sistem arasında kaldım. Sadece oyun için kullanacağım ve grafiklere biraz takık biriyim, ilk sistemde 5700 değil 5600 seçtim. 1080p çözünürlükte oynayacağım...
  13. Elwaysed

Bu Bilgisayar alınır mı?

Arkadaşlar 30.000₺ bütçem var ve itopyadaki bu sistemi almak istiyorum. İşlemciyi 5600 yaptım. Sizce sistem güzel mi? alınır mı? https://www.itopya.com/cem-gelinoglu-fargo-rtx-ecoamd-ryzen-7-5700msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-3x-8g-oc-8gb16gb-ddr45_h25833
Geri