Arama sonuçları: *

• Users: ThorDakim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ThorDakim

ACİL CUSTOM KLAVYEMDE PCBDE UFAK BİR YOL KESİLDİ NE YAPMAM GEREK

merhabalar yeni custom klavye dizerken venom87he kbdfans modeli bi parçayı keserek çıkarmamız gerekiyor çıkarırken yanlışlıkla bi yolu kesmişim kopmuş bakır yol aşağıya eklicemacaba bu bakır yolu tek koyup lehimlesek çalışırmı ilk adım wraithe garantiye yollicam kullanıcı hatası para ile yaparsa...
  2. ThorDakim

ATK MERCURY DRİVER HATASI

beyler drivere girmeye calisiyorum kulakligi goruyor ama tiklayinca hata veriyor
  3. ThorDakim

CLOUD2DEN ATK MERCURY GECİLİR Mİ?

beyler atk mercury almayi planlıyorum cloud2 satop Alınır mı? çok fark varmi
  4. ThorDakim

Yardım HYPERX CLOUD2 Mİ ATK MERCURY | Mİ

beyler kabloyu sevmedigimden rahatsiz ediyor satip cloud2yi atk mercury almayi planliyorum sizce Alınır mı?
  5. ThorDakim

Yardım HYPERX CLOUD2 Mİ ATK MERCURY | Mİ

beyler kabloyu sevmedigimden rahatsiz ediyor satip cloud2yi atk mercury almayi planliyorum sizce Alınır mı?
  6. ThorDakim

Yardım 2000 CİVARİNA OYUNDA SES KASMAK İCİN KULAKLIK

vxe v1 im vardı kırıldı cloud core düşünüyorum varmıdır 2k civarı ikinci el sıfır onerileriniz
  7. ThorDakim

Yardım ACİL ONERİ 2000CİVARİNA OYUN İCİN KULAKLİK

vxe v1 im vardı kırıldı cloud core düşünüyorum varmıdır 2k civarı ikinci el sıfır onerileriniz ses kasmak için alicam 1740523798
  8. ThorDakim

Öneri 2000TL CİVARİ OYUN İCİN KULAKLİK ONERİSİ

vxe v1 im vardı kırıldı cloud core düşünüyorum varmıdır 2k civarı ikinci el sıfır onerileriniz
  9. ThorDakim

Yardım POCO X6 PRO İNSTAGRAM AÇILMIYOR

beyler poco x6 pro ıg aciliyor hesaba girilmiyor şifre yanlış diyor gizli sekmeden girince açılıyor hesaba giriş yapamıyorum mobilden ne yapacam 1740252491 bı yardımcı olursaniz
  10. ThorDakim

Yardım Temu Siparişim İle İlgili Sorum

Beyler bu çin içi tranfer ne oluyor ben daha önceden çok kullandım temu aula apex vb hiç boyle bişi gormedim
  11. ThorDakim

Yardım BEASTX 4K MODELİ NASİLDİR

şimdi ben Logitech gpxden beastx 4k olana gecicem çok uyguna geliyor 4k olan modeli 2700e Alınır mı? karar veremedim
  12. ThorDakim

DAREU A950 PRO MAGNEZYUM İLE GPX TAKASLANİRMİ

dareu 2 aylık kırmızı gpx ben veriyorum 8-9aylik siyah vatan
  13. ThorDakim

LOGİTECH GPX İLE DAREU A950 PRO MAGNEZYUM TAKASLANİRMİ

Arkadaşlar bırisyle elden takaslicam dareu a950pro kırmızı magnezyum Alınır mı?
  14. ThorDakim

Çözüldü✓ RX580 (1FAN YAPRAGİ KIRIK)+1750TL RTX 2060 İLE DEGİSİLİRMİ

Ben rx580 1fan yaprağı kırık vericem üste 1750 vericem rtx2060 alicam mantiklimi
  15. ThorDakim

LOGİTECH SÜPERLİGHT PRO X OC

duyduğuma göre Logitech mouselerde hz arttirma gibi biseyler oluyormuş doğrumu acaba
  16. ThorDakim

Aras Kargo Siparişim Hakkinda Yardim

Beyler Aras kargo dün yani 22 Kasım'da 00.36da kargoyu bulunduğum şehire doğru çıkmış gozukuyor aktarmada hat aracı yükleme diye hafta sonu cumartesi yani yarın felan gelirmi sizce İstanbul'dan Konya'ya
  17. ThorDakim

Ajazz aj159 mi Furylevel z1 mi

Beyler ajazz aj159 aldım fury level vardı hangisi daha iyi firy level z1mi ajazz aj159mu Bide 8k hz PC kastiriyo diyolar r5 3600 rx580var
  18. ThorDakim

Kali linux terminal bozuk

Şurda şifre istediginde girilmiyor ne yapmalıyım 1729023630 Bu fotoğraftaki gibi şifre istediginde kali yazmaya çalışıyorum girmiyor
  19. ThorDakim

Steam pubg no recoil macro

Beyler no recoil macro yokmu ne adamlar 6x sekmeden sıkıyo m4le sprey atamiyoz
  20. ThorDakim

beyler WeChat QR okutabilcek varmi

Çok memnun olurum okutabilcek olursa
Geri