Arama sonuçları: *

1. Schadenfreude

I5 12600KF işlemci için Soğutucu önerisi

yakın zamanda i3 12100F işlemciden i5 12600KF işlemciye geçtim ve artık stok fan yeterli gelmiyor oyun oynarken zaman zaman işlemci 90 derecelerin üstünü görüyor ve soğutuculardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. Schadenfreude

Poker Night at The Inventory veya Poker Night 2 Oyunu olan birisi ulaşabilir mi

Steamde "Poker Night at The Inventory" veya "Poker Night 2" adlı oyuna sahip olan bir arkadaş bana ulaşabilirse çok sevinirim discordum: "sananara_" steam profilim: "https://steamcommunity.com/id/Sananara/" Steamde bu oyunları olan arkadaşı steamde ailemize almak isteriz. Steam ailemizde God...
  3. Schadenfreude

Yardım Titanfall2 oyununu multiplayer olarak oynayamıyorum

Yakın zamanda steam üzerinden Titanfall 2 oyununu aldım ancak multiplayer olarak oynayamıyorum çünkü beni sunuculara bağlamıyor internetten araştırdığıma göre Intel'in 11. ve üstü nesil işlemcilerinde oyunu oynamak için "OPENSSL_ia32cap" adında bir değişken açmamız ve değerini...
  4. Schadenfreude

Yardım Hangi SATA SSD'yi almalıyım öneri istiyorum

M.2 Slotum dolu ve depolamam yetersiz kalıyor. SATA disk almak istiyorum fakat bağlantı tipi vs. hiç anlamıyorum bu işlerden hangisini almalıyım Anakartım: H610M Bomber
  5. Schadenfreude

16x2 Ram önerisi verir misiniz

ramlerimi yükselteceğim ve 16x2 ddr4 ram lazım F/P bir ram önerirseniz sevinirim
Geri