Arama sonuçları: *

1. K

Linux'ta oyunlarım çalışmıyor

Linux’ta hiçbir oyunumu oynayamıyorum. Steam’den oyunları başlatınca hiç açılmıyor, ama Wine ile başlatınca sadece The Last of Us 2’nin launcher’ı geliyor. Sonrasında DX12 hatası veriyordu galiba, hatayı tam hatırlamıyorum. Yusuf abinin oyun rehberini izledim, yine de çalışmadı. Cachy OS ve...
  2. K

CUSTOM ROM SONRASI NV DATA İS CORRUPTED !!! REDMİ NOTE 12 4G

booloader açtım dün bugün Black Lite V4 kurdum sonrasında telefon açılmadı bu hatayı aldım Lütfen Yardııım
  3. K

telefonu modeme bağlayıp aynanda pc ye bağlayıp lan oynama(açıklama bak)

arkadaşlar köydeyim şuan bilgisayarı modeme bağlayacak int kablosu yok satan bir yerde yok burda kablo ile telefona bağlıyorum telefondanda modeme bağlanıyorum böylece pc yi internete bağlamış oluyorum.Fakat lan oyunlarında arkadaşım gözükmüyor bu işi nasıl hallederim? NOT : telefondanda...
  4. K

COD mobile hiçbir emulatörde de çalışmıyor

arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi cod mobile ı hiç bir şekilde çalıştıramadım 3 tane emulatör denedim üçündede aynı hatayı verdi activision yazısından sonra oyundan atıyor çözümü olan varmı?
  5. K

Valorant Oyundan Atma Hatası

Valorant a sıkıntısız bir şekilde giriyor fakat maça girdiğimde 15-20 sn sonra atıyor ve ekran kartı belleği yetersiz ve ekran kartı çöktü uyarıları geliyor fakat atmadan önce 200 FPS lerde oynuyorum çözümü varmı? RX 580 (Sapphire) İ3 12100F H610m anakart Oyun SSD de 1722287713 GTA 5 gibi...
  6. K

Windows 11 mouse imleci hareket ediyor ama tiklanmıyor

Windows 11 sistemim var mouse hareket ediyor ama hicbiyere tiklanmıyor yeniden başlatmayı denedim fakat bir süre sonra tekrardan oluyor görev yöneticisi neden Explorer ede yi çalıştırdım yine olmuyor bunun bir çözümü var mı?
  7. K

Xiaomi cihazımı PC görmüyor

Başlıkta da yazdığım gibi cihazımı Resmi Note 12 görmüyor Bilinmiyen USB aygıtı diyor YouTube dan bir sürü video izledim ama olmadı hiçbiri yardım edebilir misiniz
  8. K

IOS iPhone 6 da desteklemeyen uygulamaları yükleme PC var elimde

Arkadaşlar iPhone 6 ya banka uygulaması gircem ama güncelleme istiyor oda sürekli dönüyor ama yüklenmiyor PC ile veya başka bir yöntemle yükleyebilir miyim CİHAZ JAİLBREAK li
  9. K

Bu Sistemlerden hangisi Daha iyi?(Anket)

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım fsr veya dlss teknolojilerini kullanabilir miyim?(Öneri istemiyorum)
  10. K

RX 580 vs GTX 1650 hangisi daah iyi ve sağlam?

RX 580 mi GTX 1650 mi? RX 580 sıkıntılı imiş hemen bozuluyor Muş?
  11. K

RYZEN 5 3500 GTX1650(4GB) 16GB ramli sistem oyunlarda kaç FPS verir?

arkadaşlar bu PC GTA 5 , GTA 4, valorant,ETS,Forza vb. Oyunlarda kaç FPS verir?(İkinci el veya PC toplamayacağım)
  12. K

Çözüldü✓ 10.000-12000 TL hazır sistem önerisi

arkadaşlar bütçem 10bin TL Max 12 olur hazır bir sistem önerir misiniz?? GTA5 , Valorant , Minecraft vb. Oyunlar oynayacağım. ikinci el PC toplasam veya ikinci el alırsam daha iyi olur bende biliyorum ama babam sıfır almak istiyor oyuzden hazır bi sistem önerir misiniz?? Bide kaç FPS aldığını...
  13. K

Sizce hangi ikinci el sistemi almalıyım ?(Anket)

5000TL bir bütçem var. ikinci el PC alacağım. ama öyle büyük oyunlar oynamayacağım.crysis 3 , CS , Minecraft arada da valorant gibi oyunlar oynayacağım peki hangi sistemi almalıyım?
  14. K

5000TL ye ikinci el Hangi Sistemi Almalıyım?(Açıklamada pcler)

R7 370 ,AMD PHENOM || X6 , 12 RAM RX470. , İ5 3470 ,8GB RAM RX 560 , İ5-2400, 10GB RAM GTX 1050Tİ, İ5-3330 ,8GB RAM RX 570 , FX 6300 , 8GB RAM arkadaşlar sizce hangisinin almalıyım bir sıralama yaparmisiniz?
  15. K

GT 730 vs İ5-3470 oyunlarda kaç FPS verir?

Intel i5 3470 işlemci GT 730 ekran kartı 16GB ram bu sistemde Valorant GTA 4 Minecraft FS22 gibi oyunlar oynayacağım acaba kaç FPS verir? darboğaz Olurmu?
  16. K

5500TL ye alınabilecek F/P bir hazır sistem önerir misiniz? (sistem toplayamam)

5500TL ye alınabilecek F/P bir hazır sistem önerir misiniz? (sistem toplayamam) GTA4 vb oyunlarda (düşük ayarlarda oynasam da olur) iyi FPS alabileceğim hazır sistem önerir misiniz?
  17. K

5000TL ye 16gb ram 256gb ssd Gt730 4gb turbox markalı PC alınır mı?

Arkadaşlar https://www.trendyol.com/zeiron/sgx65-i7-860-16gb-256gb-gt730-4gb-ekran-karti-masaustu-bilgisayar-p-304666618 Sizce böyle bir sistem alınır mı? GTA 5 , valorant GTA4 vb oyunlarda kaç FPS verir? (grafikler düşük olsa da sıkıntı yok) bütçe 5000TL sistem toplayamam babam izin vermez...
Geri