Arama sonuçları: *

1. BubaPuroyuz

Baykar Havacılık ve Uzay Mühendisliği Lisesi’ne gidilir mi?

Merhaba, ilgi alanlarım arduino, genel elektronik, bilgisayar donanımı ve yazılımı, yazılım, ve instagramda garip şeyler yapan mühendislerin yaptığı şeyler aşırı ilgimi çekiyor. Rehber öğretmenimin tavsiyesi üzere Baykar Havacılık ve uzay mühendisliği lisesi hoşuma gitti. düzenli bir çalışmam...
  2. BubaPuroyuz

Epic Games GTA5 Giremiyorum

GTA5 Güzelce oynuyordum, güncelleme sonrası şöyle bir hata almaya başladım, çözümünü bilen varmıdır. ADMİN FOTORAF PAYLAŞTIM ÇÜNKÜ BİLGİSAYARDAN FORUMA GİREMİYORUM AFFET.
  3. BubaPuroyuz

4070S Undervolt Nasıl Yaparım?

4070S galax one click oc model kartım var. Bencmark testinde sıcaklık yüksek gibi geldi undervalt yapmaya karar verdim, çok detaylı olmadan basitçe bişe nasıl yaparım. Test sonuçlarınıda atıcam
  4. BubaPuroyuz

Curve Optimizer Yapmalı Mıyım?

7500F var, B650MP e Pro anakarta takılı. Phantom Spirit kule tipi var. Birkaç video gördüm videolarda silikon kalitesinden bahsediyorlardı ama ben bunu nasıl ölçeceğimi bilmiyorum. Yapsam sıkıntı olur mu? Test isterseniz bana program önerirseniz sevinirim FurMark ve OCCT dışında test programı...
  5. BubaPuroyuz

RAM Full Performans Nasıl Alırım?

Viper venom 2x16 ddr5 6000mhz expo xmp ram var, bios ta 4600 veya 4800 gibi bişey gösteriyor değerleri. 6000mhz nasıl yaparım 7500f biostar b650mp e pro
  6. BubaPuroyuz

4070s Yazı Işığı Yanmıyor

Bikaç gün önce sistem topladım, ekran kartı olarak rtx 4070S galax one click oc modelini tercih ettim. anakarttan DRAM hatası alırken ışık yanıyordu, sorunu çözünce vga hatası aldım gpu yu tak çıakr yapıp çözdüm ama bu seferde geforce rtx yazısının ışığı yanmadı. Driverlarım kurulu.
  7. BubaPuroyuz

7500F OC Nasıl Yapmalıyım?

phantom sprit ile kullanıllıyor sorun olmaz yani, 4070s yanına kullanılıyor. Valo gib oyunlar için yapıcam ramler patriot 2x16 6000mhz xmp expo
  8. BubaPuroyuz

Çözüldü✓ PC Topladım Boot Ve VGA ışığı Yanıyor

Merhaba az önce topladığım pc mi açtım ve ilk başta dram hatası verdi. (görüntü ve ekipman rgb leri yok) Sonra ramleri tak çıkar yaptım vs dram hatası bitti, sonrada kasa ve soğutıcı rgb leri yandı mouse ve klavye rgb leri yandı monitöre görüntü gelmedi şimdide boot ve VGA ışıkları kırmızı...
  9. BubaPuroyuz

ARGB Fan Nasıl Bağlanmalı?

phantom sprit argb aldım kasam lian ki lancool 216 anakartımda artb desteği yok. Işıkları yanması için neyi nereye bağlamalıyım
  10. BubaPuroyuz

6-7 K Bandında 2K g sync monitör tavsiyesi

4070S sisteme takılacak 2K monitör arıyorum. 144 HZ in altında olmasını istemem IPS panel arıyorum adobe programları fps ve hikaye oyunları için kullanılacak. Nvdia reflex gibi teknolojileri desteklesin bilindik bir marka olursa daha iyi olur.
  11. BubaPuroyuz

RGB Uyumsuz Olur Mu?

Anakartım biostar b650mp e pro aRGB olmayan bir kart, kasam ise lian li lancool 216 aRGB olan bir kasa. Alacağım soğutu phantom sprit ve eğer uyumsuzluk olmazsa aRGB moddlini alacağım. Analartımda argb girişi olmamasına rağmen bu iki parça uyumlu çalışabilirmi?
  12. BubaPuroyuz

Öneri 650-700 WATT Güç Kaynağı Önerisi

bütçem 1500-2500 arası üstüne çıkmayı istemiyorum. 7500F 4070S galax one click oc sisteme takılacak. Over clock düşünüyorum ve sistemşn uzun ömürlü olmasını istiyorum. Lian li lancool 216 kasaya takılacak. Aklımda fsp nin şu modeli var ama koruması güçsüz vs. diye yorumlar gördüm. Ayrıca 80+...
  13. BubaPuroyuz

Çözüldü✓ ARGB Olmayan Anakart LED lere Sorun Olur Mu?

Merhaba biostar b650mp e pro model anakartım var ve lian li lancool 216 siyah modelini beğendim. Showcase anaçlı toplamıyorum ama hem bu kasada hem anakartda argb desteği yok ileride argb olan bir kule tipi veya sıvı soğutma aldığımda fanlarda uyumsuzluk vs. sorun olur mu? galax 4070S on click...
  14. BubaPuroyuz

Thermaltake Ceres 300 TG Kasa Önerir Misiniz?

Biostar b650mp e pro 4070S kasaya takılacak, ilerleyen zamanlarda sıvı soğutma düşünüyorum (kesin değil büyük ihtimal assasin serisinden bir hava alırım ama sıvıda istiyorum) ve linkini bırakamadığım bir markada 5500 gibi fiyatlara cares 300tg modeli var. Fanları büyük olduğu için sessiz çalışır...
  15. BubaPuroyuz

ARGB Hava Akışı Sağlam Siyah Kasa Önerisi

Biostar b650mp-e pro (kutuda e-atx yazıyor) anakart takılacak bir kasa arıyorum. Normal şartlarda lian li o11 alacaktım ama fanlarıyla beraber gelmediği için aşırı masraf çıkartıyor. PSU sonradan alacağım bütçem yeterse sıvı soğutma alacağım (7500f için biraz abartı geliyor bana) bu nedenle bana...
  16. BubaPuroyuz

DDR5 6000mhz Ram Tavsiyesi

6000MHZ ddr5 ram alacağım ama ramler hakkında fazla bilgim yok. Trifact isimli kanalın tavsiysi üzerinde furry beast 6000mhz almaya karar verdim ama babam 1000TL farka rgb buldu, sonra biraz daha araştırmak istedim kafam allak bullak oldu. Corsair ın RGB ramleri var, beyaz kasa alacağım bu...
  17. BubaPuroyuz

13 Yaşında Ağırlıksız Spor Nasıl Yaparım

Merhaba, 14-15 yaşlarıma girdiğimde spor salonunda koçluk yapan kuzenim beni GYM e başlatmayı düşünüyor, bende tuna tavus gibi şişmek istemiyorum ama biraz sıkı ve estetik bir vücudum olsun istiyorum bu nedenle bu teklifini kabul ettim. Ama şöyle bir sorun var ben 9 yaşıma kadar hiç dışarı çıkıp...
  18. BubaPuroyuz

İşlemci Ve Ekipman Önerisi

Merhaba, şu an elimde biostar b650mp e pro modeli anakart ve galax OC 4070S var. Sırada alacağım parça işlemci+ram olacak ve ardından ekipmanlarımı yenileyeceğim. Sizden isteğim 8K nın altında fiyatının hakkını veren am5 bir işlemci (7500F düşünüyorum) ve 8x2 olacak şekilde güçlü (mümkünse...
  19. BubaPuroyuz

Uygun Fiyatlı Sağlam 3D Yazıcı Önerisi

Bir 3d yazıcı lazım fakat bu cihazlar hakkında çok bilgili değilim, biraz araştırdım bazen sorun çıkarıyorlarmış. Beni en az yorcak şöyle ortalama boyutta çok masrafı olmayan yazıcılar varmıdır. Bir video görmüştüm yazıcının tabanına yapıştırıcı sürmek fln gerekiyormuş. Biraz kullanımından...
  20. BubaPuroyuz

Sarısite Aula 75 fiyatları ilerleyen zamanlarda nasıl olur?

Sarısiteden aula 75 alacağım, fakat bu sıralar birgisayarımı yenikediğim için klavyeye param kalmadı. Sizce 2025 Şubat ayına kadar aula fiyatları nasıl bir yol izler?
Geri