Arama sonuçları: *

• Users: y4wuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Bluetooth dongle 5.3 plug and play hiç cihaz algılamıyor.

sa agalar. Geçenlerde inca markasından bluetooth 5.3 plug and play dongle aldım. Pcye takıyorum çalışıyor sorun yok fakat bluetooth cihazı baglama kısmında hiçbir cihazı gormuyor 5 tane falan cihaz denedim. Dongle ın hiçbir driveri bulunmuyor internetten baktıgımda. İşletim sistemimde windows...
  2. Y

Ajazz ak820pro vs Aula f75

sa agalar. Yeni bi klavye arayışındayım sahibinden üzerinden 2100tlye Ajazz ak820pro ve 2200tlye Aula f75 buldum. Ajazz ak820 pro sıfır gibi ve 20 ayda garantisi var. Aula f75 de herhangi bir garanti yok. Genellikle hikayeli oyunlar oynayacagım tuşlara bastıgımda rahat creamy ve thocky bir...
  3. Y

İtemsatış Hesap Satışında Yaşanan Sorunlar

Öncelikle merhabalar. Geçenlerde itemsatıs üzerinden bir hesap sattım. Alan adam psn hesabı bağlamak istiyormus fakat psn hesabı önceden bağlandığı için bağlayamadı. Adam benden iade istedi bende ilan aç aynı fiyata alayım dedim. Kartdanda atmayı düşündüm fakat hesabım onaysız oldugu için...
  4. Y

Ps5 mi alayım yoksa pcyi mi yükselteyim?

Bilgisayarın özellikleri: RTX 3050 i5 12450h 16gb ram Sizce pcyi mi yükselteyim yoksa yanına ps5 slim mi çekeyim? Genellikle hikaye tabanlı oyun oynamak istiyorum. Pcden rekabetçi psden hikayeli oyunları oynamayı düşünüyorum yada sistemimi rtx 4070 superli bir sisteme yükselteceğim sizce...
  5. Y

Metamask güvenilir mi?

İyi günler. bir satış platformunda oyun hesabımı satıyorum ve satın alacak kişi parayı metamask üzerinden göndermek istiyor. Araştırdığım kadarıyla kriptoyla alakalı birşeymiş. Ben kriptolara falan çok yabancıyım fakat satın alacak kişi ilk parayı atacağını söylüyor. Sizce satmalımıyım?
  6. Y

Başka bir sağlayıcıda borcum varsa yeni sağlayıcıya geçebilirmiyim?

İyi geceler. Ben 2023 senesinde Kablonet adında bir sağlayıcı kullanıyordum. Evimden 2-3 ay çıkmam gerekti ve acil bir durum olduğundan dondurmayı unutmuştum ve anca dönünce aklıma geldi.Tam hatırlamıyorum ama o dönem ödeyemeyeceğim bir borç gelmişti ve ödememeye karar verdim. Ordan taşındım ve...
  7. Y

Jailbreakli ps4 airpods pro 2 ile takas edilirmi?

Selam agalar. Ben 3-4 sene önce ps4 slim aldım ve jailbreakledim. Şimdi oyuncu bilgisayarım var ve ps köşede duruyor bayadır kullanmadım. kulaklık ihtiyacım var ve iphone kullandığım için airpods almak istiyorum fakat fiyatları tuzlu. Bende psimi airpods pro 2.nesil ile takas yapmak istedim...
Geri