Arama sonuçları: *

• Users: rymec
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

AOC 24G4X 23.8″ 180Hz 0.5ms IPS

AOC 24G4X 23.8″ 180Hz 0.5ms IPS Model monitörü 4699 TL'ye aldım sizce nasıl?
  2. R

Çözüldü✓ Monitör aldım Samsung g3

Merhabalar, ben yeni monitör aldım Samsung g3 odyssey 165 hz 24inç 4200 tl ye satın aldım. Sizce nasıl bir monitör bu fiyata 144-165 hz arası daha güzel bir monitör alabilir miydim? Ve son olarak monitörün yanında displayport geliyor mu?
  3. R

Çözüldü✓ Pc'me işlemci önerisi

Merhabalar, Nvidia geforce 1650 ekran kartım 16 gb ramim ve 480gb ssdm var amd ryzen 5 1600 af var rysen 5 5600 almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir işlemci var mıdır?
  4. R

Çözüldü✓ Amd Ryzen İşlemci Fanı Uyumu

Merhabalar, Ryzen 5 1600 af stok fanı , ryzen 5 5600 işlemci üzerinde kullanılır mı?
  5. R

Çözüldü✓ Bios güncelleme sonrası siyah ekran sorunu

Merhaba Biosumu güncelledim, sonrasında pc yi yeniden başlattım fakat ekran siyah ekranda kaldı yardımcı olur musunuz?
  6. R

Çözüldü✓ Galax B450M Anakartta secure boot problemi

Merhabalar benim anakartım galax b450m valorant için van9001 hatası aldım, bunun çözümünüde secure boot açmakla olduğunu gördüm. Anakartımdan secure bootu açtığımda uefi ile ilgili bir problem çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim. Lütfen yardımcı olunuz.
  7. R

Format ve windows 11 kurulumu

Merhabalar, benim bilgisayarimda windows 10 kurulu lisansıda mevcut (Windows 10 home olarak). Ben format atıp windows 11 e geçmek istiyorum fakat anakartta windows 10 lisanslı olduğu için önce windows 10 kurup sonra 11 e yükseltmem gerektiğini duydum nasil yapabilirim ya da doğru bir bilgimi...
  8. R

Çözüldü✓ Bilgisayarım için ram önerisi

Merhabalar benim bilgisayarımda 16GB Ram takılı ben. onu satıp 8+8 gb ram yapmak istiyorum, sizce mantıklı mı ve mantıklıysa Ram önerisi yapar mısınız. teşekkürler (3200Mhz 8GB RAM). Bütçe 2000k + Ramimide satacağım.
  9. R

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

Merhabalar, bilgisayarımda işlemcim gerçekten çok ısınıyor güzel bir soğutucu önerir misiniz işimi görecek. İşlemcim : AMD Ryzen 5 1600 af .
  10. R

Çözüldü✓ İşlemcimi Soğutmak istiyorum.

Bilgisayım da işlemcimi soğutmak istiyorum önerdiğiniz bir yöntem var mıdır varsa nelerdir paylaşır mısınız?
  11. R

Çözüldü✓ Bilgiyarımda anlık fps düşüşleri

Merhabalar, Bilgisayarımı alalı yaklaşık 2 yıl olacak. İlk aldığımda hiç fps düşme problemleri olmuyordu fakat geçen yazdan beri ara ara fpslerim de anlık düşmeler oluyor mesela CS2 oyununda 170-200 fps bandında dolanıyorken çatışma esnasında 40-80 bandına düşüyor. Aynı şekilde pubg oyununda...
Geri