Arama sonuçları: *

• Users: LoTied
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Hangi tableti seçmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar, tableti en çok 2. ekran olarak ve dersler için kullanacağım, arada oyun oynarım. Sizce aşağıdaki tabletlerden hangisini almalıyım? farklı bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. https://www.epey.com/tablet/honor-magic-pad-2.html...
  2. L

Türkiye'ye satış yapan ayakkabı markaları hangileri

Gümrük vergisi sınırının 30$a çekilmesinden sonra yanlış bilmiyorsam nike vs. türkiyeden çekildi. Hala türkiyede satış yapan markalar hangileri?
  3. L

Custom klavye yapmak istiyorum

Boyutu fark etmez. Baseplatei switchleri ve keycaplari kendim almak istiyorum ama öyle çok mu pahalı olur. Temu'da gördüğünüz güzel şeyler varsa buraya atar mısınız.
  4. L

Furylevel Z1 mi yoksa bütçeyi biraz arttırıp daha iyisi mi?

kablosuz bir fare almak istiyorum. furylevel güzel duruyor anccak bütçeyi 2k civarına çıkartıp bir şey almak daha mı iyi olur? 1.8k, 2k bandında güzel kablosuz fare varmı? 1728404275 @MuratTheFounderOfGariban hocam bi yardım eder misiniz?
  5. L

Çözüldü✓ Laptop çantasının kenarlarına ne koyabilirim?

Aldığım çantanın koruması bana yetersiz geldiği için etrafına bir şeyler koymak istiyorum. Aslında havlu bile iş görebilir ama daha içime sinecek bir malzeme arıyorum. Genel olarak yumuşak bir malzeme lazım, böyle bir şey var mıdır ?
  6. L

2000 tl civarı kablosuz fare önerisi

Oyun ve dışarıda kullanmak için arıyorum.
  7. L

4k civarı monitör önerisi

Oyun oynamak için alınacak, ips panel olursa daha güzel olur.
  8. L

Intel 17-13700hx için undervolt nasıl yapılır yardım eder misiniz?

Yaklaşık 1 ay önce bu laptopu aldım. Dün akşam arkadaşlarla payday 2 oynuyorduk hiç sorunsuz açıyordu, bugün girdiğimizde %1 low fpsler 20-30(dün en kötü 80-90 oluyordu)lara kadar düşüyor. Yeni aldığım laptopa zarar gelmesini istemiyorum bu yüzden undervolt yapmaya karar verdim ama bu konu...
  9. L

30-33k sistem önerisi

Kuzenim bilgisayar alacak onun için soruyorum. Mümkünse bütçeyi geçmesin ve DDR5 olursa daha iyi olur.
  10. L

Acer Predator Alınır Mı?

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Bir süre araştırdıktan sonra bu laptop karşıma çıktı, fiyatına göre özellikleri baya iyi görünüyor. Ekranı 2k ama lcd panel kullanılmış. Sizce alınır mı yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca bu fiyat bandında (50k+) laptop önerileriniz varsa göz atmaya hazırım...
  11. L

55-65k laptop önerisi istiyorum

55-65k laptop önerisi istiyorum.
Geri