Arama sonuçları: *

• Users: ceyiz43
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ceyiz43

Gigabyte a520m vs Asus h610m

amd mi secmeliyim intel mi? intel secersem i3 13100f amd secersem ryzen 5 5500 olacak.
  2. ceyiz43

Xeon e3 1230 v2 alinir mi?

i5 2400 kullaniyorum anakartim h61 xeon e3 1230 v2 almak mantikli olur mu? performans olarak i7 3770 ile ayni performansi veriyor kagit ustunde.
  3. ceyiz43

Fp ekran karti onerisi

arkadasima bir bilgisayar topluyoruz ekran karti bakiyoruz butce 3000-3500 tl civarinda performans olarak uzmeyecek bir kart ariyoruz
  4. ceyiz43

En fazla 1600tl ye guc kaynagi onerisi

cok uzatmicam elimdeki psu bozuldu zalman megamax 700w kullaniyordum yeni bir psu lazim 600w 650w civari yeterli illa 700 gerek yok hatta kaliteli bir 550w bile yeterli butcemi asmayacak sekilde ve ikinci el olmayacak sekilde onerilerinize acigim.
  5. ceyiz43

Amazon kargom ne zaman gelir

amazondan manga falan aldim dun saat aksam 6-7 civarinda burada teslimat icin dagitima cikti kismina kadar gelmis neredeyse ama kargo takibi basinca hicbir gelisme yok hangi ilde oldugu falan yazmiyor.
  6. ceyiz43

Sari sitede gordugunuz komik ilanlari atin gulelim.

sari sitedeki komik buldugunuz ilanlari atin guleriz arada. Hemen hemen her ekran karti satan kisinin miningsiz yazmasina cok guluyorum adam gt 730 satiyor miningsiz yazmis cok garip bir kafa. :D
  7. ceyiz43

18 yaşından küçük hisse alabilir mi?

18 yasindan kucugum fakat hisse alip yatirip yapmakk istiyorum tradingview falan kullanarak hisse al sat yapabilir miyim?
  8. ceyiz43

Temu kargo parasida 30 euro nun icine girecekmis

Bu videoda efe aydal konusmus ne kadar dogru bilmiyorum ama yarin bir gun vergiyide dahil eder bunlar.
  9. ceyiz43

600tl pembe kulak ustu kulaklik onerisi

600tl butcem var 700tl ye kadar cikabilirim oyun falan oynarim muzik dinlerim bilgisayarimda bluetooth yok o yuzden kablolu olursa iyi olur. pembe olmasi onemli.
  10. ceyiz43

I5 2400 r9 380x sisteme oyun onerisi

sistemime oyun onerisi istiyorum biliyorum cok iyi bir sistem degil ama max 100tl ve gamepad ile oynayabilecegim oyun onerisi lazim 2d oyun sevmiyorum grafik olarakta cok kotu olmasin yeterli.
  11. ceyiz43

Steel series prime Fps scroll bozuldu

steel series prime kullaniyorum scroll tusu bosa donuyor garantisi daha bitmedi bunu nereye gonderebilirim degisim yaparlar mi para alirlar mi?
  12. ceyiz43

2. el gamepad önerisi

Bütçem düşük 400tl kadar bütçem var 2. el gamepad önerisi lazım f310 falan baktım titreşimli bir gamepad olabiliyorsa atarsanız güzel olur titreşim olmazsada f310 da bazı sorunlar varmış onu bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olabilir.
  13. ceyiz43

Replika xbox 360 alinir mi?

Replika bir kol almayi dusunuyorum butcem cok yok 400tl butcem var sahibindende bir kol buldum orjinal gibi duruyor diger actigim konuda orjinal olmadigini soylemislerdi bunu almak yerine baska birsey alinabilir mi...
  14. ceyiz43

XBOX 360 gamepad orjinal mi?

sari sitede boyle bir gamepad buldum satici orjinal oldugunu soyluyor ve bir yerde xbox 360 gamepadlarin kore de hala uretildigini duymustum sizce orjinal mi? butcem cok yok 450tl fiyat koymus alinir mi?
  15. ceyiz43

2.5 dolara oyun onerisi

dirt rally 2.0 alcam artan paraylada 2-2.5 dolarlik oyun onerin onu alayim
  16. ceyiz43

Tommy black tum ayakkabilarda 1 alana 1 bedava ve %30 indirim

https://www.tonnyblack.com.tr/cok-satanlar?sira=SATISADEDI&yon=DESC&sayfa=9 ayakkabiya ihtiyaci olan bakabilir veya iki kisi ortak alirsa tanesi 500 tl ye falan geliyor.
  17. ceyiz43

256gb m2 ssd onerisi

256gb saglam ve uygun olarak m2 ssd onerebilirmisiniz butce yok fakat cok pahali olmasin ucuz olsun 2. el olmasin.
  18. ceyiz43

BeamNG.drive vulkan acilmiyor

ekran kartimin vulkan destegi var fakat vulkan olarak girmeye calistigimda oyun acilmiyor ve hata veriyor nasil cozebilirim driver falan mi indirmeliyim.
  19. ceyiz43

R9 380x rx 460 4gb ile takaslanir mi?

r9 380x ekran kartimi satiyordum bir adamda rx 460 4gb ile takas olurmu demis takaslamaya deger mi? benim karttan daha mi guclu?
  20. ceyiz43

Ekran kartimi satmali miyim?

r9 380x ekran kartim var ilanda duruyordu satilmaz diye dusunuyordum birisi almak istemis 1600 tl ye elden teslimat ile satmayi dusunuyorum satip redmi 8 veya 9 falan alcam sizce satmalimiyim telefonum yok suanda babamdanda biraz para alir redmi 8-9 falan alirim diye dusunuyorum.
Geri