Arama sonuçları: *

• Users: F3ys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Kablosuz wifi dağıtıcı

Herkese selam ben üst komşunun modeminden kendi evime kablosuz şekilde interneti dağıticak wifi dağıtıcı bakıyorum hangisi uyumlu bilemedim prize takılan olucak galiba dağıtıcı olması için xioami priz ürünleri felan
  2. F

Loq serisi ana kart yanma

Selamün aleyküm ben Lenovo loq 12450hx rtx3050 laptop satın aldım zaten bilgisayarim vardı bunu ders ve günlük yasantim için aldım forumda özellikle ana kart yanması gördüm bundan dolayı riski en aza indirmek için soğutma fanı alsam yararli olur mu teşekkürler
  3. F

Router kablosuz bağlama

Selamlar benim tp link wr841n routrerım var ama kablo kullanmayacagım kablosuz bağlamak istiyorum yardımcı olurmusumuz gram bilgim yok ve acil lazım
  4. F

Wifi adabtörü yardımcı olurmusunuz

öncelikle selamlar ben üst komşumun internetini kullanıyorum modem direk üstümde kalıyor 4 çekiyor güçlü de bir internet benim wifi adaptörüm hiç iyi çekmiyor bana en güçlü çeken en hızlı en az oyunlarda ping sorunu yaşatıcak wifi adaptörünü önerir misiniz 600 tl bütçem var teşekkür ederim
  5. F

Çekim alanı alanı yüksek wifi adaptörü acil

Herkese selam bilgisayarımda wifi 3 takılı USB kullanıyorum bana Ömer'e bileceği biz ping sorunu yapmayacak güçlü çeken wifi USB varmı wifi 5 veya 6
  6. F

ACİL YARDIM LAZIM TESEKKURLER

selam arkadaslar bilgisayarım eski ama zamanının güçlü pclerinden eskiden valoda gram sorun olmazdı artık maça geç filah giriyor ban yiyorum sürekli olarak düzeltme yolu bulamadım sizlere danıstım umaım cozum buluruz tesekkur ederim
  7. F

valorant maça geç girme sorunu

selam arkadaslar bilgisayarım eski ama zamanının güçlü pclerinden eskiden valoda gram sorun olmazdı artık maça geç filah giriyor ban yiyorum sürekli olarak düzeltme yolu bulamadım sizlere danıstım umaım cozum buluruz tesekkur ederim
  8. F

valorant maça geç girme sorunu

9. F

5000 ila 8000 arası en iyi ekran kartı

Herkese selam beyler ekran kartı Alicam büyük ihtimal yenide işlemci Alicam alicagim işlemci AMD 5600 büyük ihtimal 5000 ila 8000 arasindada ekran kartı Alicam bu fiyata en iyi ekran kartı sizce ney
  10. F

işlemci tavsiye lütfen

amd ryzen 5 5500 mü i3 12.100 ? hangisi ya da fiyat olarak benzer işlemciler yavsiye edebirmisiniz
  11. F

ryzen 5 5500 işlemcimi yoksa i3 12.100 acil cevap

desteğine ihtiyacxım var
  12. F

ekran kartı alıcam tavsiye?

ekran kartı alıcam gigabyte rtx 4060 eagle mı rx 6600 ?
Geri