Arama sonuçları: *

• Users: ardataksim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ardataksim

Hangi Televizyonu Almalıyım TCL 65C6K - TCL 65Q7C - TCL65Q6C

Merhaba selamlar 65. inç mini led bir televizyon almak istiyorum eleme yapa yapa son bu 3 adet televizyon elimde kaldı bunlardan hangisini almalıyım kullandıklarınız var mı yorumlarınızı bekliyorum epey sitesi karşılaştırma linkini aşağı bırakıyorum...
  2. ardataksim

Yardım İtopyadan aldığım 2 monitörde sonradan ölü piksel oldu

Merhaba selamlar daha bir ayını doldurmayan itopyadan aldığım 2 adet philips evnia monitörlerde 4 gün arayla ölü piksel oluştu birinde çarşamba günü durduk yerden birden fazla ölü piksel oldu ve perşembe günü kargoya verdim diğer monitörümde yaklaşık yarım saat önce sadece koyu ekranlarda belli...
  3. ardataksim

Öneri Hangi monitörü almalıyım ?

Arkadaşlar selamlar yeni bir monitör almak istiyorum fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum ve oyunlar da fps sıkıntısı yaşamıyorum cs valo pubg gibi oyunlarda 350+ fps alıyorum buna istinaden min 165hz olmak kaydıyla 180hz 200hz 240hz max 6-6.5k lık bir monitör önerme şansınız var mı aşağıda ki...
  4. ardataksim

Görev çubuğunda ki ses paneli çalışmıyor

Ekranın sağ alt kısmında yer alan ses kontrolcüsüne tıkladığımda algılıyor ama hiçbir şey olmuyor nasıl düzeltirim
  5. ardataksim

Çözüldü✓ Çift ekran kartı girişli anakartta ikinci girişe takarsam ne olur

arkadaşlar merhaba çift ekran kartı girişli bir anakart almak istiyorum ama işlemciden uzak olan slota ekran kartını takacağım bir eksisi olur mu anakart aşağı da...
  6. ardataksim

Öneri 1000-2000 TL Arası Mikrofon Önerir Misiniz ?

Arkadaşlar selamlar hayırlı bayramlar pc de kullanacağım oyunlarda sesli sohbetlerde karşıya net bir ses verecek güzel bir mikrofon arıyorum kullanan ya da bulan varsa yazarsa çok sevinirim benim aklımda havit gamenote gk61 ve gk50 pro var hangisi tercih edilmeli ya da başka öneriniz var mı
  7. ardataksim

Öneri Samsung Odyssey G6 27 inç monitör alınır mı ?

Arkadaşlar selamlar yeni bir monitör almayı düşünüyorum aşağıya linkini bıraktığım monitörü kullanan var mı ya da bu monitör hakkında bilgisi olan var mı bu fiyat aralığında 240 hz düşük ms li oyun için başka önerileriniz varsa açığım değerli yorumlarınızı bekliyorum...
  8. ardataksim

Steam de sesli aramadayken Pubg oyun sesi kısık geliyor

Arkadaşlar selamlar dc kapandığı için biz de arkadaşla steam üzerinden konuşuyoruz ama pubg oyununa girdiğim zaman oyunun sesi anında kısılıyor tek başıma oynarken sesli sohbette değilsem hiç bir ses sorunu yok ama sohbete girdiğim anda oyun sesi aşırı kısılıyor ses kasamıyorum nasıl düzeltirim...
  9. ardataksim

Yardım Rar dosyası olarak sıkıştırdığım klasör internet explorer olarak oluşuyor

Arkadaşlar selamlar bilgisayarımda winrar yüklü olmasına rağmen sıkıştırdığım klasör internet explorer dosyası olarak oluşuyor acilen bunu rar dosyası şeklinde yapmam lazım üniversite okuyorum ödev göndericem bu sebepten dolayı gönderemiyorum bilen arkadaşlar acil yardım ederse sevinirim
  10. ardataksim

Ortalama özel yurt fiyatları nedir?

Arkadaşlar selamlar üniversiteye gideceğim bu yıl ki özel yurt fiyatlarını biliyorsanız paylaşır mısınız şehir olarak belirtirseniz de çok iyi olur.
  11. ardataksim

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 Laptobum aşırı ısınıyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhabalar Acer Nitro 5 AN515-57 Laptobum mevcut ama şöyle bir durum var. İlk zamanlar herhangi bir ısınma sorunu yaşamazken aradan vakit geçtikten sonra fanlar ilk günkü gibi olup macunlar rutin olarak değişmesine rağmen oyunlarda 90-92 derecelere çıkıyor bu normal midir yoksa yapmam...
  12. ardataksim

Çözüldü✓ acil yardım lazım amd ekran kartında pa-300 hatası alıyorum

durduk yere böyle oldu ne yapmam lazım supportta en uyumlu driver yüklü zaten diyor
  13. ardataksim

Çözüldü✓ F/P Psu önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar selamlar sistemime fazla fazla yetecek kaliteli marka bir PSU önermenizi istiyorum. Kasam da fanım çok var ve extra olarak sıvı soğutma kullanıyorum. Ekran kartı: RX 6650 XT yüksüz 140w tam yükte 250w çıkıyor İşlemci: Amd Ryzen 5 5600 yüksüz 65w yük bindiğinde 115w kadar çıktığı...
  14. ardataksim

Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor

Arkadaşlar Merhaba! Masaüstü bir bilgisayara sahibim. Sistemim yükte değilken ısısı GPU 40-45 CPU 40-45 derecelerde geziyor, ama oyuna girdiğim zaman örnek cs veya gta 5 belli bir süre sonra bilgisayarım kapanıyor ya da yeniden başlıyor arada sıcaklıkları kontrol ediyorum. GPU 70 CPU max 62-63...
Geri