Arama sonuçları: *

• Users: siyo3147
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Kasanın altına fan lazım 3x beyler yardım lütfen

Beyler incehesaptan bi sistem aldım 5070 li. Kasayı beyaz bu seçtim. (James Donkey kötülensede bence iş görüyor). Kasanın slt tarafında fan yok heralde tam bilmiyorum. Bunun altına beyaz böyle 3 tane fan takabilirmiyim. Ve bunu sipariş edip kendim monte edebilirmiyim? Hangi fanı önerirsiniz. 3...
  2. S

SİSTEM ALCAM YARDIM BEYLER

Beyler bu iki sistem arasındayım. James Donkey 750 w bende çok istemezdim tek beyaz akvaryum seçeneği o. Cs2 oynuuorum sizce napayım
  3. S

Gaming gecesi sistem nasıl sizce

Beyler bu sistemi beğendim. İşlemciyi 7600x yaptım. Kasayı beyaz akvaryum yaptım birde işlemci soğutucusu beyaz seçtim. Beyaz setup istiyorum diye. Sizce nasıl alayım mı haftayımı bekliyim?
  4. S

Beyler wraith kulaklık oyun moduna geçmiyor ve kablosu dandik

https://wraithesports.com/products/atk-mercury-i-esports-kulaklik beyler bu kulaklıgı aldım. cs2 oynuyorum. basılı tutunca oyun modu açılıyo dediler bende olmuyo. birde kulaklıgın herşeyi güzelde kablosu cok dandik. cs2 de gecikme olmasın diye kablolu kullanmak istiyorum. buna ben kendim düzgün...
  5. S

Cs2 için 1500-3000 arası beyaz kablolu kulaklık

Beyler cs2 için beyaz kablolu kulaklık arıyorum. Valla havitin 1200 tllik kulaklığını kullanıyorum harbi iyi iş yapıyor. Ama sıfır bir tane alacağım varmı önereceğiniz bişeyler
  6. S

Klavye ve Mouse önerir misiniz? Cs için

Beyler sadece cs oynuyorum. Bi klavye alcam da 1-2 k arası bişey. ürün küçük olsa mekanik hisli ama çok sesi olmasa iyi olur. bu aulalar meşhurdu bi ara yada tr den ne alabilirim temudanda olabilir uyguna varmı öneriniz. mouse içinde ajaz159 pro diyorlar
  7. S

Temu dan bu AJ159 PRO mu tam anlamadım

https://www.temu.com/tr/ajazz-aj159pro-kablosuz--fare--8k-optik-%C3%BC%C3%A7-mod--tutunma-8000hz-d%C3%B6n%C3%BC%C5%9F-h%C4%B1z%C4%B1-manyetik--pile-g%C3%BC%C3%A7l%C3%BC--uyumlu-pc--donan%C4%B1m%C4%B1-g-601099668569140.html?_oak_mp_inf=ELT44OGm1ogBGiAxYmZhMWM4MTEzYTU0YjFhYTZmMjg2OTQzMjYwOWQxNSDouq...
  8. S

OTO KONFOR VODAFONE RED

Vodafone red kampanyasında oto konforda ücretsiz araç yıkama var. Satılık kod varsa 50 tl den alırım
  9. S

Macbooka bu mouse olur mu lütfen yardım

https://www.monsternotebook.com.tr/mouse/pusat-business-pro-kablosuz-mouse-gumus/ Bu macbooka takılır mı arkadaşlar heralde girişleri aynı değil. O girişsizde bağlanabilir mi mouse
  10. S

50 k civarı bir bütçeye 17.3 inç gamer laptop önerebilir misiniz

50 k civarı bir bütçeye 17.3 inç gamer laptop önerebilir misiniz. 50-60 arası bütçem var. DDR 5 güzel bi 17.3 inç bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
  11. S

Yardım CS2 için işlemci önerisi

Beyler iyi akşamlar. Sadece cs2 oynuyorum ve fp bir işlemci almak istiyorum. Ddr5 4060 lı bi sistem alacağım ama cs2 için iyi bir işlemci şart. Ryzen 5-7500f i baya övdüler fp açısından. 7-10 bin tl arası bi bütçem var işlemci için de cs2 için önerebileceğiniz bi işlemci varmı
  12. S

Çözüldü✓ MSI Katana 17 B12VFK önerir misiniz? arkadaşlar

MSI Katana 17 B12VFK-1031XTR i5-12450H 16GB DDR5 512GB SSD 8GB RTX4060 GDDR6 17.3" FHD 144Hz FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook ---------------------------- Merhaba arkadaşlar. 17.3 inç bi laptop arıyorum da çok anlamıyorum ama msı kalitesini ve özellikleri uygun görünüyor. fiyatta iyi satıcı da...
Geri