Arama sonuçları: *

• Users: Aytemiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Minecraft RX460'ı kullanmıyor

Xeon 1230v1 RX 460 2GB 16 GB Ram Sistemim yukarıdaki gibidir dostlar. Apu sistem olmadığı için harici ekran kartından başka bir şeyi kullanamaz. Önceden i5 3570 kullanıyordum sorun işlemcidedir diye 1230'a geçtim. Fakat sorun halen aynı. Ekran kartı %20-30'un üzerine çıkmıyor çoğunlukla %0'da...
  2. A

Huaweı Matepad SE alınır mı?

Selamlar dostlar bu cihaz 5200 TL'ye geliyor alınır mı sizce? İçerisinde Harmony OS 2.0 varmış sorun olur mu Google servislerini yüklerken...
  3. A

YKS 2026'ya nasıl çalışılmalı?

Merhabalar dostlar 2026'da YKS'ye gireceğim. 11. sınıfım %40-50 diyebilirim. Şuan 11. sınıf matematiğimde trigonometri bitirdim analitiği de bugün bitireceğim. Diğer 11. sınıf derslerini de komple bitirmek istiyorum yaz ayı içerisinde. TYT'de ise türkçe 35 net , matematik 15 net , sosyal 10-15...
  4. A

Minecraft koşarken GPU kullanımı %0'a düşüyor

Merhabalar dostlar. Hemen konuya giriş yapayim. Minecrafta oyunda koşarken GPU kullanımı %0'a düşüyor. Yerimde durduğumda sorun olmuyor. Ne yaptıysam çözülmedi. 4-5 driver yükleyip sildim , ram mhzlerini değiştirdim , antivirüs açıp kapadım , bir sürü mod yükledim fakat olmadı halen aynı sorun...
  5. A

XASER MG3146 kasaya egzoz fanı takılabilir mi?

Merhabalar dostlar aşağıda linkini bıraktığım kasayı aldım. Fakat kasa 3 fanlı ve egzoz fanı yok. Acaba destekliyor mu , destekliyorsa pahalı olmayan önerdiğiniz bir fan var mı uyumlu acaba? Şimdiden teşekkürler...
  6. A

2. el FSP 400W güç kaynağı alınır mı?

Merhabalar dostlar. Sistemim için güç kaynağı bakıyorum. Genel olarak kötü bir sistem olduğu için ve 3-4 ay sonra tekrardan satacağım için yüksek bir şey almak istemedim. Sizce aşağıdaki PSU alınır mı? Sistemime uyumlu olur mu? RX 460 2GB (ek güç girişi istemiyor) İ5 3570 Asus P8H61MLX Anakart...
  7. A

GTX 1660 Super sistemde oyunlar çöküyor

Merhaba dostlar, 2 hafta önce 2. el bir sistem topladım. Ama 2 haftadır devamlı crash yiyorum oyunlarda. Yarım saatte bir devamlı oluyor bu sorun 3 kere driver silip yükledim (farklı sürücüler) sorun bir türlü çözülmedi. Bu arada işletim sistemim Windows 10 Pro. Ne yapmam lazım? Şimdiden...
  8. A

100HZ OLAN MONİTÖR 75HZ GÖSTERİYOR

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda bu monitörü aldım: https://www.epey.com/monitor/twisted-minds-tm22fhd100ips.html Normalde monitör 100hz fakat ayarlarda maksimum 75hz var ne yapmalıyım?
  9. A

İŞ İÇİN 22K PC ÖNERİSİ

Dostlar 22k butcem var uzun süre götürsün monitörde olsun içinde. Şimdiden teşekkürler
  10. A

AMD RYZEN 5 2600 UYUMLU ANAKART ÖNERİSİ

Dostlar tekrardan konu açıyorum bu konu hakkında biliyorum ama emin olmak istedim . R5 2600 için bir anakart alacağım . Sizce bu anakart uyumlu olur mu tak çalıştır açısından sıkıntı olur mu ...
  11. A

AMD RYZEN 5 2600 UYUMLU ANAKART

Selamlar dostlar işlemci olarak AMD Ryzen 5 2600 alacağım. Aşağıda attığım anakart bu işlemciye olur mu? https://app.hb.biz/DN2hoXt9fgYh
  12. A

RX 570 4GB ALINIR MI?

Merhaba dostlar yakında sistem toplayacağım ve bir ürün buldum, test sonucunu da paylaşmış satıcı. Sizce alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-bayram-firsati-asus-expedition-rx-570-4gb-rx570-4-gb-1179434598/detay
  13. A

2. el İ7 3770 alınır mı ?

Dostlar bir işlemci almayı düşünüyorum . 2. elde bunu buldum param güvende ile almayı düşünüyorum fiyatı da ucuz geldi test sonuçlarını da paylaşmış satıcı . Sizce alınır mı ...
  14. A

GTX 970 FURMARK TESTİ SONUÇLARI

Dostlar 1500 TL'ye GTX 970 alacağım. Furmark testi aşağıda sizce nasıl alınabilir mi ?
Geri