Arama sonuçları: *

• Users: rRyonxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Bios is updating led firmware hatası

Merhaba arkadaşlar bios sürümünü güncelledikten sonra bios is updating led firmware hatasını alıp pc kendi kendine yeniden başlıyo 40 dk fln bekledim gene değişen bişey yok cmos res olmuyo pili çıkarıp taktım olmuyo başka bi öneriniz varmı anakartım asus tuf b650m-e wifi modelidir
  2. R

Sata ssd taktıkdan sonra önceden çalışan m2ssd gözükmemeye başladı

Öncelikle merhaba iyi forumlar depolama dolmaya yaklaştığından evimde bulunan sata ssd yi takmak istedim önceden 990 pro 1 tb m2 ssd im vardı ve ben bunu 8 aydır sıkıntısız kullanıyorum sata ssd yi taktım 2 3 gündür bişi yokken bi anda mavi ekran verip bilgisayar her açıldığında biosa atmaya...
  3. R

Çözüldü✓ nzxt kraken 360 rgb kablosunu nereye takmalıyım

nzxt kraken rgb 360 sıvı soğutmam var tüm kablolarım takılı fakat 3 pinli kablo var onu cpu_fan a mı takmalıyım aio_pump a mı takmalıyım youtube da izlediklerim cpu fana takıyolardı
  4. R

ryzen 7 7800x3d asus dual rtx 4060 ti sistem parçaları uyumlu mu

Asus TUF Gaming GT502 PLUS Temperli Cam USB Type-C Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 AM5 DDR5 6400 AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 işlemci NZXT Kraken 360 RL-KN360-B1 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Kingston Beast...
  5. R

Team T-Force Z540 1TB 11700/9500MB/s NVMe ssd alınır mı

sizce bu ssd alınır mı
Geri