Arama sonuçları: *

• Users: Aurqxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Gaming gecesinden aldığım sistem nasıl ?

Arkadaşlar dünki gaming gecesinde pusudaydim ne olur ne olmaz diye. Beklediğim sistem indirime girdi ve almayı düşündüğüm monitörde indirime girdi. Direkt sipariş ettim toplam 30100 tl ye mâl oldu. Sizce mantıklımı bir tercihmi?
  2. A

Pc ne zaman almalıyım ?

Arkadaşlar piyasa şuan çok değişiklik gösteriyor param ortalama 30 35 k civarı sabr edip Ekim kasım ayinı bekleyip 5000 serisi çıkınca mı sistem almalıyım ön görüsü iyi olanlar yardım ederse iyi olur 😊
  3. A

Kasa önerisi 23 k ya

Arkadaşlar babamın izni yoktu PC almama ama şuanda izin verdi ve benim sepetimde ekli olan PC nin stoğu bitti bu yüzden 23 k civarında 4060lı sistem arıyorum AMD ekran kartına pek yanaşmak istemiyorum
  4. A

Ali express ten klavye alınır mı?

Arkadaşlar Ali express den hayatım boyunca alışveris yapmadım klavye almayı düşünüyorum fakat güvenemiyorum bu fiyata olurmu diye bilgi sahibi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim https://tr.aliexpress.com/item/1005005775806125.html
  5. A

Babamı nasıl ikna edebilirim

Arkadaşlar babam biraz değişik bir insan örneğin sinüzitim var basım agirdiginda telefona girdiğim için felan diyor emektar PC de oyun oynayamiyorum onun yanında hemen modemin fişini çekiyor silahlı oyunlara karşı bı düşmanlığı var oynadığımı gördüğü zaman PC yi kapattiriyor discord gibi...
  6. A

TT çok yavaş geliyor hangi internete gecmeliyim

Arkadaşlar piyasada bir sürü internet veren markalar var milleni turknet süper online bunlardan bir kaç tanesi hangisi en iyisi ve f/p Ben şuan tt kulaniyorum 35 MB download 11 uploadım var
  7. A

4000 serisi kartlarmı yoksa AMD mi

Arkadaşlar AMD ve nvdia kartları arasındaki farklar neler örneğin 4060ti ile hangi AMD kartı ile kapışır
  8. A

Toplama mı hazırmı ?

Arkadaşlar 30 k bütçem var fakat monitör klavyede dahil olması lazım ortalama 20k civarı kasa arıyorum yani Toplama PC den pek anlamıyorum
Geri