Arama sonuçları: *

• Users: Hzsalih
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

M2 SSD termal ped şart mı

Sistemime yeni bir tane kingston m2 ssd aldım. Fakat fazladan termal pedim yoktu. Asıl kullanacağım ssd bu olacağı için diğer A-Data marka ssdinin altındaki termal pedi söküp yeniye taktım. Ekran kartı altına gelen m2 slotuna ise eski a-data marka ssdini taktım fakat termal ped yok. Termal ped...
  2. H

Psu gücüm sisteme yeterli mi

Bu sisteme 1 Sata SSD ve Kingston NV3 1TB M.2 2280 NVMe SSD | PCIe 4.0 Gen 4x4 | Up to 6000 MB/s | SNV3S/1000G Marka modelli SSDyi takıcam gördüğünüz gibi 600W psu bi sıkıntı yaratır mı
  3. H

Twisted Mind yardım yorum

Twisted Mind Warrior L şekli masayı almayı düşünüyorum ama ne incelemesi ne kaç kg taşıdığını vb bulamadım. Marka ve model hakkında bilgisi olan kullanan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
  4. H

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar ilk defa bu tarz bi koltuk alacağım ve bilgim 0 o yüzden kazıkta yemek istemiyorum. Max 7k civarında kaliteli güzel önerileriniz var mı acaba
  5. H

Windows 11 OEM yardım

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Win 11Pro için oem key almayı düşünüyorum ve bunların anakartam gömüldüğünü okudum. Ben sistemimi satmak istediğimde vb 2.elde bi sıkıntı olur mu karşı taraf için ve bu oem keyi istediğim zaman silebilme şansım var mı anakartı...
  6. H

68 Tuşlu Mucai Klavye Sayı Yazma

Arkadaşlar Yurtdışından Mucai-MK680H modeli klavye aldım ilk defa az tuşlu klavye kullanıyorum. Oyunlarda vb sayı basmam gerektiğinde sayı tuşları yerine F1 F2 vb gibi algılıyor klavye bunu fn tuşu ile sayı oluyor sadece. Bunun bi ayarı var mı default olarak sayı yapmanın
  7. H

Çift monitör için oyuncu masası öneri

Sağlam oyuncu masası önerisi alabilir miyim acaba 27 İnç ve 24inç 2 monitör koyucam yer kalırsada kasayı koymayı düşünüyorum. Fakat kasa şart değil ekstrası 2 monitör sığsın yeter. Bütçem 3.5k civarı
  8. H

Windows11 donma sorunu

windows11 kullanmaya başladığımdan beri oyundan alt tab vb yaptığımda bi anda kitleniyor pc ve öylece kalıyor ekran. Tek çözüm kasadan reset tuşuna basmak oluyor. Benden başka windows11de bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı acaba. (Donanımsal bi sorun olamaz sistem henüz 3 aylık ve...
  9. H

Mucai klavye tuşlar basmıyor

Aliexpresten indirimdeyken MUCAİ mekanik klavye aldım memnunum fakat az önce yanlışlıkla bazı harflerş kitledim. K ve J yön tuşu gibi oldu basmıyor I ya bastığımda ise screnshot alma seçeneği açılıyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin
  10. H

Soğutucu yeterli olur mu

Thermalright Peerles Assasin 7800x3d soğutmaya yeterli olur mu
  11. H

Valorant grafik ayarları

Arkadaşlar sadece silah ve bıçak skinlerinin daha güzel parlak vb olduğu bi ayar var mı onu yükseltip diğerlerini kısmak istiyorum
  12. H

Mem nedir sıcaklık ne olmalı

Selamlar yeni sistemimde sıcaklık derecelerini kontrol etmek için msi afterburner programı ile oynuyorum oyunları. Gpu ve cpu sıcaklıkları max 70 72leri görüyor bunlar normal fakat onların altında bide MEM yazan bir şey var. Ve sıcaklığının bazen 82 gördüğü oluyor. Bu MEM nedir ve bu sıcaklık...
  13. H

Asus Monitör Overclock

Selamlar pc konularında falan pek bi bilgim olmadığı için hiç bir zaman işlemci ekran kartlarında vb OC mevzularına girmedim zararlıdır yanlış bir şey yaparım diye. Fakat geçenlerde aldığım Asus 27" TUF Gaming VG27AQML1A modeli monitör bana direkt kendi ayar menüsünde 260hz OC şansı veriyor...
  14. H

Windows11 pro veya home

Selamlar windows 11e geçiş yapıcam fakat pro ve home arasında kaldım. Sadece oyun oynamak için kullanıyorum pcyi hangisini tercih etmeliyim
  15. H

Sistem performans vermiyor

Arkadaşlar selamlar. Bir iki hafta önce kendime hazır bi sistem aldım. Rx7800XT 16gb Ryzen5 7500f 32gb ddr5 5600mhz Aldığımdan beri sorunsuz kullandığım sistemde (veya ben öyle sanıyorum) az önce bir sorun fark ettim. Normalde 40gb boş olması gerekeb C diskim bi anda 0 bayt olarak full dolu...
  16. H

Sistem Kendi performansını vermiyor lütfen yardım

Arkadaşlar selamlar. Bir iki hafta önce kendime hazır bi sistem aldım. Rx7800XT 16gb Ryzen5 7500f 32gb ddr5 5600mhz Aldığımdan beri sorunsuz kullandığım sistemde (veya ben öyle sanıyorum) az önce bir sorun fark ettim. Normalde 40gb boş olması gerekeb C diskim bi anda 0 bayt olarak full dolu...
  17. H

Sata ssd kasaya montaj

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Yeni bir hazır sistem aldım ve eski sistemimdeki sata ssdşyide ona bağlamak istedim. Kasa toplanmış halde geldiği için sata ssd bölmesi fanlarla vb kapalıydı sökmem gerekiyordu. Onun yerine kasanın müsait bir yerine çift taraflı bant ile...
  18. H

2K260Hz veya 4K 144hz

Sistemim rx7800xt 16gb ryzen5 7500f 32gb ddr5. Monitör değiştiricem. Sizce 2k 260hz mi daha mantıklı olur yoksa 4k 144hz civarı mı
  19. H

600WATT PSU YETERLİ Mİ

Selamlar bugün gaminggen mağazasından https://www.gaming.gen.tr/urun/352917/gaming-dual7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemi satın aldım. 2x16 Ram, thermalright peerles assasin ve asus b650m-k özelleştirmeleri ile...
  20. H

Çözüldü✓ 30K Bütçe ile sistem önerisi

iyi günler arkadaşlar 30-32k arası bütçem var eğer zorlarsam 35e bile çıkabilirim. Çok kafam karışık verdiğim paranın karşılığını alabileceğim hazır bir sistem öneriniz var mıdır acaba. Teşekkür ederim
Geri