Arama sonuçları: *

• Users: Yeedo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

G-SYNC aktif edemiyorum g274f

Merhaba arkadaşlar direkt konuya giriyorum. MSI 180 hz g-sync bir monitör aldım. İçindeki hdmi kablosu ile kullanıyorum fakat gysnc'i aktifleştiremiyorum. Yaptığım araştırmalara bakılırsa g-synci aktifleştirmek için display port ya da hdmi 2.1 lazımmış. İlk sorum şu, monitörü laptop'a bağlı...
  2. Y

Laptop için SSD önerisi

Arkadaşlar merhaba laptop için m2 ssd alıcam f/p ürün bakıyorum aklımda olan ürün bu https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B25NXWC7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A34LUFHORQG3L9&psc=1 Sizce nasıl ve varsa daha iyi önerilerinizi bekliyorum. Aynı zamanda m2 ssdler hem laptop hem masaüstü için aynı...
  3. Y

Oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı

Öncelikle herkese merhabalar. Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi sanırım düşük ekran kartı kullanımım var. Bilgisayarım asus tuf ryzen 7 rtx 4050 aldığım fpslerden vs gayet memnunum fakat ekran kartı kullanımına baktığımda gta5 de %40 üstünü nerdeyse hiç görmüyor ultra ayarlarda...
  4. Y

Steam indirme sorunu.

Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar steamde oyun indiriyorum ve saniyede ortalama 11.5 megabyte (MB/sn) ile indiriyorum. Fakat oyunu indirirken yaklaşık 20 dk sonra bir anda indirme hızım 900kb ya da 1mb a düşüyor. İndirme devam ediyor mu ondan bile emin değilim. Steami kapatıp geri açtığımda...
  5. Y

Asus tuf serisi bilgisi olan

Arkadaşlar merhaba asus tuf a15 4060lı versiyon almak istiyorum fakat dikkatimi bir şey çekti. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp039-amd-ryzen-7-7735hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4060-144-hz-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-hbcv00003v1lbi Bu 40k fiyatlı...
  6. Y

Güncel laptop önerisi

Arkadaşlar herkese merhabalar. Laptop almak istiyorum ve bir kaç modele göz gezdirdim. Asus zephyrus g16 rtx4050 modeli 40k ya buldum ve tasarımı vs çok hoşuma gitti. Ama baktığımda 4050 ve aynı donanımlara sahip 30k’ya da laptop var. Sizce bu 10k lık farka değer mi ve zephyrus g16 yı bilen var...
Geri