Arama sonuçları: *

• Users: aks21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aks21

STEAM TAKASI HAKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM YARIMDI OLURMUSUNUZ

3. PART BİR SİTEDEN İTEM GÖNDERDİM LAKİN SİTE BENİ DOLANDIRDI BUNA KARŞILIK SİTEDEN DEĞERİNDE OLAMYAN SİKİNLER ÇEKTİM VE 1 HAFTA SÜRESİ VAR BENİM GÖNDERDİĞİM SİKİNLERİDE 1 HAFTA SÜRESİ VAR BUNA KARŞILIK BİR HAFTANIN SON 1 SAATİNDE GÖNDERDİĞİM İTEMLERİ GERİ ÇEKSEM 3. PART SİTEDEN GELEN ÜRÜNLER...
  2. aks21

CSGO STEAM 3. PART SİTELERDEN GERİ ALMA

BEYLER SKİNLERMİ GERİ ALMAK İSTİYORUM BİR KAÇICNI AMA ADAMLARDAN BİRKAÇ ÜRÜN ÇEKTİM BU KONU HAKINDA YARDIMCI OLURSMUNUZ
  3. aks21

STEAM PAZAR AÇILMIYOR ?

MERHABALAR STEAM PAZAR AÇILMIYOR SİZLERDE AYNI SORUN VARMI ?
  4. aks21

Alınır mı? ? TAVSİYLERİNİZİ BEKLİYORUM

MERHABLAR İLK PCİMİ ALIRKENDE SİZE SORMUŞTUM ÇOK TEŞŞEKÜRLER ŞİMİDEN. ŞİMDİ ABİME ALCAGIZ SİZCE Alınır mı? BU SİSTEM VEYE GÜNCELEME YAPMAM GEREKEN VARMI FİYATLAR KDV HARİÇ FİYATLAR TANDIKTAN ALIYORUM NORMLADE 53 BİN FİYATRI
  5. aks21

CSGO ENVANTER SATIŞI

STEAM ENVANTERİMİ NASIL NAKİTE DÖNÜŞTÜRE BİLİRİM 1 - Donanım arşivi üzerinden steam bakiye alanlar var güvenilirler mi 2- Baynogme çok komisyon alıyor başka önereceğiniz site var mı 3 - ..... ?
  6. aks21

120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 1699 BEN ALDIM -1299 DÜŞMÜŞ

https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 1739950617
  7. aks21

BU SİSTEMİ ALDIM SİZCE DEĞERMİ ?

KASA REM SOĞUTMA BU PARÇALARDA DEĞİŞİKLİK YAPTIM
  8. aks21

TEBİLON DAN BU SİSTEM Alınır mı? ?

- https://www.tebilon.com/intel-14400f-msi-rtx-4060-ti-gaming-x-slim-16g-h610m-e-ddr4-msi-500gb-xpg-16gb/# - Bu sisteme uygun sıvı soğutma eklemek istiyorum öneril erinizi bekliyorum . - Değiştirmemi önerdiğiniz parça var mı? - Fiyatı uygun geldi uygun mu ?
  9. aks21

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

OYANDIĞIM OYUNLAR : -CSGO -BANNERLORD -AGE OF NOT: - MERSİNDE YAŞIYORUM SIVI SOĞUTMALI SİSTEM OLURSA SEVİRİM VE COK ISINMASINI İSTEMİYORUM UZUN YILAR KULANMAK İSTİYORUM - KASA - PARÇA OLARAKDA ÖNERE BİLİRSİNİZ - PC PARÇALRINDAN HİÇ ANLAMIYORUM MAX FİYAT : 40 BİN
  10. aks21

NE KADAR TEKLİF EDİM

11. aks21

SADEDE F1 VE F12 KLAVYE ONERİSİ

MER 1723016357 MERHABLAR BU TARZ BİR KLAVYE ARIYORUM AMA SADECE F1 VE F12 ARASINDA OLMARINI İSTİYORUM YARDIMCI OLURMSUNUZ
  12. aks21

❌İndirim Bitti! Karcher RCV 5 Robot Süpürge 14.444,24 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMG5L557/ref=asc_df_B0BMG5L5571715589240000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BMG5L557&linkCode=asn GEÇEN SENE MAYISTA 15 BİN TL YE ALMIŞTIM
  13. aks21

CSGO SKİNLERİNİ NAKİTE NASIL ÇEVİRE BİLİRİM

CSGO Hesabımdaki skinleri nakite çevirmek istiyorum lakin baynogame inanılmaz fiyat kırıyor bu konuda önere bileceğiniz site varmıdır ?
Geri