Arama sonuçları: *

• Users: Yusufer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yapay zeka derin öğrenme

Arkadaşlar ben yazılım mühendisliği 2.sınıf öğrencisi olarak ekran kartsız (macbook air m2 baz model yada huwaei matebook 14 inç ultra 7) laptop alıcaktım sarjı iyi gitsin diye ama bu yapay zekada tamda bilmiyorum ekran kartı gerekiyormu örneğin pythonun kütüphanesi tanserflow a ekran kartı...
  2. Y

Laptop önerisi önemli

Arkadaşlar bu konuda son sorum sizce 35.000-40.000 arasında yazılım mühendisliğinde kullanacağım bir bilgisayar istiyorum.Tek isteğim sarjı iyi gitsin.Oyuncu bilgisayarı olmasına gerek yok.Macbook alacağım ama okuldaki her şeyi açarmı? Ben çok fazla laptop seçeneği bulamadım
  3. Y

Ekran kartı ve yazılım

Yazılım mühendisliğinde ekran kartı işe yarar mı? Yararsa hangi işlere yarar? O işlerde de dahili ekran kartı işi çözer mi?
  4. Y

Çözüldü✓ Bu uygulama sizce virüsmü

Arkadaşlar ben yanlışlıkla üstteki siteye(diop.io) girdim sizce bu site virüs mü? Başka siteye gircekken üstteki arama butonuna diep.io yazacakken diop.io yazmışım size bu site virüsmüdür (bu arada diep.io siteside virüs mü değil mi bilmiyorum)
  5. Y

Çözüldü✓ Mühendislik laptop önerisi

En fazla 35.000 tl ye kadar yazılım mühendisliği için bilgisayar önerisi (içinde ekran kartı olmasına gerek yok oyun oynanmayacak mümkünse sarjı iyi giden model olsun)
  6. Y

Python ı iyi anlatan bir kurs

Arkadaşlar python'ı iyi anlatan bit kurs biliyormusunuz (udemy,btk,youtube) 1720032322 başka yerlerde olabilir
  7. Y

Python nasıl çalışılır

Arkadaşlar pyhton en iyi nerden öğrenilir udemy,btk vs.Ben diğer dillere( c, c++ ) bakarken nerden çalışcağıma bu kadar zorlanmamıştım.Biri pyhtonla makine öğrenmesi yapıyor,biri web geliştirme yapıyor düz pyhton (udemy de var diye biliyorum,belki btk da da vardır) Onu öğrenmem daha mı iyi olur...
  8. Y

Araba elektrik akü sorunu

Arkadaşlar bizde 2016 polo araç var.Aracı çalıştırmaya çalıştırdığımızda uzaktan kumandası çalışmıyor aracı anahtarla açtığımda kontağı çevirdiğimde elektrik gelmiyor.Akü takviyesi yapınca çalıştı.Tamiriciye gittiğimizde aküyü ölçtü akü sağlam dedi.Sis farını falan açık bırakmışsınızdır dedi ama...
  9. Y

Yazılım mühendisliği dersleri

Yazılım mühendisliği 2.sınıfa geçtim.Birinci sınıfta c ve c++ gördük.Tabi diğer dersler yüzünden bunları derinlemesine öğrenemedim.Şimdi yazın sizce ne yapmalıyım pyhton öğrenmeye başladım daha yeni ama pyhton öğrendikten sonra ne yaparım bilmiyorum yani pyhton ne işime yarar bilmiyorum bir...
  10. Y

Dyson şarjlı süpürge karşılaştırma

Dyson v15 submarine mi daha iyi dyson gen 5 mi daha iyi kullanılan var mı
  11. Y

Bu lenovo laptop alınır mı?

Lenovo Yoga Slim 6 oled i5 1240p 8-512 gb vatanda 19.999 tl daha ucuz yer var mı bakmadım ama bir mağazadan alacağım.
  12. Y

Robot süpürge karşılaştırma

Arkadaşlar roboroc s8 mi yoksa phillips 7000 serisi çöp istasyonlu modeli mi alınır?
  13. Y

Robot süpürge önerisi

20.000 tl ye kadar robot süpürge önerir misiniz? Çekim gücü iyi olan,halılalrı ıslatmayan model var mı?
  14. Y

Yazılım mühendisliği pc önerisi

Bu sene yazılım mühendisliği 2.sınıfa geçeceğim ve bir laptop almak istiyorum.İlk başta mac almayı düşündüm ama okuldaki her gördüğümüz şeyi mac le yapabilirmiyim bilmiyorum.Benim için oyun önemli değil.Sarjı iyi gitsin malzeme kalitesi iyi olsun yani dokunduğumda güzel hissedeyim...
  15. Y

Çözüldü✓ Telofonun kilit ekranın kendi kendine değişmesi (Infınıx note 30)

Merhabalar,Benim infinix note 30 telofonum var ve bu telofonda başta ben kilit ekranını değiştirmeden kendisi her açtığında değişen kilit ekranı koydu.(belki yanlışlıkla basmışımdır diye sorun etmedim.Ama %90 yanlışlıkla basmadım.) Ama bügün o değişen fotoğraflar yerine başka değişen fotoğraflar...
Geri