Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

51K Gamegarajdan 560ti li hazır sistem alacağım

https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/sergeant-7a-rtx5060ti/ Dostlar Bu sistem nasıl? Parça parça alınmayacak tüm sistem parçları tek siteden olacak. Gerekirse montajsız olabilir pc de toplatılır. Yeğenim için alıyorum kendim için olsa parça parça sitelerden toplardım ama eniştem kesinlikle...
  2. Moonlighter

Yardım 17.000₺ Android Telefon Önerisi

Dostlar öncelik sırası; Batarya süresi > Fotoğraf, video > Ekran canlılığı, renk kalitesi(video, film izliyorum genelde) > İşlemci(düşük seviyeli oyunlar oynanıyor ağır değil ondan son planda) Aklımda ki telefonların linkleri; 1.TEL LINK 2.TEL LINK Görüş ve önerilerinizi bekliyorum küsürat...
  3. Moonlighter

🔥İndirim Sildim

sildim
  4. Moonlighter

Yardım 280bin km 2002 Honda 1.6 VTEC ES (450bin₺) alınır mı?

Motor elimde patlar mı dostlar veya şanzuman. Motoru gittiği zaman geri ayarı tutmuyormuş çünkü çekincelerim var da. Arabayı pazarlık ile 440bin₺ bağlamaya çalışacağım. Otomatik bu arada. Tahmini olarak 2 veya 3 sene kullanacağım. Geri elimden çıkarabilir miyim yoksa son sahibi mi olurum :D
  5. Moonlighter

Öneri Attack Shark x5 Alınır mı?(800₺)

Başlıkta belirttiğim mouse dostlar (linki aşağıda) siz ne dersiniz veya 800₺ kablosuz mouse da önere bilirisiniz. LİNK
  6. Moonlighter

CS2 de Günün İlk Oyununda Başlarken PC Reset Atıyor

Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi ama gariptir sonra ki oyunlarda bu sorun olmuyor. sizce neyden kaynaklı olabilir ? Sistem: 7500f+3080
  7. Moonlighter

2009 Toyata Auris 1.6 alınır mı?(650k)

Alta koyduğum Auris 1.6 ilandaki arabayı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Önerileriniz varsa yazabilirsiniz toyata olursa sevinirm sağlam arabalar baya. LINK
  8. Moonlighter

Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

Arkadaşlar öncelikle ilk arabam olacak ve 2 senede ancak bu kadar biriktirebildim. Az çok araba bilgim var ama alım satımı kolay olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne önerirsiniz? -Ağır hasar kaydı olmasın -Değişen olmasın. -Taksi çıkması olmasın -Tercihen km yüksek olmasın...
  9. Moonlighter

Yardım Opel Insigna 2012 2.0 CDTI Alınır mı ?

Tanıdığım bana teklif yaptı ve 465bin₺ bırakacağını söyledi. Araba ile cumadan cumaya namaza gidiyoruz birlikte güzel bence ama çevremden duyduğum kadarı ile masrafı varmış diyolar. Pek arabadan da anlamam o yüzden kararsız kaldım. Benim gibi saf köylüyü buldu araba konusunda kandırmaya mı...
  10. Moonlighter

Asus Rog Ally Konsolomu yere düşürdüm analog drift sorunu (Çözüldü)

Arkadaşlar konsolumu kaza ile ort. 50 cm yükseklikten düşürdüm ve açtığımda sağ analog(joystick) sürekli olarak sağa çektiğini gördüm test programını açtığımda sağ analog kontrolü çalışmıyor tek o analoğun yukarı ve aşağı özelliği çalışıyor. Mekaniksel olarak herhangi sorun yok ama elektronik...
  11. Moonlighter

7500F ve Dark Freezer x123 Sıcaklık değerlerim Normal mi?

Arkadaşlar bu pazatesi topladığım sistem de 7500F işlemcime Dark freezer x123 soğutucusunu taktım lakin ısı değerlerim bana normal gelmedi. Alta listeliyorum; -Boşta 51°-54° -CS2 72°-84° -Black Ops6 69°-82° -Bazen oyunlarda çok ani ve kısa da olsa 88 derece oluyor(1 saniye falan) Kasam mesh...
  12. Moonlighter

Çözüldü✓ Biostar b650mp-e pro açılmıyor

Arkadaşlar dün sipariş verdiğim anakartım geldi bugün sistemi kurdum ama DRAM lambası yanıyor ekran da görüntü yok. Sistem fanları ve ışıkları yanıyor görüntü yok hata lambası olarak da DRAM yanıyor nasıl çözerim dostlar. RAMlerim alta koyuyorum...
  13. Moonlighter

Am4 den Am5 geçince format gerekir mi?

Arkadaşlar ssd, ekran kartı aynı ama hali ile anakart, işlemci Ram değişti 5600den 7500f geçtim gerekiyor mu? Sebep olarak bir ton oyunu bir daha yüklemeye üşenmem.
  14. Moonlighter

Asus Prime B650M-K Alınır mı? Alternatif Önerileriniz nedir ?

Arkadaşlar diğer B650lere nazaran Pci exp. 5.0 desteklediği ve ucuz olmasından dolayı tercih ettim a620 istemiyorum lütfen önermeyin bunun klasmanın msi lar var lakin hemen hemen her şeyi aynı tek farkı 5.0 özelliği o yüzden bunu tercih ettim ne diyorsunuz ? Gözümden kaçırdığım bir eksisi var...
  15. Moonlighter

Çözüldü✓ Bu anakart alınır mı (Biostar B650MP-E Pro)

Am4 den AM5'e geçiyorum da arkadaşlar anakart, işlemci, ram alacağım anakart oalrak B650 serisinden bunu uyguna buldum link aşağıdadır ne dersiniz beni üzer mi ...
  16. Moonlighter

Öneri AM4'den AM5 Sisteme öneri lütfen(Anakart+İşlemci+RAM)

Arkadaşlar 5600 işlemcimi sattım bir elimde anakart ile ram kaldı onlarıda satarım diye düşünüyorum yakın zaman da ama kimi arkadaş 5700x3d al uğraşma diyor. Sizce ne yapmalıyım. Bir de AM5 geçecek isem bana uygun fiyatlı anakart, işlemci ve ram verebilir misiniz. Önemli olan kriter taksit...
  17. Moonlighter

R5 5600 den R7 5700x3d geçmeye değer mi?

Arkadaşlar elimde ki işlemciyi satacağım ama sizce geçmeye değecek bir harcama olur mu ? Çünkü işlemcim stock fanlı şimdi 5700x3d için yeni fan da almak zorunda kalacağım bu harcama mantıklı olur mu ? Ekran kartı: rtx 3080
  18. Moonlighter

Çözüldü✓ 8700F mi yoksa 7500f mi?

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım youtube da ikisini karşılaştırabildiğim bir oyun video da yok çok aradım.
  19. Moonlighter

Bu Kasa Alınır mı? (Bütçe 2K)

Kasa bu arkadaşlar bütçemi belirttim aradağım özellikler büyük olması çünkü büyük bir kule tipi işlemci soğutucusu takacağım ve ekran kartım zaten çok büyük ve kalın(evga rtx 3080) son olarak da 4 fan pwm olmasını istiyorum rgb olmazsa daha iyi olur ama mecbursak ışıklı da olabilir.
  20. Moonlighter

Öneri Bu 4070'li Laptop Alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRMQDX7?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_Q4PQP451AQS47H51KKKW&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_Q4PQP451AQS47H51KKKW&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_Q4PQP451AQS47H51KKKW&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
Geri