Arama sonuçları: *

• Users: Wanhedaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wanhedaa

Hangi monitör daha iyi?

Q27G4ZR ve Philips evnia 27 27m2n3501pa00
  2. Wanhedaa

2.000 TL'ye gamepad önerisi

Öncelikle birkaç model topladım tabii ki en pahalısı en iyisidir ama şu an için 2K civarında olanlara bakıyorum yedek olarak alacağım için. 2K civarı için: https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu https://wraithesports.com/products/fantech-eos-pro-gamepad...
  3. Wanhedaa

45.000-50.000 TL'ye monitör dahil oyun için sistem önerisi

Monitör dahil biraz araştırdım 5060 Ti 16 GB geliyor sanırım ekran kartı NVIDIA olsun. İşlemci R5 7500F veya 7600 gelir sanırım.
  4. Wanhedaa

Dosya Aktarımı olur mu?

Mevcut SSD’mi, içindeki Windows ve dosyalarla birlikte yeni anakarta sorunsuz çalıştırabilir miyim? Yoksa içindeki bütün dosyalar silinir mi?
  5. Wanhedaa

8000 TL Anakart önerisi.

8 Bin TL olmasına gerek yok bulduklarım şunlar bunlardan hangisini alayım sizce? * MSI B650M Gaming Plus WiFi * Asus TUF Gaming B650-E WiFi * ASRock A620M Pro RS WiFi * Gigabyte B650 Eagle AX * MSI PRO B650-S WiFi * Gigabyte B840M DS3H * Asus Prime B840M-Plus WiFi * MSI PRO B840-P WiFi...
  6. Wanhedaa

Beyaz Kasa Fanı Önerisi

Hangisini alsam bilemedim çok paramda yok şu nasıl? https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-corsair-rs120-argb-co-9050185-ww-beyaz-3-lu-12-cm-fiyati,891350068.html#m-std
  7. Wanhedaa

Oyuncu koltuğu yıldız ayaklık önerisi

Kullanmakta olduğum Rampage KL-R99 X-Jammer koltuğa uygun metal yıldız ayaklık önerebilir misiniz?
  8. Wanhedaa

Harici mikrofon çalışmıyor.

Şimdi öncelikle kafanızı yakmadan basit bir şekilde özetleyeyim. Harici mikrofonumu, kendi kablosuyla bilgisayarımın USB portuna takıp sorunsuz kullanıyordum. Daha sonra mikrofonun altındaki Type-C girişine, kendi kablosu yerine IPhone'un şarj kablosunu taktım ve bu şekilde ses kaydı aldım...
  9. Wanhedaa

Windows 11 Uykuya geçmiyor

Uyku süresi 15 dakika ama uykuya girmiyor.
  10. Wanhedaa

"Bu klasörde değişiklik yapabilmek için SYSTEM size izin vermelidir" hatası

Nasıl silebilirim? Silmek için denediğim yollar. Chatgbt'ye sordum ve bana dosya üzerinde yetki sahibi olmam için şu komutları gönderdi. takeown /f "C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\maonoaidiriver.inf_amd64_b3a479cef547a4cd" /r /d y<br> icacls...
  11. Wanhedaa

Eskiler mi güzeldi? Eskiden mi güzeldik?

Sorunun hepimiz farkındayız ama farklı dertlerini anlatmak isteyenler vardır mutlaka. Her şeyi yazabilirsiniz.
  12. Wanhedaa

Cordenser ve Dinamik Mikrofon Önerisi Bütçe 5000 TL

Önerilerinizi bekliyorum?
  13. Wanhedaa

Kolumdaki iz nedir geçer mi?

2-3 yıldır fitness ile ilgileniyorum. Normalde kas kütlemde bu kadar hızlı bir artış gözlemlemezken, 2024 Kasım ve 2025 Nisan ayları arasında belirgin bir kas kütlesi artışı yaşadım. Geçtiğimiz seneye kadar mevcut olmayan bir iz ortaya çıktı. Bazıları bunun normal bir kas yırtılması olduğunu...
  14. Wanhedaa

5000'TL'ye kadar Mikrofon önerisi

Eğer bu mikrofon fiyat bandında bu mikrofonlarla aynı ses verecek bir kulaklık öneriniz varsa alabilirim. Fifine AM8. Fifine A8. Fifine A9. HyperX QuadCast 2 Maono PD200X NZXT Capsule JBL Quantum Stream Gaming 5000 tl olmak zorunda değil bütçe brüt 4000-4500 TL'dir. Hocam sizin de öneriniz var...
  15. Wanhedaa

İphone 15 Sim kart algılamıyor

Sim kart takılıyken rastgele devre dışı diyor.
  16. Wanhedaa

Yedekleme nasıl yapılır?

iCloud depolama alanım dolduğundan dolayı, Google Fotoğraflar'dan 100 GB depolama alanı satın aldım ve yedeklemem hem iCloud'da, hem de Google Fotoğraflar'da bulunuyor. Şimdi, Google Fotoğraflar üyeliğimi sonlandırıp ücretsiz pakete geri dönmek istiyorum ancak ücretsiz 15 GB sınırına geri...
  17. Wanhedaa

Nvidia denetim masası gözükmüyor

Denetim Masasından ve Nvidia ile ilgili tüm dosyaları sildim, ardından Nvidia App üzerinden kurulumu tekrar yaptım. Daha önce dört uygulama yoktu, ancak şimdi şu şekilde görünüyor ve tüm sürücülerim güncel. Sizde de böyle mi görünüyor?
  18. Wanhedaa

En az 3000 TL’ye Mikrofon önerisi

Bütçe 3000 TL dip ses minumum olsun.
  19. Wanhedaa

4000 TL'ye kadar Mikrofon önerisi

Bütçe 4000 TL 24 Bit ses derinliğine sahip Süper Kardoid bir mikrofon arıyorum önerileriniz neler?
  20. Wanhedaa

27 inç 2K ıps monitör tavsiyesi

Karar veremedim sizden fikir almak istedim. G274QPX düşünüyorum fakat MAG serisi çok güzel görünüyor hem kasamda beyaz. Gigabyte M27Q X 13.000 TL MSI Optix MAG274QRF 15.000 TL Asus ROG Strix XG27ACS 10.000 TL LG UltraGear 27GR83Q-B 15.000 TL MSI G274QPX 13.000 TL MSI G274QPF E2 8.300 TL...
Geri