Arama sonuçları: *

• Users: eriston
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

PS App Siyah Ekran Sorunu

Ps Appten oyun almaya çalışıyorum oyuna girip sepete ekle dedikten sonra sepete git diyorum ekran böyle simsiyah kalıyor. Uygulamayı sildim yükledim,ön bellek veri ne varsa temizledim. Hiçbir şekilde sepette görüntüleyip ödeme yapamıyorum. Böyle bir problem yaşayan var mı arkadaşlar? Yardım...
  2. E

Yardım Playstation Pc'deki Banlı FC25 Hesabıma Bağlanıyor

Arkadaşlar çok saçma bir problemim var nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Şöyle ki; dün pcdeki fc25 hesabım coin satışından ban yedi geçtiğimiz günlerde yeni ps aldım ve oradan oynamak için fc25 aldım. Fakat e-postalar aynı olduğu için ps hesabı otomatik olarak ban yiyen fc25 hesabına bağlandı. Böyle...
  3. E

Strong M2-Pro r5 7500F Soğutur mu?

Arkadaşlar elimde Strong M2-Pro mevcut sıvı soğutucu alana kadar bunu kullanmak istiyorum bir süre beni idare eder mi?
  4. E

Hangi PS Plus Alınmalı

Arkadaşlar ps hakkında hiçbir bilgim yok bir arkadaş tarafından yurtdışından gelecek hayatımda ilk defa playstation kullanacağım genelde pc'deydim hep. PS Plus diye bir olay varmış fiyatları da uçmuş gitmiş. Online olarak fc25 ve devamını net oynarım ama onun dışında playstation oyunlarını da...
  5. E

Ryzen 5 1600 RX 590 Nitro+ PCmi satacağım kaça satmalıyım

Arkadaşlar selam şöyle bir sistemim var 8500 teklif ettiler satmalı mıyım teşekkürler AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 İşlemci Gigabyte A320M-S2H Soket AM4 mATX Gaming Anakart 2 tane Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000 MHz C16 Siyah Ram Sapphire Nitro+ Mavi RX 590 8G G5 GDDR5 Gaming Ekran Kartı...
  6. E

Yardım Xfx Qick RX 6700xt Furmark sonucu ve Sıcaklık sonucu nasıl

Arkadaşlar selam ekran kartımı biraz yükseltmek için RX 6700xt almaya niyetlendim. Xfx Qick RX 6700xt buldum şehrimde bir adet sonuçlar bu şekilde. Çok anlamadığım için nasıl olduğuna dair yardım talep ediyorum. Zamanını ayıranlara şimdiden teşekkürler. 1719256967 Bi Bu atacağım da bulduğum 2...
  7. E

ZALMAN ALPHA24 SİYAH Alınır mı

2. El sağlam ZALMAN ALPHA24 SİYAH buldum ryzen 5 5600 için kullanacağım. Kullanan var mı ya da 1000 TL altı bunu al daha iyi dediğiniz soğutucu varsa yoruma beklerim teşekkürler
  8. E

Ryzen 5 5600 ve rx6900xt 600 w psu

Merhaba arkadaşlar elimde am4 bir sistem var elimden geldiğince yükseltmeye çalışıyorum. Ryzen 5 5600 ve RX 6900xt ikilisini merak ediyorum. Uyumlu olur mu bir de 600w psu var elimde yeterli olur mu? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
  9. E

Ryzen 5 5600 ve rx 7600 xt 600w yeterli olur mu

Eski ddr4 bilgisayarımda işlemci ve ekran kartı güncellemesi yapacağım soru net bir şekilde başlıkta yazıyor cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Geri