Arama sonuçları: *

• Users: Spect
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Razer synapse 4 ses sorunu hakkında yardım

Blackshark v2 hyperspeed kullanıyorum ve ne zaman razer synapse 4 ü açsam sesler ara sıra robotikleşiyor. Genel olarak böyle problem yaşayanlara var mı yoksa sorun kulaklığımda mı?
  2. S

3300 Tl ye Razer blackshark v2 hyperspeed aldım değer mi?

Amazon depodan aldım. 3300 tl ye çok mantıklı geldi ancak anlamıyorum kulaklıklardan sizce iyi mi?
  3. S

4000-5000 arası psu önerisi lazım

Kaliteli en azından 2 3 model önerirseniz sevnirim.
  4. S

Ups güç kaynağı önerisi lazım

Son zamanlarda özellikle elektrik fazlaca kesilmeye başladı. Bende bu durumda hem bilgisayarda bir sorun yaşamamak adına garantiye almak istiyorum. Ayrıca telefonlarıda şarj etmek istiyorum. 3500 bandında önerebileceğiniz ups güç kaynakları var ise yardımcı olur musunuz. Ayrıca bir ups 4...
  5. S

Oynadığınız en iyi oyun nedir?

Böyle bir konu açılmıştır illa ki ama güncel olsun dedim ve tekrardan açtım. Oynadığınız en iyi ve size en çok keyif veren oyunları yazarsanız sevinirim. Ben ve benim gibi bu sıralar oyun arayışında olan arkadaşlar için baya iyi olur. İyi forumlar.
  6. S

Bilgisayar için rpg oyun tavsiyesi

Şu zamanlar pek oyun bulamıyorum. Şu sıralar pc de vakit geçirme şansı yakaladığımdan rpg tarzı bir oyun arıyorum. Mass effect serisi, baldurs gate 3, witcher 3 falan oynadım. Bunların dışında sağlam bir oyun öneriniz varsa söylerseniz sevnirim. Persona serisine pek ısınamadım o yüzden o tarz...
  7. S

Mass effect legendary editon için güzel Türkçe yama var mı?

Ücretli olarak var ancak 250 lira da vermek istemiyorum. 2. oyuna geçeceğim ve adam akıllı bir yama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. S

1.500.000Tl Hatchback araba alıcam acil öneri

Skoda scala 1.0Tsi-Seat leon 1.0 eTsi- Peugeot 1.2 Puretech- Opel astra 1.2T bunlar var şuanlık aklımda. Seat leon daha hoş ama 1.0 olması nasıl dezavantajlar getirir. Ayrıca bastığın zaman üzmeyecek bir araba istiyorum. Önerileriniz varsa eğer bakabilirim.
  9. S

En ucuz şekilde Am5 sisteme geçme

Merhabalar. Bu sistemi oyun için kullanıyorum. Şuan 7900gre ve 5600x var ve 2k da bile takılmalar yaşanıyor. En yalışacak işlemci anakart ve ram tavsiyelerine ihtiyacım var. Tabii en az maliyetle.
  10. S

Bilgisayar oyunlarında TWS kulaklık kullanmak ne kadar mantıklı?

Merhabalar sorum bu sizce kullanılır mı? Genellikle hikayeli oyun oynayan biriyim ve kablosuz bi kuşaklık ihtiyacım vardı ve kulaküstü olmasını da istemiyordum. Konudan gördüğüm üzere soundpeats air4 pro aldım sizce ne kadar mantıklı?
  11. S

Yardım XBOX uygulamasını bilgisayarda açamıyorum

Sunucularda mı bir sorun var arkadaşlar? Girmeyi dener misiniz sizde giriyor mu?
  12. S

Öneri 1.3m civarlarında araç önerisi

Merhabalar bu bütçeleri çok geçmeyecek şekilde araba bakıyorum. SUV olur sedan olur hatchback olur fark etmez. Kilometre takıntısı var biraz o yüzden 90 100k kmyi aşmayacak şekilde öneri yaparsanız sevinirim.
  13. S

🔥İndirim Temu Madlions Mad 60 klavye(6 adet stok) Vergilerle 1864TL

Kuponla daha ucuza gelir bence mantıklı...
  14. S

Bilgisayar masası için sallanmayacak ayak önerisi var mı?

Dediğim gibi masa fazla sallanıyor. Sallanmaya en azından minimuma indirmek istiyorum.
  15. S

B850 tomahawk max wifi alınır mı? B650 ile arasındaki farklar neler?

Dediğim gibi b850 tomahawk wifi almayı planlıyorum ama b650 ler ile ne gibi farklarr var. B850 almaya değer mi?
  16. S

Elimdeki parçalar toplam ne kadar eder?

B450m dragon(2 ram slotlu) 5600x(kutulu+fan hiç kullanılmadı) 2x16gb apacer cl16 3200mhz ram.
  17. S

10.000 TL'ye AM5 anakart önerisi?

dediğim gibi b850 serisi var ama hangisi alsam kararsız kaldım.
  18. S

Öneri Hangi x870 anakart modelini almalıyım?

Aklımda rog serisi var ama emin olamadım. Öneriniz varsa eğer cevaplarsanız sevinirim.
  19. S

Aklımdaki sistem için parça önerisi lazım

Merhabalar arkadaşlar. Haziran ayında 2. sistemim için bir kaç değişiklik yapmak istiyorum. Şuan b450m dragon 5600x takılı ve ekran kartı olarak 7900gre var sistemde. Ekran kartını, kasayı ve powersupply i değiştirmeyi düşünmüyorum sistemde. 40000 liraya anakart ram ve işlemci önerisi istiyorum...
  20. S

Monsgeek fun60 alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/604253/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ sizce alınır mı? Bu fiyatlara daha iyi manyetik switch klavye var mıdır?
Geri