Arama sonuçları: *

• Users: os1_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

AMD Ryzen 5 7500f soğutucu önerisi ama bir kaç özellik daha var

Öncelikle merhabalar evet önceki konumda da aynı işlemci için soğutucu önerisi istemiştim fakat bana hediye olarak corsair Nauitlius RS 240 argb sıvı soğutucu hediye edildi monte etmeye çalıştığımda fanları rame denk geldiği için montajını yapamadım ve iade etmek zorunda kaldım o yüzden...
  2. O

AMD ryzen 5 7500f işlemci için termal macun önerisi

Arkadaşlar merhabalar önceki konumda işlemcimin çok ısındığından ne yapmam gerek diye sormuştum ve önerileriniz doğrultusunda fanımın yetersiz olduğu ve yeni bir fan almam gerektiğini söylemiştiniz. Ben yeni bir fan alacaktım fakat sevgilim doğum günü hediyesi olarak Corsair Nautilus 240 RS ARGB...
  3. O

Yardım İşlemcim aşırı derecede ısınıyor

Amd ryzen 7500f işlemciye sahibim ve oyunlarda 96-97 dereceleri görüyor ana ekranda da 45-60 arası seyrediyor 96-97 derecenin fazla olduğunu düşünüyorum aşağıda pc özelliklerini ve oyun içi derece değerlerimi ekledim yardım edebilir misiniz.
  4. O

Bu sistemi almayı düşünüyorum herhangi bir öneriniz var mı?

Dostlar böyle bir sistem topluyorum o kadar çok çeşitli oyun oynayan biri değilim sizce yeterli bir sistem mi? Valo cs r6 gibi fps odaklı oyunlar oynarım pc ekipman uyumu şeklinde bakarsanız ona göre fikir verirseniz , kasa içi ekipmanlar arasından değişmesini önerdiğiniz bir şey varsa onu da...
  5. O

Masaüstü bir pc almak istiyorum fikir tavsiyesi verebilir misiniz?

Merhabalar ilk konum olduğu için birkaç hata olabilir kusura bakmayın. 30-40 k arası monitor ve diğer kulaklık klavye mouse gibi ekipmanlar dahil bir masaüstü pc almak istiyorum daha öncesinde hiç pc toplamadım veya masaüstü sistem araştırmadım nelere dikkat etmem gerektiğini de bu yüzden...
Geri