Arama sonuçları: *

• Users: blueaimm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. blueaimm

GIGABYTE G25F2 alınır mı?

https://www.tebilon.com/gigabyte-245-g25f2-200hz-1ms-ips-full-hd-freesync-hdr-pivot-flat-gaming-monitor/ Pivot olması çok önemli sizce alınır mı?
  2. blueaimm

Anker Soundcore Q21i NC alınır mı?

Kulağıma tam otursun istiyorum JBL Tune 570BT modeli kulağıma tam oturmuyor bu kulaklık otururmu bilmiyorum kullanlar deneyimlerini anlatabilir mi?
  3. blueaimm

Yurtdışında arkeoloji nasıl okunur?

arkeoloji bölümüne çok meraklıyım eski tarihi şeylerede meraklıyım Türkiyede arkeoloji bölümü okunmaz dediler Yurtdışı en mantıklısı dediler nasıl Yurtdışında arkeoloji okuyabilirim.
  4. blueaimm

40 bin TL telefon önerisi

iPhone olmasın öncelikle kamera iyi olursa güzel olur genellikle günlük kullanım için alacağım oyun oynamıyorum. Ben Samsung S24+ düşünüyordum.
  5. blueaimm

Sata'daki diski ana disk yapma

Bunda Windows yüklü ama bilgisayar açılırken görmüyor
  6. blueaimm

Format mavi ekranda kalıyor

Bu ekranda kalıyor gelmiyor belli bir süre sonra kapanıyor hatada almıyorum
  7. blueaimm

Beklenmeyen G/Ç hatası 0xc00000e9 hatası kurtarma

Nasıl düzeltebilirim?
  8. blueaimm

Samsung A56 alınır mı?

Öğrenciyim babamı bu telefon için zor ikna ettim oyun oynamıyorum telefonda tiktok,instgram,WhatsApp,YouTube vb. yerlerde vakit geçiyorum sizce alınır mı bu arada bütçeyi arttırmam imkansız arttırabilsem hiç sormadan S24FE alıp geçerim
  9. blueaimm

2.El halı en kolay nerde satılır?

Elimde sıfır ayarında el işlemesi yün çin halısı var bunu en kolay nerde satabilirim
  10. blueaimm

YKS 2026 için sözel kitap önerisi

Bütçem 500 TL her öneriye açığım gönderin gelsin
  11. blueaimm

12 ay taksitle iphone veya samsung almak mümkün mü?

yenilenmiş istemiyorum samsungda S23 ve ya 24 düşünüyorum İphoneda ise sadece düz 13 düşünüyorum 12 ay taksitler satan yerler varmı varsa link atabilirmisiniz?
  12. blueaimm

Yardım Steam hesabım ne kadar eder?

Hesabımı kuzenim bana sat dedi ama fiyatını bilmiyorum. Oyunlar; ETS 2 Assetto Corsa. Arma 3 GTA V Rainbow Six: Siege. Battlefield 1 The Crew 2 Dying Light. The Forest. Forza Horizon 4 Forza Horizon 5 House Flipper. Left 4 Dead 2 Metro Redux 2033 Redux. Portal 2 Ranch SIM. CS 2 seçkin var. 2025...
  13. blueaimm

Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı?

8 senedir aynı altyapıyı kullanıyoruz ve bundan 1 ay önce altyapısorgulaması yaptığımda 100 mbps alabiliyordum. Bugün altyapı sorgulaması yaptığımda ise altyapım görünmüyor. Türk Telekom'u aradık, 'portunuz yok, yetersiz' tarzı şeyler söylediler. Sağlayıcı değiştirmekk istiyoruz ama...
  14. blueaimm

Sistemim ne kadar eder?

Ryzen 5 1600 R9 380 4 GB Series B450M-K 16 GB RAM(Birinin fiyatı aşağı yukarı 800 TL) 1 tane 256 M2 SSD 2 tane 120GB SSD Kasa DF Aquarius Mesh Power 600W ama markasını bilmiyorum Bu sistemi satıp üstüne birazda ekleyip bi laptop almayı düşünüyorum üniversite için
  15. blueaimm

Saat önerisi istiyorum

Max bütçem 2000 TL saatlerden anlamam Daniel Klein önerdiler ama internette çabuk bozulur dediler sizce 2000 TL ye alınabilicek en iyi saat hangi saattir https://www.trendyol.com/casio/gold-gumus-renk-sevgili-cift-kol-saati-p-862425772?boutiqueId=61&merchantId=323101 Saatin kasası bunun gibi...
  16. blueaimm

Havit Gamenote KB890L alınır mı?

Klavye amazonda satılıyor tam 999 TL Hem Türkçe Hemde Blue Switch sizce alınır mı
  17. blueaimm

1000 TL ye ne alınabilir

Kol saati olur,kulak üstü kulaklık olur, akıllı saat olur sizce ne alınabilir veya varmı güzel bir indirim
  18. blueaimm

Machenike k1 membrane

https://gank.com.tr/machenike-k1-kablolu-membran-rgb-siyah-turkce-q-gaming-klavye Alınır mı?
  19. blueaimm

1200 TL ye klavye önerisi

Klavye Türkçe olsun Switch red dışında hepsi olur membran bile olur bütçe tam olarak 1290 TL şimdiden teşekkür ederim.
  20. blueaimm

1200 TL ye membran klavye önerisi

Türkçe olsun numpadli olsun yeter CS oynayacağım.
Geri