arkeoloji bölümüne çok meraklıyım eski tarihi şeylerede meraklıyım Türkiyede arkeoloji bölümü okunmaz dediler Yurtdışı en mantıklısı dediler nasıl Yurtdışında arkeoloji okuyabilirim.
Öğrenciyim babamı bu telefon için zor ikna ettim oyun oynamıyorum telefonda tiktok,instgram,WhatsApp,YouTube vb. yerlerde vakit geçiyorum sizce alınır mı bu arada bütçeyi arttırmam imkansız arttırabilsem hiç sormadan S24FE alıp geçerim
yenilenmiş istemiyorum samsungda S23 ve ya 24 düşünüyorum İphoneda ise sadece düz 13 düşünüyorum 12 ay taksitler satan yerler varmı varsa link atabilirmisiniz?
Hesabımı kuzenim bana sat dedi ama fiyatını bilmiyorum. Oyunlar;
ETS 2
Assetto Corsa.
Arma 3
GTA V
Rainbow Six: Siege.
Battlefield 1
The Crew 2
Dying Light.
The Forest.
Forza Horizon 4
Forza Horizon 5
House Flipper.
Left 4 Dead 2
Metro Redux 2033 Redux.
Portal 2
Ranch SIM.
CS 2 seçkin var. 2025...
8 senedir aynı altyapıyı kullanıyoruz ve bundan 1 ay önce altyapısorgulaması yaptığımda 100 mbps alabiliyordum. Bugün altyapı sorgulaması yaptığımda ise altyapım görünmüyor. Türk Telekom'u aradık, 'portunuz yok, yetersiz' tarzı şeyler söylediler. Sağlayıcı değiştirmekk istiyoruz ama...
Ryzen 5 1600
R9 380 4 GB Series
B450M-K
16 GB RAM(Birinin fiyatı aşağı yukarı 800 TL)
1 tane 256 M2 SSD
2 tane 120GB SSD
Kasa DF Aquarius Mesh
Power 600W ama markasını bilmiyorum
Bu sistemi satıp üstüne birazda ekleyip bi laptop almayı düşünüyorum üniversite için
Max bütçem 2000 TL saatlerden anlamam Daniel Klein önerdiler ama internette çabuk bozulur dediler sizce 2000 TL ye alınabilicek en iyi saat hangi saattir
https://www.trendyol.com/casio/gold-gumus-renk-sevgili-cift-kol-saati-p-862425772?boutiqueId=61&merchantId=323101
Saatin kasası bunun gibi...